Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5

Kreta dag 3, 4 & 5

van
HER
naar
HER
31.150
stappen gelopen
231
foto's gemaakt

Onze derde, vierde en vijfde dag op Kreta staan in het teken van lekker eten, de spa, regen en tennissen!

Leestijd

Dag 3 - Donderdag

Gisteravond in Agios Nikolaos kocht ik dit geurtje, Jasmine van Mythos. Kostte vijftien euro en hij ruikt echt zo fantastisch! Jasmijn met wat amber en hout. Hmm.

Mijn ontbijt! Ik laat een omeletje maken met alles erop en eraan en de pancakes kan ik ook niet laten liggen. Het ontbijt hier is echt top!

Vandaag doen we dit! Lekker op het strandje genieten van de zon. Morgen is slecht weer voorspeld, dus extra lekker om vandaag in de zon te chillen.

’s Avonds nemen we een taxi naar de stad (€6). Dit zien we vanaf het hotel.

Een heel klein kerkje in Agios Nikolaos.

We gaan eten in de stad bij Archontiko op aanraden van een bezoeker! Archontiko is een Grieks restaurant van een stel. De vrouw kookt met echte familierecepten en de moussaka hier zou waanzinnig lekker moeten zijn.

Dag 4 - Vrijdag

De dag begint méga bewolkt, zie die wolken over de rest van Kreta… Dat voorspelt niet veel goeds! Dat betekent: LEZEN IN BED. Heel naar.

We gaan naar de spa! Oooooo yes. We krijgen samen een massage en ‘mijn’ masseur springt snel voor mijn camera, haha! Wat een leuke vrouw, en wat kan zij masseren! Ze kraakt mijn hele rug en nek en dat voelt echt ontzettend goed. Ze wist precies de plekken aan te wijzen waar ik last van heb en maakt alles lekker los. Ik zit nu te denken om thuis ook een goede masseur te zoeken die mijn rug regelmatig los kan maken… Dit voelt zo goed!

Helemaal zen.

Lekker lunchen, Willem gaat voor de Caesar salad.

En ik voor de seafood spaghetti, smaakt goed!

Zodra het wat opklaart gaan we even een wandelingetje in de buurt van het hotel maken.

Proost.

Dag 5 - Zaterdag

Vandaag is het weer stralend mooi weer en vandaag lassen we onze laatste chilldag in. Morgen hebben we een auto gehuurd en maandag gaan we op een jeepsafari (en dinsdag gaan we alweer weg!) dus vandaag is het weer strand, eten, boek et cetera.

Ontbijten!

Met deze schatjes…

Elk stapje dat je zet hier is gewoon mooi.

Na het ontbijt gaan we tennissen! Niet dat ik dat kan, maar ik sloeg tenminste raak. Had ik niet gedacht, haha. Tenminste lekker heen en weer gerend!

Voor de afwisseling…

We boeken een excursie voor maandag: we gaan met een jeep de bergen in! Zo vet. Zin in!

Dit is trouwens het buffetgedeelte van het restaurant.

Machiavelli op ons terras voor we gaan eten.

Drie keer raden wie er won.

CHECK AL DIE TOETJES! Hét deel van het buffet waar ik me echt in moet houden, hahaha, anders eet ik me echt vol tot ik compleet misselijk ben.

Nu is het gedaan met het chillen en op het strand hangen: morgen en overmorgen gaan we op pad! Ik neem je natuurlijk mee, tot morgen.

Klik hier voor meer info over het hotel en klik hier voor meer info over TUI SENSIMAR.

Dit is een betaalde samenwerking met TUI.

Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.