Privacyverklaring

Voor content op Cynthia.nl krijg ik van bedrijven producten opgestuurd, of word ik uitgenodigd voor evenementen of reizen. Dit valt onder de Reclame Code Social Media, je kan daar hier meer over lezen.

Als ik een product gekregen heb, staat dat altijd bij een artikel of video vermeldt. Ook vermeld ik het als ik betaald krijg voor een publicatie.

Privacy Policy

Privacyverklaring Cynthia.nl Juni 2018

Natuurlijk ga ik vertrouwelijk met al je gegevens om. Om je daarover beter te kunnen informeren heb ik deze privacyverklaring opgesteld. Heb je vragen over de verwerking van je persoonsgegevens, neem dan contact met me op.

  1. Over Cynthia.nl

Branding & Media Consultancy BV, h.o.d.n. Cynthia.nl

KvK 65564448

Contactpersoon: Cynthia Schultz

E-mailadres: hallo@cynthia.nl

  1. Persoonsgegevens

Deze persoonsgegevens verwerk ik

  1. Naam
  2. E-mailadres
  3. Bedrijfsnaam en Vestigingsadres (eenmanszaken en VOF’s)
  4. IP-adres

Hoe kom ik aan jouw persoonsgegevens?

Ik heb bovenstaande persoonsgegevens van jouzelf verkregen of wanneer je op de website aan het surfen bent.

  1. Doeleinden

Om deze redenen verwerk ik de persoonsgegevens.

Ik verwerk je persoonsgegevens alleen wanneer ik dat van de wet mag en voor de doeleinden die ik hieronder hebben beschreven

Reactie op de website

Laat je een reactie op de website achter, dan is het in mijn gerechtvaardigd belang om deze te publiceren op de website. Dat wil jij natuurlijk ook, waarom zou je anders een reactie hebben achtergelaten? Ik publiceer de door jou opgegeven naam. Je e-mailadres en IP-adres zijn ook bij mij bekend om te kunnen zien of je vaker berichten achterlaat op de website en om eventueel contact met je op te kunnen nemen.

Deze gegevens bewaar ik zolang de reactie op de website staat. Reacties worden alleen verwijderd als ook het bijbehorende artikel wordt verwijderd. Natuurlijk mag je ook een mail sturen om de reactie te laten verwijderen.

Facturatie

Als je mij een opdracht hebt gegeven, dan verwerk ik de gegevens die noodzakelijk zijn voor de uitvoering van die opdracht. Dat zijn in elk geval je naam en e-mailadres en overige gegevens die noodzakelijk zijn om een correcte factuur te kunnen versturen. Bij betaling zal ik bovendien te zien krijgen van welke rekening dit komt en wie de rekeninghouder is. Ik bewaar offertes, facturen en betaalgegevens 8 jaar. Dit is een wettelijke administratieplicht.

Gerechtvaardigd belang

We hebben een gerechtvaardigd belang om jouw persoonsgegevens te verwerken voor een aantal van bovengenoemde doeleinden. We hebben daarbij een afweging gemaakt tussen jouw privacybelang en onze belangen. Zo is het voor ons van groot belang om te kunnen zien wie er reacties achterlaten, om mogelijk ongewenste reacties sneller te kunnen verwijderen en om de werking van de website te kunnen verbeteren door het evalueren van gedrag van bezoekers op de website.

  1. Doorgifte

Ontvangers van persoonsgegevens

We delen jouw gegevens met de volgende derden, waaronder onze verwerkers:

  • Hosting van onze website
  • Boekhoudsoftware en onze boekhouder
  • Marketingdiensten
  • Adverteerders en Mediabureau

Doorgifte derde landen

Wij proberen persoonsgegevens zo veel mogelijk binnen de EER te verwerken, maar soms ontkomen we er niet aan ook diensten van buiten de EER in te zetten. Deze bedrijven zijn gevestigd in een door de Europese Commissie aangewezen adequaat land.

Als ze niet in een adequaat land zijn gevestigd, zijn er passende waarborgen getroffen of bindende bedrijfsvoorschriften vastgesteld. Meestal hebben we gebruik gemaakt van de EU model clauses. Hiervan kun je een kopie opvragen door ons een e-mail te sturen.

  1. Jouw rechten

We informeren je graag over de rechten die jij hebt en de invloed die je kunt uitoefenen op de verwerking van jouw persoonsgegevens.

