Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5

Samenwerken

Ben je een merk, heb je een merk of werk je voor een merk? Lijkt het je leuk om met mij op Cynthia.nl en mijn social media kanalen samen te werken?

Op Miss Lipgloss.nl heb ik elf jaar lang met heel uiteenlopende merken samengewerkt, van L’Oréal tot Dove en van Wehkamp tot Renault. Er is heel erg veel mogelijk: van het posten van een Instagramfoto tot een groot project waar we samen aan werken.

Wil je meer informatie over een samenwerking op Cynthia.nl? Stuur dan even een mailtje naar Valentine van Hello Sparkle via valentine@hellosparkle.nl of bel Adfactor via 070 338 8880.

PR & producten opsturen

Op PR-vlak kan er natuurlijk ook van alles! Wil je graag mij kennis laten maken met je product of me uitnodigen voor je event? Ik test een heleboel producten voor Cynthia.nl en schrijf daar regelmatig over. Wil je iets (vrijblijvend) opsturen? Dat kan naar:

Cynthia.nl
p/a Ruigedoornstraat 12
7721 BW Dalfsen
(dit is alleen mijn postadres, niet mijn bezoekadres)

 

Ook ga ik veel op reis voor mijn blog, waar ik over post op social media en waar ik blogs over schrijf of filmpjes over maak.

Wil je meer weten? Stuur dan even een mailtje naar hallo@cynthia.nl.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.