Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
31 januari 2017 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
Een MissLipgloss artikel

Sneak Peek week 4 2017

IMG_0412Afgelopen week was ik méga productief en heel lekker bezig voor Cynthia.nl. Nu is het eindelijk bijna zover: de livegang is morgen (woensdag). Verder ging ik naar Hengelo voor TV Oost en Emmy en ging ik donderdag naar het ziekenhuis.

IMG_0358

Goedemorgen! Wat blijft het toch mooi, dat witte. Ik laat ’s ochtends vroeg Chubby even uit.

IMG_0366

Mijn huis wordt vandaag weer omgebouwd tot filmstudio! We filmen vandaag de laatste video in de HEMA make-up serie. Hij komt binnenkort online!

IMG_0371

Deze foto maakt Bas, de hij produceert deze filmpjes.

IMG_0369

It’s a wrap!

IMG_0376

Dinsdag werk ik thuis. Zodra ik even van mijn plek wegloop, wordt die meteen ingepikt door meneer. Pfff!
IMG_0389

’s Middags heb ik een afspraak bij de jongens die mijn nieuwe site bouwen. Chubby mag mee en dat vindt hij heel leuk!

IMG_0395

Woensdag werk ik overdag thuis en tegen het einde van de middag ga ik naar Hengelo, want ik ben te gast bij Overijssel Vandaag om te vertellen over mijn nieuwe blog!

Daarna ga ik naar het centrum van Hengelo om samen met Emmy sushi te eten. Ik laat haar meteen zien hoe de nieuwe website werkt en hoe ze er content in kan maken. Dat is allemaal net even wat anders dan hoe het bij Miss Lipgloss werkt namelijk.

Donderdagochtend ga ik naar het ziekenhuis voor het onderzoek naar aanleiding van mijn klachten. Ik zit bij een endometriose specialist en zij luistert goed naar me en stelt veel vragen. Ik krijg een inwendig onderzoek en een inwendige echo. Beide niet echt een pretje, maar ik ben blij dat ik gegaan ben. Op de echo valt niet genoeg te zien. Ik heb nu eerst een andere pil. Wellicht helpt dat tegen de pijn. Over twaalf weken moet ik terugkomen, mocht het allemaal niks helpen dan kunnen we kijken of er een kijkoperatie gedaan kan worden zodat ze kunnen checken of ik daadwerkelijk endometriose heb. De arts denkt dat wel op basis van mijn klachten, maar op de echo is niet genoeg te zien en daardoor kan ze nog geen diagnose stellen. Ik ben blij dat we nu in ieder geval íets doen met een andere pil, al had ik wel gehoopt dat er meer zichtbaar was op de echo.

IMG_0402

Ik heb best wat last van het onderzoek en doe de rest van de ochtend rustig aan. ’s Middags gaan we even naar Tuinland, ik wil al tijden wat mooie planten voor in huis kopen en dat kwam er telkens niet van. Willem heeft vrij vandaag omdat hij mee wilde naar het ziekenhuis, dus we gaan samen even planten kopen.

IMG_0412

Eenmaal daar worden we helemaal wild van al dat moois!

IMG_0413

Hoe MOOI is deze plant? De onderkant van de bladeren is roze en als het licht erdoor schijnt ziet dat er prachtig uit. Weet iemand  hoe deze heet?

IMG_0416

Bij Stanislaus Brewskovitch, een hele toffe speciaalbierwinkel in de stad, kopen we een nieuw voorraadje speciaalbier. Ik begin er ook steeds meer van te houden en ik zoek voor mezelf ook wat flesjes uit. Deze sprak me wel aan: een op gin-tonic geïnspireerd biertje met jeneverbes, rozenblaadjes en Himalaya-zout.

IMG_0423

De hele week ben ik bezig met de nieuwe site. Content maken, dingen inplannen en alles goed testen.

IMG_0427

Mooie zonsopkomst, wauw! Fijn ook dat het nu toch telkens wat eerder licht wordt.

