Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10

5 redenen waarom ik fan ben van HelloFresh

Ik deelde laatst al dat ik zo blij ben met HelloFresh. Vandaag wil ik de vijf grote redenen met je delen waarom dat is, én ik heb tot €90 korting voor je op je eerste vier boxen (voor nieuwe én oude leden!). 

Leestijd

1. het is heel erg lekker

Inmiddels genieten we alweer een paar maanden van HelloFresh en we eten elke avond gewoon zó lekker. Van heerlijke romige pasta’s tot verwarmende ovengerechten en gezonde kleurrijke bowls. Natuurlijk valt het ene recept beter in de smaak dan het andere recept, maar er zijn zeker grote favorieten waar we erg van hebben genoten (en waar we de recepten van bewaren om later nog eens te maken). De HelloFresh gerechten zijn goed gekruid en er zit ook altijd vrij veel groente in, wat ik belangrijk vind. En het is dus gewoon megalekker.

2. het scheelt me veel tijd

Het is simpel.

  • Ik hoef geen recepten bij elkaar te zoeken.
  • Ik hoef niet te bedenken wat we gaan eten.
  • Ik hoef geen bestelling te doen bij een supermarkt (ik liet mijn boodschappen altijd al bezorgen).
  • Als ik ga koken, hoef ik de ingrediënten niet bij elkaar te scharrelen: ik haal de zak zó uit de koelkast en heb alles bij elkaar. Ik kan dus direct starten met koken. (Ik weet niet hoe het met jou zit, maar dit vind ik altijd een irritant deel van koken: alles bij elkaar zoeken en dan erachter komen dat je een ingrediënt mist).

3. het scheelt me veel headspace & nadenkwerk

Je zou denken dat dit hetzelfde is als dat het tijd scheelt, maar het is toch net wat anders. Dit gaat echt over de mentale load van verantwoordelijk zijn voor wat er op tafel komt. Het kost tijd en denkwerk, maar het is ook een soort verantwoordelijkheid die een druk met zich meebrengt. Met HelloFresh wordt dat voor een heel groot deel weggenomen.

4. we eten veel gevarieerder

We aten voor HelloFresh altijd hartstikke lekker, maar wel vaak hetzelfde. We hadden een aantal favorieten die we rouleerden en af en toe kwam daar dan wel wat nieuws bij. Nu eten we elke avond wat anders en dat vind ik echt heel leuk. Elk diner staat er weer iets anders op tafel en daar genieten we echt van.

5. we gooien veel minder eten weg

Omdat we nu alle ingrediënten voor onze maaltijden precies op maat krijgen, gooien we nauwelijks meer iets weg. Niet dat de helft van onze koelkastinhoud wekelijks in de prullenbak belandde, maar ja, er ging heus weleens iets weg omdat we niet alles nodig hadden voor een maaltijd en dan vergaten we het. Dat gebeurt nu praktisch nooit meer en dat is toch wel echt een fijne bijkomstigheid. Sowieso is HelloFresh duurzaam: HelloFresh-maaltijden zorgen voor 11% minder CO2-uitstoot dan dezelfde maaltijden gemaakt met ingrediënten uit de supermarkt. Dat is toch heel nice.

Wil jij dit ook ervaren? Ik vind het echt een héle dikke aanrader. Via mijn link krijg je tot €85 korting op jouw eerste vier HelloFresh boxen. Dat betekent dat je, als je bijvoorbeeld met z’n tweetjes bent en elke week vier maaltijden op tafel wilt zetten, je maar €3,12 per portie betaalt. Hoe meer maaltijden je voor hoe meer personen bestelt, hoe hoger je korting. Klik hier om jouw eerste box te bestellen.

De korting geldt voor nieuwe EN oude HelloFreshers: als je tot een jaar geleden hebt opgezegd, kan je ook van de korting gebruikmaken. Geniet ervan!

Dit artikel bevat affiliate links. Dat betekent dat ik een vergoeding krijg als jij je aanmeldt via de link. Dat heeft geen invloed op mijn mening.

Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.