Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5

Workation in Oostenrijk – fotoverslag

van
ZWL
naar
LNG
stappen gelopen
339
foto's gemaakt

Vorige week was ik in Leogang in Oostenrijk, om een Structuurjunkie sessie te geven tijdens een workation. Een kleine week lang ben ik ondergedompeld in de Oostenrijkse gastvrijheid, fantastisch eten, een waanzinnig uitzicht en het leukste: ik was met een groep ontzettend toffe ondernemers. Ik neem je graag even mee naar mijn tijd in de bergen!

Leestijd

De groep ondernemers waar ik deze week mee ben

Ondernemer Hanneke nodigde mij uit om een Structuurjunkie workshop te geven tijdens de workation die zij organiseerde. Daar hoefde ik niet lang over na te denken! Tijdens deze workation komen negen ondernemers samen om te werken en ook om natuurlijk te genieten van het hotel en de omgeving.

Riederalm hotel in Leogang

We verblijven in het Riederalm hotel in Leogang, wat een lekker ruim familiehotel is met alles wat je nodig hebt: een goed restaurant, een mooie spa, geweldig uitzicht, een gym en heerlijke kamers.

Werk

Als jij het trouwens ook tof vindt om meer te leren over plannen en structuur, dan kan je mijn online Plantraining volgen, of 2 weken proefmember worden van het Structuurjunkie Gáán Membership voor €5. 

De natuur, wandelen & sporten

Eten & drinken

Bij ons verblijf in het Riederalm hotel zit het ontbijt en diner inbegrepen, dus de hele week hebben we in het hotel gegeten, en ik kan je vertellen, dat was geen straf.

Overig

Ik heb zó enorm genoten van deze week. De mensen, het eten, de omgeving, de wandelingen, het hotel… Het was echt fantastisch. Naast dat ik echt ontspannen heb, heb ik ook nieuwe inzichten gekregen voor mijn bedrijf door gesprekken met de andere ondernemers. Echt lekker gewerkt ook.

Dus dit is een plek waar ik zéker vaker heen ga en wat is het heerlijk dat dit soort dingen weer kunnen.

Ik hoop dat je een beetje mee hebt kunnen genieten!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.