We waren een weekje op Kreta (je kan hier, hier en hier de fotoverslagen lezen) en onze drie favoriete gerechten waren zeker weten tzatziki (een bijgerecht gemaakt van yoghurt, knoflook, olijfolie en komkommer), Griekse salade (heel simpel tomaat, olijven, komkommer, olijfolie, feta en vaak wat tijm) en moussaka (een ovengerecht van aubergine, aardappel, gehakt, bechamelsaus en kaas). We hebben dit dan ook zóveel gegeten!
Deze maand ging ik twee keer aan de sushi! Een keer thuis op de bank en een keer met Emmy bij Blue Sakura. Wij bestellen ook altijd bij Blue Sakura, ik vind dat de lekkerste sushi van Zwolle. Er zijn nu zóveel sushirestaurants dat je soms niet meer weet wat je kiezen moet! Maar Blue Sakura is echt altijd heel erg goed. Mijn favoriete sushi is die met een gefrituurde garnaal erin…
Met Aukje en Judith ging ik een avondje eten en drinken bij In Den Hoofdwacht, een heel goed restaurant op de Melkmarkt in Zwolle. We bestellen allemaal verschillende gerechtjes en delen dit. Alles op de kaart is €9. We eten dus lekker veel verschillende dingen en proeven veel verschillende wijnen! Oh wat fantastisch, zo’n avond.
Het was weer een verrukkelijke maand als het op eten aankomt. Maar dat is het eigenlijk altijd wel bij mij he, haha… Ik merk dat ik uit gewoonte en enthousiasme ook vaak de eetfoto’s in mijn weekoverzichten deel, ik zal proberen wat minder dubbelop te delen, dat is leuker!
Bedankt voor het lezen, ik voorspel dat november ook weer een topmaand gaat worden qua eten… En och, ik kijk nu al uit naar de Lekker! van december met al die kerstdiners… Hmmm!