Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10

Maand van Emmy – tweede helft van november

De eerste helft van november hebben jullie kunnen lezen, nu nog deel twee! Ik verkoop van alles, eet écht van alles en probeer te genieten van de buitenlucht. Ook al zitten we in de donkere dagen!

Leestijd

Ik heb echt mijn best gedaan om wat meer te lopen. Ik sport natuurlijk wel in de sportschool, maar ik merk dat ik met deze donkere dagen toch echt wel de buitenlucht mis. Ik ben weer begonnen met hardlopen, wat ik langzaam opbouw om eerdere blessures niet te herhalen. Het is wel veel naast de krachttraining, want nu sport ik doordeweeks elke dag. Ook plak ik af en toe dan een yogales achter het hardlopen aan, zodat mijn spieren flexibel en lang blijven/worden. Ik voel me wel goed op die beweging, ik werk veel vanuit huis en dan zit je in deze seizoenen zóveel thuis. Wat meer op flexplekken gaan zitten dus, en meer naar buiten!

Ik was toe aan een kleine verandering in huis en daarom hebben we vier nieuwe stoelen voor bij onze vintage ronde eettafel gekocht. De oude stoeltjes, vier zwarte draadstoeltjes, zijn nog maar 1,5 oud dus die verkopen we via Marktplaats. Als je interesse hebt kun je de advertentie hier bekijken.
We hebben nu vier fluwelen stoeltjes met een bladerprint. Luuk was vooral bang dat het te druk zou worden, het was natuurlijk wat stoerder met die draadstoeltjes en nu werd het nóg iets vrouwelijker. Uiteindelijk vonden we het gelukkig allebei top staan, dus we zijn blij 🙂 Het past iets meer bij het vintage gevoel van ons huis.

Twee artikelen die binnenkort online komen of al online staan. De perfecte guacamole, en daar laat ik ook zien dat je dan een avocado beter zo kunt doorsnijden want dan kun je hem zo leegknijpen! Ook een artikel over Cook Like a Chef waar ik zelf een viergangen diner van De Librije thuis mocht serveren, super leuk.

Dit is de winter van pastel. Tenminste, voor mij. Ik heb zo’n hekel aan al die grauwe winterkleuren, ik word dan gewoon vrolijk van mijn eigen kleding.

Ik laat sinds kort mijn nagels weer doen door iemand anders. Ik heb een tijd niks op mijn nagels gehad maar het voelt toch wel heel verzorgd als er een mooie kleur op zit. Ik ga nu naar Karin van Beautystories in Hengelo, ik ken haar via een vriendin van mij, fijn om daar een adresje voor in de buurt te hebben. De volgende keer is in de week voor mijn verjaardag, ik ben 16 december jarig, en dan moet ik wel even iets feestelijks kiezen want dat zit er met de Kerst ook nog op. What to do, what to do. Suggesties?

Met het leuke team van Coffee-Star Hengelo eten bij La Cubanita in Enschede. Handig als je met allemaal verschillende eters bent. Ik vond dat ze nu ook iets meer vegetarische opties hadden gelukkig!

Luuk’s oma heeft een gigantische walnotenboom in haar tuin staan. Ooit zelf met een walnoot geplant. Het lijkt me zo leuk om over dertig jaar terug te kijken en dan te denken, ha, die boom staat nog steeds. Ik weet niet waarom, maar baby planten maken vind ik gewoon echt het einde. Ik heb nu dus mega veel walnoten (van haar boom natuurlijk) in de aarde gestopt en nu wachten we en hopen we op wat kleine baby walnootbomen. Onlangs is mijn avocadoplantje gestorven, dus de avocado pitten gaan nu ook de grond in. De keuken raakt wel wat vol maar ik moet en zal haha.

Bij mijn oma keek ik naar haar trouwfoto’s. Toen ze met mijn opa trouwde was ze zwanger van mijn moeder, daarom moesten ze trouwen. De jurk was van haar schoonzus geweest, maar heeft ze zelf hipper gemaakt door er een stuk af te halen. Haar ouders waren vrij streng voor haar, dus ze heeft na de bruiloft gezegd; ik doe het zelf wel. Ze zijn samen een bedrijf begonnen, hebben van hun verdiende geld een woonwagen-achtig ding gekocht, ergens in een weiland neer gezet en zijn daar gaan wonen. Dat bedrijf hebben ze hun hele werkende leven gehad, en ze hebben er ook keihard aan gewerkt. Mooi verhaal!

