

Dubbelvouwen en klaar. Dit is zó lekker, ook doordat de wrap door het bakken zo krokant wordt. Enjoy!
Deze tortilla-ei wrap kwam ik héél vaak tegen op Instagram en inmiddels eet ik dit meerdere keren per week voor lunch. Het is súperlekker, voedzaam, vullend en in vijf minuten te maken. Ik laat je zien hoe je dit maakt voor het geval jij het nog níet op Instagram gezien hebt.
Tip: Je kan natuurlijk eindeloos variëren qua toppings die je op je wrap doet!
Kluts de eieren.
Verwarm olijfolie in een koekenpan en doe daar de geklutste eieren bij. Leg de tortilla wrap daar meteen op en druk het een beetje aan zodat het ei hecht aan de wrap. Laat dit een paar minuten bakken.
Draai de wrap met ei om en bak het nog even aan de tortilla-kant zodat deze bruin en knapperig wordt.
Leg je wrap op een bord met de ei-kant naar boven. Beleg de wrap met wat jij lekker vindt, in dit geval heb ik er een geprakte avocado op gedaan, tomaatjes, komkommer, verkruimelde witte kaas en wat hot sauce.
Dubbelvouwen en klaar. Dit is zó lekker, ook doordat de wrap door het bakken zo krokant wordt. Enjoy!