Wil je een van deze rechten uitoefenen, neem dan contact op per e-mail via hallo@cynthia.nl

Inzage, rectificatie en wissing

Je hebt het recht om te weten welke persoonsgegevens we van je verwerken en je mag vervolgens verzoeken deze te laten rectificeren of te wissen.

Beperking van de verwerking

Je hebt het recht ons te verzoeken de verwerking van jouw persoonsgegevens te beperken, bijvoorbeeld, wanneer de gegevens niet meer juist zijn, de verwerking onrechtmatig is, we jouw persoonsgegevens niet meer nodig hebben of in afwachting van een beslissing op het bezwaar dat je gemaakt hebt tegen de verwerking.

Recht op bezwaar

Je hebt het recht om bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens. Maak je bezwaar tegen het gebruik van persoonsgegevens ten behoeve van direct marketing, dan zullen we jouw persoonsgegevens daar niet meer voor inzetten.

Gegevensoverdraagbaarheid

Je hebt het recht jouw persoonsgegevens van ons in een gestructureerde, gangbare en machinaal leesbare vorm te ontvangen, zodat je deze aan een andere partij kunt overdragen, wanneer je ons toestemming had gegeven om jouw gegevens te verwerken en wanneer de verwerking geautomatiseerd is gedaan.

Toestemming intrekken

Hebben we je gegevens voor een bepaald doel verkregen op basis van jouw toestemming, dan mag je deze toestemming te allen tijde intrekken. Het intrekken van de toestemming doet geen afbreuk aan de rechtmatigheid van de verwerking vóór de intrekking.

Klachten

Heb je klachten over hoe wij met jouw persoonsgegevens omgaan? Je hebt het recht je klachten in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

  1. Beveiliging persoonsgegevens

Wij hebben passende organisatorische en technische maatregelen genomen om persoonsgegevens te beveiligen tegen verlies of andere vormen van onrechtmatige verwerkingen. Deze maatregelen zorgen voor een beveiligingsniveau dat past bij de gegevens die wij verwerken.

  1. Cookies

Voor een zo goed mogelijke werking van deze website en om de inhoud van advertenties af te stemmen op jouw voorkeuren worden cookies gebruikt.

Een cookie is een klein bestandje dat door onze website wordt meegestuurd en door jouw browser op randapparatuur wordt geplaatst. De informatie die in de cookie is opgeslagen kan naar onze website teruggestuurd worden, wanneer je de website opnieuw bezoekt.

Social media

Op de website staan buttons naar mijn social media kanalen. Dit zijn geen deelknoppen, maar sommige social media plaatsen toch cookies of volgen je op een andere manier, bijvoorbeeld wanneer je tegelijkertijd nog ingelogd bent bij dat social medium. Wil je meer weten over jouw privacy in verband met deze knoppen, verwijs ik je graag naar hun privacyverklaringen.

  • Facebook: [https://www.facebook.com/privacy/explanation]
  • Instagram: [https://www.instagram.com/about/legal/privacy/?hl=nl]
  • YouTube: [https://policies.google.com/privacy?hl=nl&gl=nl]

Advertentiecookies

Met jouw toestemming gebruik ik, om advertenties beschikbaar te stellen, cookies van Google (DoubleClick, Adsense, Publisher Tag, Safeframe) en Weborama. Deze cookies zorgen ervoor dat voor jou relevantere advertenties worden weergegeven.

(Google) Analytics
Omdat ik graag wil weten hoe onze bezoekers de website gebruiken, zodat ik het gebruik van de website kan optimaliseren, gebruik ik Google Analytics en New Relic. Via deze website worden er daarom analytische cookies van Google en New Relic geplaatst.

Uitschakelen en verwijderen

Wil je de cookies uitschakelen of verwijderen? Dit kun je doen via je browserinstellingen. Gebruik eventueel de help-functie van je browser om te achterhalen hoe je dit kunt doen.

Links

Op de website zal je links naar externe websites aantreffen. Door op een link te klikken ga je naar een website buiten deze website. Het kan zijn dat deze externe websites gebruik maken van cookies. Graag verwijs ik hiervoor naar de cookie- of privacyverklaring van de betreffende website.

  1. Wijzigingen

Het kan zijn dat ik deze privacyverklaring moeten wijzigen, bijvoorbeeld omdat ik een andere werkwijze ga hanteren. Ik zal de nieuwe privacyverklaring altijd op deze website publiceren. Als de wijzigingen direct op jou van toepassing zijn, zal ik de wijzigingen ook direct met jou communiceren.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.