Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5

Oostenrijk fotoverslag

van
ZWL
naar
LNG
105000
stappen gelopen
291
foto's gemaakt

Na een week workation had ik met Willem nog een weekje vakantie in Oostenrijk! We verbleven in het fijne Riederalm Hotel in Leogang waar we enorm genoten hebben van de omgeving, het lekkere eten en de rust.

Leestijd

Riederalm Hotel in Leogang

Net als vorig jaar in september verbleef ik in het Riederalm Hotel in Leogang. Ik ben gek op deze plek: het is een ruim opgezet hotel met luxe kamers met waanzinnig uitzicht op de bergen. De restaurants (die inclusief zijn voor ontbijt en diner) zijn héél goed en er is een spa met twee zwembaden. En de omgeving… Heerlijk, die bergen.

De omgeving

Heel eerlijk: ik ga naar Leogang om gewoon lekker te genieten van de rust. We hebben in onze week daar niet superveel gedaan, maar vooral lekker genoten van de directe omgeving. Én we zijn een middag naar Salzburg geweest! Dat is op een uurtje rijden.

Wat was het fijn. Als je het leuk vindt, kan je de Instagrampagina van het Riederalm hotel even checken voor meer foto’s. Volgend jaar ga ik hier weer heen (ook voor de Structuurjunkie Workation, maar ook om zelf weer een weekje vakantie te vieren.

We hebben er weer enorm van genoten samen, voor mij is het echt zo ultiem dat je zo in de natuur zit en dat die bergen je constant omringen. Het uitzicht is telkens weer anders en dat is zó genieten!

Ik ben door het Riederalm hotel uitgenodigd.

Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.