VLOG: Bliksembezoek aan Londen met LUSH

Vorige week ging ik 24 uur naar Londen met LUSH! Ik ging naar een ‘multisensorisch’ diner ter ere van hun essentiële oliën campagne. Verder struinde ik wat door de stad. Ik neem je mee naar Londen in een vlog!

Leestijd

Klik hier als je de video niet kan zien. De ramenzaak waar ik het over heb heet Bone Daddies en is echt een aanrader voor heerlijke noodlesoep en andere Aziatische gerechten!

Ik ben uitgenodigd door LUSH voor deze trip.

Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.

Gerelateerde artikelen

20 reacties
 1. aboutsbstyle

  wat een leuke vlog weer, en lush is een merk waar ik ook altijd hebberig van word. ik ben wel benieuwd welke producten je allemaal heb meegenomen. liefs soraya

 2. Footprint

  Wauw. Echt censuur dus. Ga zo door. Als je zo een blog wilt hebben. Top hoor.

  • Cynthia Schultz

   Jeetje Footprint, doe even rustig, ik censureer helemaal niks. Daarnaast zijn jij en Patty dezelfde persoon, klasse (jullie hebben hetzelfde IP-adres en een ander kan jou nog niet goedgekeurde comment helemaal niet zien). Check mijn andere reactie met antwoord + uitleg waarom je reactie niet meteen verscheen.

  • Chantal

   Hetzelfde ip adres hoeft niet per definitie dezelfde persoon te betekenen.

  • Cynthia Schultz

   Klopt Chantal, maar in dit geval ben je als commenter de enige die je ‘niet goedgekeurde’ reactie kan zien. Dus ‘Patty’ kan niet iemand anders zijn dan ‘Footprint’.

 3. Footprint

  Hoi. Waarom is mijn vraag over de compensatie van de vliegreis door Lush verwijderd?

  • Patty

   Wat was je vraag dan?

  • Footprint

   Patty: Ik vroeg me af of deze reis (uitstoot gassen) gecompenseerd wordt door Lush op de één of andere manier. Je kunt dus heel bewust bezig willen zijn als bedrijf. Maar Bkoggers over laten vliegen naar Londen voor een bliksembezoek vind ik ook best wel wat. Ik ben dus benieuwd hoe Lush hier in staat. Hopelijk wordt deze reactie niet weer verwijderd. Het zou jammer zijn als je geen kritische vraag mag stellen. En alleen maar naar elkaars mond mag praten.

  • Cynthia Schultz

   Hey Footprint, omdat je nog nooit eerder een comment geplaatst hebt moet ik die handmatig goedkeuren 🙂 Dus dat heb ik bij deze gedaan. Volgens mij doet Lush dat niet, maar ik doe dat zelf wel altijd met vliegreizen, dus mijn CO2 van deze reis wordt gecompenseerd. Er zijn trouwens maar twee bloggers naar Londen gevlogen voor deze trip 🙂

 4. Footprint

  Hallo Cynthia. Ik ben heel benieuwd of Lush ook iets doet om de uitstoot van deze vliegreis met Bloggers naar Londen te compenseren. Je kunt dus aan de ene kant heel bewust met alles bezig zijn, maar ik ben ook benieuwd of dit gecompenseerd wordt.

  • Annet

   Misschien is het beter als iedereen zich lekker met zijn eigen footprint bemoeit.
   Mijn god zeg..

 5. yvonne

  Hallo Cynthia,

  Leuk om je filmpje te zien van Lush. Wordt je altijd blij van!

  Misschien ook leuk om te bestuderen, ken je de producten van Neil s Yard? Winkel zit ook in Londen. Fijn merk, heerlijke producten met etherische olien. ( huidverzorging ) dierproefvrij en veel vegan opties. Staat op mijn verlanglijstje om te bezoeken! Als je dit merk wil bestuderen, kijk dan op de site van Cosmania.nl. Groetjes en wens je nog een fijne dag.

  • Cynthia Schultz

   Dankjewel! En nee die ken ik niet, maar ik ga me er zeker in verdiepen!

 6. rachel

  wat leuk dat je ons meegenomen hebt in de vlog meis, ik ga in juli naar london en ik heb de ramenzaak al even opgeschreven 😀

  • Cynthia Schultz

   Echt Rach! Wat tof. Die noodles zijn echt heerlijk!

 7. Eline

  Oh ziet er super fijn uit! 🙂 Londen ziet er zo leuk uit. Zelf nog nooit geweest, maar ik stel me het altijd voor alsof echt alle winkels er 10 x zo fancy zijn als hier 🙂

  • Cynthia Schultz

   Thanks, leuk om te horen! Haha, dat is niet per se zo hoor, maar de sfeer in de stad is wel heel erg leuk.

 8. femketje

  super leuk dat je die dag gevlogd hebt 😀 ik ben zelf nog nooit in londen geweest maar wil graag eens een lang weekend gaan 🙂

 9. Sacha

  Leuk om te zien!
  Ik ben met mijn meiden (14 en 16) in januari in Londen op citytrip geweest. En bovenaan het lijstje van dingen die ze wilden zien was de lush-winkel! Lieve hemel, ik keek zelf mijn ogen uit. En de geur als je de winkel op 20 meter nadert, je hoeft hem echt niet te zoeken, de winkel vindt jou wel!

  • Cynthia Schultz

   Wat leuk dat dat echt een ‘attractie’ was tijdens jullie trip – het is ook echt waanzinnig, haha.