Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10

Week 26 – Laatste weekje in de Riederalm

In week 25 hostte ik de Structuurjunkie Workation voor het derde jaar op rij in hotel Riederalm in Leogang, Oostenrijk. De week erna bleef ik er nog eventjes, traditiegetrouw, om even bij te komen en met Willem en Kees nog lekker te genieten van het hotel en de omgeving. Ik neem je even mee!

Leestijd

Dit is de vierde keer dat ik naar het Riederalm hotel ga, en ik vind het elke keer weer zo heerlijk. De plek en het uitzicht op de bergen is echt fantastisch. Het hotel zit naast de skilift waardoor je zo op de berg staat om lekker te gaan wandelen, of om een kopje koffie te drinken bij een van de restaurantjes. Daarnaast is er een hele chille spa met zwembaden buiten, zijn de kamers luxe en mooi, zijn de mensen ontzettend vriendelijk en servicegericht (het is een familiehotel en dat merk je heel goed!) én is het eten ontzettend goed. Elke dag is er een uitgebreid ontbijtbuffet én namiddagbuffet, en in de avond kan je vijf gangen eten. Kijk maar even mee hoe onze week was!

En je kan deze blog lezen om het weekverslag van de vorige week te zien, toen ik hier met 12 vrouwelijke ondernemers was voor de Structuurjunkie Workation.

Het hotel

Eten & drinken

De omgeving

Ennnn we gaan weer paragliden! Vorig jaar deed ik dat voor het eerst en dat vond ik zo waanzinnig vet, dat ik het dit jaar weer wilde doen. Het was nog zoveel leuker omdat ik niet zo nerveus was als vorig jaar, ik heb er zó van genoten!

Deze week was weer zó fijn. Heerlijk om na de workation nog even af te schakelen hier en lekker te relaxen en te genieten van het hotel en de omgeving. En volgend jaar ben ik hier weer, dus dat is een heel fijn vooruitzicht om weer mee naar huis te nemen.

Uitgenodigd

Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.