Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10

Invisalign update na 32 weken

Het is weer tijd voor een Invisalign update! Hoe staat het er nu voor met mijn tanden en ben ik het proces al he-le-maal zat?

Leestijd

Lees hier mijn vorige artikelen over mijn ervaringen met de Invisalign:

Aligner 32: De (s)tand van zaken

Links is telkens de situatie voor, rechts is de situatie nu.

Links voor, rechts nu.

Het verschil is zo goed te zien nu – echt al heel blij mee. Ik ben nu bij aligner 32 en ik mijn eerste behandeling is 48 aligners, dus nog 16 weken te gaan. Daarna kan het zijn dat er nog wat aligners bij komen om het te perfectioneren, maar het betekent wel dat het einde soort van in zicht komt!

Ik merk nu dat vooral mijn kiezen nog aan het schuiven en draaien zijn, die zijn nu gevoeliger met eten, maar dat is alleen in de ochtend als ik mijn beugel de hele nacht in heb gehad. Verder heb ik er geen last meer van, het doet nauwelijks pijn en alles zit er zo ingesleten (qua poetsen, flossen, beugel in- en uitdoen) dat het bijna geen moeite meer kost.

We gaan dus lekker steady zo door! Ik had verwacht dat mijn tanden veel geler zouden worden naarmate de tijd vorderde, maar zoals je op de foto kan zien is dat zeker niet het geval. Gelukkig maar 🙂

Ik heb gewoon zelf betaald voor mijn invisalign behandeling, dit is niet gesponsord.

Ik doe mijn Invisalign traject bij Orthodontist Lotte Veldhuijzen van Zanten in Zwolle.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.