Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10

Wellnessvakantie op Curacao – fotoverslag

van
AMS
naar
CUR
167.842
stappen gelopen
281
foto's gemaakt

In november was ik een maand op Curacao waarvan ik twee weken heerlijk vakantie had. Ik doopte ‘m om tot wellnessvakantie met Willem en dat was het ook écht. Twee weken aan zee bij het Avila Beach Hotel, met een gym in het resort, een spa, goed ontbijt en op en top genieten. Ik neem je mee in hoe onze twee weken zonvakantie eruit zagen.

Leestijd

Ons verblijf: Avila Beach Hotel

We verbleven op mijn favoriete plek: aan zee. Als ik aan zee ben, dan valt direct alle eventuele onrust van me af en ik geniet meteen vijf keer meer. Ik kende Avila al omdat ik er meerdere keren op Curacao gebruik heb gemaakt van het strand, de gym en natuurlijk het restaurant, en dit was de eerste keer dat ik er ook verbleef. De eerste week zat ik met Willem in één van de onlangs gerenoveerde Octagon Preferred kamers (in 2023 worden de rest van de kamers in dit kamertype vernieuwd), aan een rustig pleintje met uitzicht op zee.

Deze kamer is erg goed bevallen, het zit op een rustig deel van het resort en het is mégastil. Het bed is heerlijk (en groot) en ik heb heel wat uurtjes van het uitzicht genoten op het ruime balkon.

Na een week verhuisden we naar een appartement, de Beachfront 2-Bedroom Apartment aan de andere kant van het resort.

Het appartement is natuurlijk top voor gezinnen, maar ook als je zelf wat meer ruimte prettig vindt (zoals wij, haha) en als je de mogelijkheid wilt hebben om zelf te kunnen koken, is dat echt geweldig. De appartementen zijn spiksplinternieuw en dat is heerlijk.

Gym, wellness & relaxen

Deze vakantie stond helemaal in het teken van ontspannen. Zoals je misschien weet ben ik vaker op Curacao geweest en ik had dus niet per se de behoefte om het hele eiland rond te crossen. We hebben zeker leuke dingen gedaan en we zijn erop uit geweest, maar deze keer hadden we héél veel zin om lekker te ontspannen. En dat hebben we gedaan.

De Cloud Nine Spa heeft op het moment van schrijven een actie voor de massage die wij hadden, die kan je hier vinden (net als andere acties en aanbiedingen).

Eten & drinken

Wat hebben wij ontzéttend lekker genoten van al het goede eten en drinken op het eiland. Ik ga nog een blog maken met allemaal tips waar je heen moet, maar hier vind je er al een paar.

En de rest...

Jemig wat hebben wij genoten van deze twee weken – het lijkt bijna een droom, zo fijn was het. Het was zó ultiem relaxed en we houden zó van de zee, dat alleen dat al zorgt voor een topvakantie. Combineer dat met een fijn hotel,

Dit is een samenwerking met Avila Beach Hotel.

Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.