Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5

Florence dagboek + tips

van
Assisi
naar
Florence
stappen gelopen
foto's gemaakt

Afgelopen september waren Luuk en ik in Florence nadat we een bruiloft hadden in Assisi. Daarna gingen we nog door naar Genua, maar eerst vandaag de foto’s van Florence!

Leestijd

Florence

In de de tweede helft van de maand van Emmy heb je kunnen zien dat we een bruiloft hadden in Assisi, Italië. Vanuit Assisi zijn we naar Florence gereden waar we drie nachten sliepen in het Palazzo Castri 1874. Een mooi en heel fijn hotel waar je ook echt goed kan relaxen als je even je terug wil trekken uit de gekte van de stad.

Luuk en ik kiezen het liefst steden als uitvalsbasis voor onze vakanties. We zijn beide gek op die prikkels, het bruisende, en de overvloed aan horeca die het met zich meebrengt. We vinden de eetmomenten in vakanties heel erg belangrijk en in een stad heb je veel keuze en bovendien betere koffietentjes haha. Omdat dit wel onze zomervakantie is wilden we ook wel die focus op zon hebben. We kozen daarom dit hotel ook, omdat het een zwembad heeft.

Het hotel was geweldig en zou ik zo aanraden, alleen het zwembad was een dingetje. Toen we aankwamen zeiden ze namelijk dat het €22,- per persoon zou kosten, voor een slot van 1,5 uur, om gebruik te maken van het zwembad. Dat vonden wij heel erg misleidend want online stond alleen dat massages een extra prijs hadden. Het was ook een beetje gek want de tuin waar het zwembad in ligt, daar mag je gewoon liggen en van genieten. We hebben daarom één dag gedaan of we van niks wisten en zijn toen gewoon het zwembad in gegaan. We kwamen er mee weg, maar dat voelt toch niet lekker.

Ik neem je mee langs foto’s en aan de hand daar van vertel ik je meer over de trip en geef ik tussendoor eettips 🙂

Lucca

Na drie nachten Florence gingen we door naar Genua, maar onderweg wilden we wel een aantal stops maken. De foto’s daarvan stop ik daarom bij dit artikel want zo uitgebreid was dat niet. We stopten eerst bij een grote woonwinkel en daarna in het pittoreske Lucca!

Outfits

Ik hoop dat je het zo na de zomer alsnog leuk vond om een beetje mee te genieten van mijn foto’s. Ik krijg echt heimwee als ik het zo zie, Italië vind ik toch echt het heerlijkste vakantieland in Europa. Niet dat ik overal al ben geweest, maar dit claim ik gewoon even haha. Spaanse tapas doen het ook goed, maar dat cultuurtje wat er is rondom eten en koffie; daar ga ik gewoon heel erg lekker op.

Hierna zal nog een artikel van Genua volgen! Hopelijk kijk je ook daar weer mee 🙂


Emmy ter Horst

Een beetje prettig gestoord en geobsedeerd door sushi. Verder ben ik ook GEK op ander lekker eten en ook op iets te vaak op vakantie gaan. Ik hoop dat je mijn schrijfsels leuk vindt, mocht je me ook op Instagram willen volgen dan kan dat via @emmystudiomint :)