We gingen even kijken op de ijsbaan waar de wereldbeker voor junioren (dacht ik, pin me hier niet op vast haha) was. Luuk heeft zelf heel fanatiek en op hoog niveau geschaatst en hij kan me altijd veel erover uitleggen, kreeg zelf ook zin om te schaatsen. Gaan we dit seizoen nog maar eens een keer doen, dan Luuk mij uitlachen haha.

Voor Coffee-Star verzorg ik altijd de Kerstpakketten voor het hele bedrijf. Dit jaar koos ik voor een Primera keuze cadeaubon, dan kan iedereen zelf uitzoeken welke cadeaubon hij of zij wil. Ik ben er ook altijd wel druk mee om alles juist te verspreiden, de juiste bedragen aan de juiste persoon etc. Dit jaar ook weer bijna een hele dag, maar het is wel een leuk onderwerp om mee bezig te zijn!

Ik droeg eens een bruine panty. Dat doe ik eigenlijk nooit, maar dat stond wel een stuk beter bij deze bruine look. Mijn ringen en nagels pasten er ook zo lekker bij, daar heb ik even een foto van genomen. Ik heb wel echt onwijs witte oma handen zie ik nu, maar ja, dat accepteren we maar gewoon.

Ik heb nieuwe oordopjes! Ze zijn van het merk Happy Plugs. Ik vind deze een stuk mooier dan de witte van Apple, doen mega goed hun werk en zijn voordeliger. Win win win. Ik had nog nooit eerder draadloze oordopjes, maar ik vind het super ideaal. In de sportschool, met hardlopen, op de fiets, noem het maar op. Bellen gaat er ook goed mee, dus ook handig om handsfree mee op de fiets te bellen of je handen vrij te hebben als je wat anders aan het doen bent.

Een vriendin van mij is haar eigen bedrijf begonnen, The Copy Club, en daarmee heeft ze nu al een paar artikelen voor grote bladen en kranten geschreven. Zo ook voor de Grazia, en hier interviewde ze mij onder andere voor! Ben ik toch eindelijk beroemd haha. Super gaaf dat ze zo snel haar doelen bereikt met haar eigen bedrijf. Zo zie je maar; gewoon doen!

Natuurlijk heb ik ook weer sushi gegeten. Kan niet ontbreken!

Vandoornendoorn in Enschede vind ik een heerlijke tent. Ze hebben echt creatieve dingen op de kaart staan en hebben nu een healthy en een guilty kaart. Heel erg leuk bedacht. Hier doen we een beetje van allebei; een gezonde acaïbowl (eindelijk, kon je hier nergens krijgen) en een oreo cheesecake. Genieten!

Dat was ‘em weer! In december ben ik jarig en vieren we natuurlijk Sinterklaas, Kerst en Oud en Nieuw dus er wordt een hoop gevierd! Ook openen we begin december een nieuw Coffee-Star filiaal in de bieb in Almere en gaat alles net zo hard door als met andere maanden. Tijd om echt vakantie te nemen is er niet, maar genieten doen we altijd 🙂

Verder nog even een kleine opsomming van alles wat ik verkoop, en ook nog lopende kortingscodes mocht je geïnteresseerd zijn, anders kun je hier ophouden met lezen haha 🙂 Tot de volgende! <3

Mijn vinted account: klik hier 
United Wardrobe: klik hier 
Stoelen op Marktplaats: klik hier

Gratis vaas bij een Bloomon bestelling: emmybovenh
20% korting op FastFit weerstandsbanden: emmyfastfit
10% korting op je gehele bestelling via Zalon van Zalando: RFFAVBBFL4

Via deze link kun je specifiek bij mij een afspraak maken om gestyled te worden, maar om de kortingscode te kunnen gebruiken hoeft dat zeker niet: klik hier


Emmy ter Horst

Een beetje prettig gestoord en geobsedeerd door sushi en mijn mini-me Novae. Ik hoop dat je mijn schrijfsels leuk vindt, mocht je me ook op Instagram willen volgen dan kan dat via @emmystudiomint :)