Oerol vlog 2017

van
ZWL
naar
TS
44262
stappen gelopen
60
foto's gemaakt

Al 30 jaar vindt elk jaar het Oerol festival plaats op Terschelling. Dit jaar ging ik er voor het eerst heen! Ik heb dat weekend vastgelegd in een vlog: ga je mee?

Leestijd

Klik hier als je de video niet kan zien. Ik ging voor het eerst naar Oerol! Ik neem je mee in deze vlog. We gaan het hele eiland over, bezoeken de festivalterreinen, de dorpen, de stranden, voorstellingen, restaurants… Check hier de mega uitgebreide Terschelling reisgids die ik maakte vol Terschelling tips.

Ik ben door Oerol en Provincie Friesland uitgenodigd voor dit weekend.

Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.

Gerelateerde artikelen

5 reacties
 1. Bianca

  Erg leuke vlog! Ik kende Oerol ook niet maar nu weet ik een beetje hoe en wat. Het eiland ziet er geweldig uit en na het lezen van jouw blog over Terschelling zit ik erover te denken om ook eens een weekje met de honden er naar toe te gaan.

 2. Sannne

  Gaaf maar oohhh wat een irritante reclames heb je op je site 🙁
  Anyway, ik geef het na 7 minuten kijken op, heb al 10 keer weg moeten klikken.

  Ik zal je op youtube opzoeken.

 3. Minka

  Geweldig om mee te kijken! \0/

 4. Liset

  Wat fijn dat je het zo naar je in hebt gehad! Het straalt ook van je af hoe leuk je het hebt. Die time-lapse aan het einde is mooi gedaan, echt bijzonder zo’n zonsondergang.