Vlog: alleen naar Curacao

van
AMS
naar
CUR
75.000
stappen gelopen
281
foto's gemaakt

Vorige week was ik een week alleen op Curacao en daar heb ik (bijna) alles op camera vastgelegd! Ik laat je in deze vlog zien wat ik allemaal heb gedaan, in welk prachtig resort ik zat en wat ik van het eiland heb gezien (niet veel, haha).

Leestijd

Klik hier als je de video niet kan zien.

Zoals in de video wel duidelijk werd, heb ik enorm genoten van deze vakantie. Als je vragen hebt over alleen op vakantie gaan, laat me dit dan even weten in de reacties. Ik ga een artikel schrijven (of video maken) waarin ik deze vragen beantwoord, op Instagram kreeg ik er ook al veel  vragen over. Bedankt voor het kijken!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.

Gerelateerde artikelen

11 reacties
 1. Sanne

  Hi! Wat ziet dit er relaxed uit! Fijn dat je het zo naar je zin hebt gehad. Ik vroeg me af of je ook DEET gebruikt tijdens je verblijf op Curacao. Ik vertrek volgendr week naar het eiland, vandaar 😉

 2. Anne-Marie

  Wat een heerlijke volg, leuk om zo even mee te genieten met je vakantie. Doe je goed!

 3. Sanne van Zwol

  Hee meid,

  Ten eerste wat ben jij een inspirerend mens. Ik kijk naar deze vlog en denk dat wil ik ook kunnen. De manier waarop jij je leven indeelt, de manier waarop je, je leven invult, geweldig. Ik wou dat ik mijn leven zo zou kunnen indelen, ik hoop dat dit er ooit van gaat komen. Op dit moment ben ik enkel en alleen bang voor en om te leven, hier werk ik aan. Een reis alleen maken zo alleen om die reden al ontzettend goed zij, wat een uitdaging! Curacao ziet er geweldig uit, het resort ziet er geweldig uit, het lijkt me stiekem heerlijk om ook te doen. Wauw meid, ben super trots op je dat je dit gewoon hebt gedaan en ben heel blij dat het een succeservaring is. Topper!

 4. Rowan Chanel

  Wat een super leuke vlog! Echt van begin tot eind. Voel de sfeer helemaal 🙂

 5. Kirsty

  Ik kijk bijna geen vlogs meer, maar voor deze ben ik toch even gaan zitten. Leuk om te zien hoe je je vakantie alleen hebt ervaren! Grappig ook hoeveel aanspraak je eigenlijk hebt van andere mensen als je alleen bent. Fijn ook om te horen dat je weer helemaal inspiratie hebt om aan de slag te gaan!

 6. yvonne boermans

  Hoi Cynthia !

  Wat stoer dat je de stap neemt om zo ver weg alleen op vacantie te gaan! Ik wil dat al een hele tijd maar durf niet zo goed, iets houdt me tegen, angst voor het onbekende denk ik…. Maar ooit ga ik de stap maken! Eerst maar klein beginnen. Weekendje weg, niet te ver, en daarna wat verder en langer weg, beetje opbouwen. Wat nog op mijn verlanglijstje staat is : de Green Escape op Ibiza. Pure verwennerij voor jezelf. Verder zou ik nog een keer naar Noorwegen en Schotland willen, vanwege de mooie natuur. Heb je nog persoonlijke tips voor mij hoe ik me zekerder kan voelen als ik alleen op vacantie ga? Groetjes van Yvonne

 7. Evelien

  Fijne vlog! Word vd beelden zelf relaxed :-)!

 8. rachel

  ik vond je vlog helemaal geweldig!! zo heerlijk in je uppie de hort op!!

 9. Sandrine

  Wat een heerlijke vlog. Zo leuk dat je er ontzettend van genoten hebt. Ik ben nog nooit naar Curaçao gegaan maar dergelijke vakantie spreekt mij wel aan. Ik vroeg mij af of je dan ook te voet op je diverse eetplekjes ben geraakt of hoe deed je dit dan?