Foodies tag met Emmy

Emmy en ik zijn échte foodies, we zijn gék op lekker eten zijn daar ook de hele dag mee bezig. Vandaag hebben wij het in deze video over ons favoriete eten, wat we écht niet lusten, waar we graag nog eens zouden willen eten… We bespreken álles vandaag.

Leestijd

Klik hier als je de video niet kan zien.

Hieronder vind je de vragen die we beantwoorden in de video, zodat je ze zelf ook kan beantwoorden als je dat leuk vindt! Dat kan bij de comments hieronder, maar het kan natuurlijk ook op je eigen blog of social media!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.

Gerelateerde artikelen

Meer van Eten
Fico
6 reacties
 1. Joyce

  Wat een leuke video! En die jeugdherinneringen, heel herkenbaar 🙂

 2. Anton

  Cynthia, ik wil de pret niet bederven maar Restaurant Noma is al sinds eind februari voorgoed gesloten, dus daar eten is geen optie meer.

 3. Jette

  Japan!
  Ga er heen. De kosten vallen zó mee. En al het eten (duur of goedkoop) is super super lekker. Er bestaat niet zoiets als vies eten daar. We hebben heerlijk in straattentjes sushi en noodles gegeten, maar ook 12 gangen tofu op de gekste manieren bereid. (à 45 euro p.p)
  Ga!

 4. rachel

  wat een leuke video meiden 😀 en idd emmy sushi eten en dan echt een keer in japan 😀

 5. Femke

  Hoi Emmy, Weet je dat snoep vrijwel altijd gelatine bevat en de roze kleur vaak komt van karmijn (E-120); gewonnen uit de schilden van luizen. Misschien dat je hier geen problemen mee hebt hoor, want je eet ook vis en een ieder moet zelf weten wat hij onder vegetarisch zijn verstaat. Maar, goed ik laat het je toch weten.

  Hoi Cynthia, overnight oats is dat geen idee? Makkelijk van te voren klaar te maken en ik vind het echt heel lekker met wat chiazaad, gedroogd fruit en kokosvlokken.