Ontbijt
Magere kwark met Oot en fruit en chocola


De meeste dagen ontbijt ik de laatste tijd met dit. Magere kwark, Oot granola (mijn favoriet is de Lemon Poppy Seed), fruit (het liefste blauwe bessen of aardbeien) en wat fijngehakte 80% pure chocola. Dit vind ik zó lekker en het is lekker vullend en voedzaam. En snel en makkelijk. Ticks all the boxes. Dit eet ik trouwens ook weleens als lunch.
Oot Granola is mijn favo granola omdat het ontzettend lekker is, het homemade is (door Oot) en het weinig tot geen suikers bevat. Je kan jouw eerste maand Oot met €7 korting bestellen via mijn link!
Bananenbrood

Jaaaa een all time favorite die er hier niet snel uit zal gaan: mijn bananenbrood. Op zondag bak ik het vers voor de hele week en dan gaat het in plakken de vriezer in. Te lekker met wat pindakaas erop.
Crackers of toast met pindakaas

Ja, zo simpel kan het zijn: volkoren crackers of toast met pindakaas. Soms in combinatie met banaan, soms met hagelslag, soms met nootjes, soms alleen pindakaas. Vet eenvoudig, vet lekker en voedzaam.
Lunch
Stapelbroodje met ei en bacon

Jum
Oooow dit vind ik zo lekker. Ik bak een geklutst eitje en toast brood. Bak wat ontbijtspek een beetje krokant. En dan stapelen met
- plakjes tomaat
- plakjes komkommer
- ketchup
- mayonaise
- wat sla of rucola
NICE.
Toast met avocado en huttenkäse

Volkoren brood roosteren, avocado erop prakken, wat zout en peper, huttenkäse, voila.
Reuben sandwich
Traktatie

Bij Brasserie Jansen heb ik een favoriet broodje en dat is de Reuben sandwich. Ik maak hem nu thuis weleens na. Dit is echt een traktatie-lunch, haha.
- twee volkoren boterhammen
- pastrami
- zuurkool
- sausje van ketchup, worcestershiresaus, paprikapoeder, mosterd
- augurk
- kaas (cheddar)
Stapelen en in het tosti-ijzer. Hemels.
In de winter heb ik altijd wat minder zin in salades en zo, dus dat komt vast wel weer nu we het voorjaar in gaan!