Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10

85,- korting op HelloFresh (& waarom ik fan ben)

Ik weet niet hoe het met jou zit, maar bij mij kost het bedenken van wat we gaan eten en daar boodschappen voor doen me altijd best wel veel headspace. Sinds kort heb ik HelloFresh en ik ben er he-le-maal weg van. Recepten kiezen in de app en ze worden precies afgemeten thuisgestuurd. Bijna etenstijd? Alles zit bij elkaar in 1 zak en ik hoef geen ingredienten meer bij elkaar te zoeken. En het is ook nog eens MEGA lekker. Via mijn link krijg je tot 85 euro korting op je eerste 4 HelloFresh boxen.

Leestijd

Headspace & gevarieerd & lekker eten

Hierboven zie je romige rigatoni met kruidige portobello, en runderstoof met Mexicaanse groenten en bieten-tortillachips

Kijk, natuurlijk is het heel lekker luxe dat je maaltijden zo bij je thuisbezorgd worden. Wat een gemak! Maar voor mij is het veel meer dan dat.

Ik laat mijn boodschappen altijd al bezorgen, dus ik ga niet echt meer naar een supermarkt om inkopen te doen, maar ik moet natuurlijk nog wel zelf bepalen wat we gaan eten en daar de boodschappen voor bestellen. Daardoor eten we heus wel lekker en voedzaam, maar ook vaak hetzelfde. En soms weet ik gewoon echt even niet meer wat ik moet bestellen, haha. Daardoor vallen we vaak terug op onze favorieten.

Ik merk dat HelloFresh me dat stukje headspace weer teruggeeft. In de app kies ik uit veel recepten de dingen die ons lekker lijken en that’s it. Het wordt thuisbezorgd in papieren zakken, die ik er zo bij kan pakken uit de koelkast als ik ga koken. Het is precies afgestemd op de hoeveelheid eten die ik ga maken en doordat ik snelle recepten kies, staat er binnen 30 minuten een heerlijk gerecht op tafel.

Nu maar 3,12 per portie

Hierboven zie je orzo met frisse citroenricotta en kastanjechampignons en enchilada’s met kipgehakt

Via mijn link krijg je tot wel 85 euro korting op je eerste 4 HelloFresh boxen. Stel je bent met z’n tweetjes en je bestelt 4 boxen met daarin elke week 4 maaltijden, dan betaal je maar €3,12 per portie. Hoe meer maaltijden je voor hoe meer personen bestelt, hoe hoger je korting. Voor het geld hoef je het dus niet te laten! Ik vind het echt fantastisch en ben er zo blij mee. Dikke tip om het eens te proberen!

De korting geldt voor nieuwe EN oude HelloFreshers: als je tot een jaar geleden hebt opgezegd, kan je ook van de korting gebruikmaken. Geniet ervan!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.