IMG_0430

Kijk hem dan schattig doen… Niet normaal!

IMG_0447

De lipstick plant (ja, zo heet hij echt) in vol ornaat op de kast. Blij mee!

IMG_0448

En de lepelplant op de slaapkamer.

IMG_0453

Vrijdag vertelt mijn moeder dat ze pannenkoeken gaat bakken, dus ik weet niet hoe snel ik in Dalfsen moet zijn. Willem lust geen pannenkoeken en dat eten we bijna nooit (ik vind het zoveel gedoe om pannenkoeken voor alleen mezelf te bakken) dus ik eet gezellig bij m’n ouders.

IMG_0457

Zo raar: als Bas (mijn broer) op de bank gaat liggen, gaat Chubby er op deze manier bovenop liggen.

IMG_0471

Hardlopen op zaterdag.

IMG_0473

Leuk, deze lichtroze beautyblenders ter ere van het vijftienjarige bestaan van Beautyblender! Ik gebruik elke dag zo’n spons om mijn make-up aan te brengen.

IMG_0480

Look van vandaag, weer eens een winged eyeliner!

IMG_0485

Op Instagram loopt nu een erg leuke winactie waarbij ik dit beautypakket t.w.v. ruim €420 weggeef! Je kan nog meedoen tot en met woensdag.

IMG_0488

Deze foto krijg ik van de lieve mensen bij Blogmij en Social1nfluencers. Ik stuurde ze brownies als bedankje voor alles, ook bij de opstart van Cynthia.nl.  Ik vind brownies altijd zo’n leuk bedankje, veel leuker dan een bos bloemen! Ik verstuur ze altijd via Brownies Per Post.

IMG_0489

Ik stuur een kaartje naar Lisanne van Lisanne Leeft.

IMG_0490

Onderweg naar de stad kom ik weer dit mooie huis tegen aan de Molenweg. Och! Deze wil ik wel.

IMG_0519

Lunchen met Aukje bij De Gillende Keukenmeiden!

IMG_0521

Met cheesecake met citroenmeringue na… Oefffff. Zo lekker.

IMG_0523

Bij de kapper om mijn haarkleur weer even op te frissen!

IMG_0525

We passen weer een dagje op Lucky zaterdag, de hond van de buren.

IMG_0527

Wanneer ze hem komen ophalen blijft de hele familie wat drinken en dat wordt laat en gezellig.

IMG_0534

Zondag: lezen. En werken. Ik werk het hele weekend door deze week omdat ik nog aardig wat werk moe(s)t verzetten voor Cynthia.nl. Ik vind het nu helemaal niet erg: het is allemaal zó leuk om te doen!

IMG_0545

Eindelijk! Al een hele poos wil ik een ander koffie-apparaat. Een tijd lang wilde ik graag een handmatig espresso-apparaat, maar ik was er al even geleden wel uit dat ik toch een volautomaat wilde. Makkelijker, minder gedoe, minder schoonmaakwerk. Na lang oriënteren ben ik uitgekomen op een Jura Impresa C65. Het is een van de simpelere modellen van Jura: ik wilde niet een apparaat waar je met een druk op de knop cappuccino’s en lattes kan maken omdat dat zoveel schoonmaakgedoe is. Ik ben er méga blij mee en moet uitkijken dat ik nu niet de hele dag door koffie zit te drinken: ik vind het zo lekker uit dit apparaat. Nu nog wat verschillende bonen proberen. Ik heb het apparaat gewoon zelf gekocht trouwens.

Nou meiden, dit was het allerlaatste echte Miss Lipgloss artikel! Hoe gek is dat… Heel gek. Morgen (woensdag) komt de nieuwe site online! Eindelijk. Ik heb er zo naar toegeleefd en kan echt niet meer wachten. Het zal in de middag gelanceerd worden, de precieze tijd hoor je nog van me!

xxx Cynthia


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.