

Jaren geleden maakte ik eens een videorecept van een van mijn favoriete salades. Deze eet ik nog steeds wekelijks, maar door de tijd heen heb ik hem een aardige upgrade gegeven. Zo eet ik hem nu altijd vegetarisch (dus zonder kip) en heb ik er nog het een en ander aan gefinetuned. Ik deel het recept vandaag met je!
Tip: Natuurlijk kan je dit ook met 'echte' kip maken, maar ik vind hem met de Kipstuckjes veel lekkerder!
Snijd de Vegetarische Kipstuckjes in wat kleinere stukjes en bak ze in een pan met wat olijfolie of boter lekker knapperig en bruin. Dit duurt ongeveer vijf minuten.
Rooster de pistachenootjes en hak ze in stukjes.
Doe de spinazie in een bord of kom en doe daar de in stukjes gesneden avocado en mango bij. Verkruimel de geitenkaas erboven, snijd de cherrytomaten door de helft en doe die er ook bij. Als laatste de kipstuckjes, pistachenootjes en peper en zout.