Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10

Eerlijk, lekker & makkelijk: Wakuli koffie in je brievenbus

Ik ben dol op koffie en sinds een tijdje drink ik dagelijks Wakuli koffie. Wakuli is een koffie-abonnement, dus altijd verse koffie door je brievenbus. Het smaakt fantastisch en ook heel belangrijk: de koffieboeren krijgen een eerlijke prijs – 2 tot 3 keer meer dan bij supermarktkoffies. Je eerste 3 bestellingen krijg je 50% korting met mijn code cynthia (en dan betaal je dus echt maar een paar euro). Ik vertel je er graag meer over!

Leestijd

Foto: Ferdy Damman

Waarom Wakuli?

1. Gemak

Hoe handig is het dat je je versgebrande koffie in je brievenbus ontvangt? Zo vaak als jij wilt. En je kan je abonnement ook gewoon stopzetten als je (even) geen koffie wilt ontvangen. Ik word elke keer als het Wakuli doosje door mijn brievenbus komt weer blij.

Je kan kiezen voor koffiecups, hele bonen of een maling naar keuze.

2. Eerlijk

Wakuli betaalt haar koffieleveranciers wel 2 tot 3 keer meer dan grote merken die bij de supermarkt te koop zijn. Enorm belangrijk. Wakuli gaat voor een langetermijnsamenwerking met de koffieboeren en zo helpen ze ze naar een leefbaar inkomen, kwaliteitsverbetering en ze helpen ecosystemen in stand te houden (oftewel: zodat we nog heel wat tientallen jaren lang koffie kunnen drinken).

3. Lekker & mooi product

Natuurlijk ook essentieel, dat die koffie een beetje te hachelen is. En dat is ‘ie. Je kan kiezen uit verschillende herkomsten en blends, waardoor je verrast wordt door smaak en branding. Wat ik lekker vind is dat ze hun koffie wat zachter branden waardoor de smaak veel ‘echter’ is. Je proeft niet de branding, maar de echte smaak van de koffiebonen. En dan proef je soms chocoladetonen, vanille en fruit.

Kost da?

Dat hangt af van de soort koffie die je kiest (cups, bonen of gemalen koffie) en hoeveel.

40 cups kosten €17,60 (en de eerste levering dan maar €8,80 met mijn kortingscode cynthia). Ter vergelijking: Nespresso cups kosten hetzelfde.

Als je bonen of gemalen koffie bestelt, is dat vanaf €6 voor 225 gram (en de eerste keer betaal je dan dus maar €3 met mijn kortingscode). Ter vergelijking: Illy koffiebonen in de supermarkt kosten €7,99 voor 250 gram, Segafredo bonen in de supermarkt kosten €3,89 per 250 gram.

Vervolgens kies je natuurlijk hoe vaak je de koffie wilt ontvangen. Dus je bepaalt zelf hoeveel geld je er aan uitgeeft en hoe vaak!

Hoe werkt het

Vakantiekoffie: uit de Bialetti Moka Express

’t Is heel simpel.

  1. Je gaat naar Wakuli en je klikt op ‘Probeer nu’.
  2. Daar kies je hoe jij je koffie zet. Wil je hele bonen, filtermaling, espressomaling of cups?
  3. Daarna kies je welke soort koffie je wilt en hoeveel.
  4. Je kiest nu je frequentie. Hoe vaak wil je koffie ontvangen? No worries, je kan elk moment stopzetten of pauzeren.
  5. Je voert je gegevens en de kortingscode cynthia in om bij je eerste 3 bestellingen 50% korting te ontvangen.

Ik ben fan

Ik zit nooit meer zonder koffie, het smaakt geweldig én ik draag met Wakuli ook nog mijn steentje bij aan een betere koffiewereld.

Met de kortingscode cynthia krijg je dus 50% korting op je eerste levering, ik zou het wel weten 🙂 Klik hier om je eerste koffiepost te bestellen! 

Dit artikel bevat affiliatelinks. Als je bestelt via deze link, krijg ik daar een vergoeding voor.

Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.