Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10

Reizen die ik zou willen maken

Mijn reis’bucketlist’ verandert wel wat door de jaren heen, al kan ik me nog wel aardig vinden in de update die ik in 2017 deed. Er zijn vooral plekken bijgekomen! Ik deel met je waar ik op de wereld nog graag heen zou gaan. Van Hawaii tot kamperen in Nederland.

Leestijd

Klik hier voor mijn reisbucketlist uit 2017. Die reis naar Japan maken we dit jaar en de rest… is nog niet gebeurd. Haha. Nu hebben we ook totaal geen haast en zijn er een aantal jaren geweest dat we helemaal niet hebben kunnen reizen. Maar goed, komt ‘ie, mijn geüpdatete reis wishlist!

Alles van mijn vorige lijst, eigenlijk.

Alles van die lijst wil ik nog steeds. Kamperen in Nederland, iets langer naar Slovenië, roadtrip Scandinavië en Sylt, Nieuw-Zeeland en Australië… Yes, nog steeds op de lijst. Ik denk dat we volgend jaar naar Nieuw-Zeeland en Australië gaan. Dit jaar dus Japan als grote reis, en ik denk dat de volgende grote reis wel díe reis gaat worden. Eentje waar Willem en ik ook al jaren over fantaseren samen. Ik denk dan wel dat we alleen Nieuw-Zeeland doen.

Zuid-Afrika

Zuid-Afrika staat sinds enkele jaren op mijn lijstje. De natuur, de steden, het klimaat, het eten, de wijncultuur, het spreekt me allemaal aan. Ik zie het ook steeds vaker voorbij komen op mijn timeline en het trekt me steeds meer. Het is niet een reis die helemaal bovenaan mijn lijst staat, maar het is zeker een plek waar ik eens heen wil.

Portland

Geinig, laatst hoorde ik iemand over Portland praten en daarna las ik erover in een solo-reizen boekje van Lonely Planet. Ik dook erin en Portland trekt me op een of andere manier heel erg. Het is een hippe stad in de staat Oregon in Amerika en het schijnt er te stikken van de goede restaurants, streetfood en bierbrouwerijen. Het moet ook heel groen zijn en er is van alles te beleven. Klinkt top.

Hawaii & Los Angeles

Ik heb dit opgeschreven alsof deze bestemmingen bij elkaar horen, wat in feite niet zo is – maar voor mij wel. Ik wil namelijk eens een tripje naar Hawaii doen en dan een layover in Los Angeles. Je moet vanaf Amsterdam sowieso een overstap doen, en volgens mij kan dat in San Francisco of LA. Los Angeles is een stad waar ik al tijden graag heen wil. Op een of andere manier trekt het me enorm. Ik heb het natuurlijk in zóveel series en films gezien, de combinatie van stad met strand vind ik erg aantrekkelijk en het is natuurlijk één grote hippe bedoening daar. En misschien spot ik nog wel wat Selling Sunset sterren 😉

En dus Hawaii. Ik heb meerdere vriendinnen die helemaal weg zijn van dit land met haar waanzinnige natuur, het blauwe water en er is zóveel te doen. En natuurlijk kan je ook naar eilanden waar helemaal niks te doen is, haha. Lijkt mij prachtig en ben er gewoon erg benieuwd naar.

Miami en meer in Florida

Sinds ik de serie Dexter heb gezien, wil ik naar Miami. Miami trok me al wel langer, maar sinds ik er zoveel uren naar gekeken heb wil ik er graag eens heen. Ik ben zo benieuwd naar deze strandstad met haar geweldige architectuur en mooie gemengde cultuur. En als ik dan in Florida ben, wil ik ook naar Disney World, en ook naar de Florida Keys. Ben gewoon erg benieuwd naar de Amerikaanse kust – ben ik nog nooit geweest.

Natuurlijk zijn er nog wel meer plekken waar ik geen nee tegen zou zeggen, maar dit zijn denk ik wel de belangrijkste, die het meest bovenaan de lijst staan. En oh ja, ik wil ook graag eens naar Florence, en naar Milaan (iets dichterbij, dus makkelijker), en wil ook eens naar Schotland – nou ja, er is genoeg te ontdekken. Gelukkig is er geen haast!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.