Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5

Curacao november 2019

van
AMS
naar
CUR
102008
stappen gelopen
631
foto's gemaakt

Afgelopen donderdag kwam ik terug van tien dagen paradijs. Ik ging naar Curacao om daar een Structuurjunkie training te geven en natuurlijk om lekker te genieten van warm weer, gezelligheid en zon, zee, strand. Ik laat je graag zien wat we allemaal gedaan hebben en hoe we daar van genoten hebben. Let op, veel foto’s!

Leestijd

Accommodaties

Annemieke en ik verbleven in twee verschillende accommodaties op Curacao: de eerste vijf dagen in Hotel ’t Klooster, waar ik al vaak ben geweest. Zo’n fijne, knusse plek in Pietermaai, een bruisende en gezellige wijk in Willemstad. Daarna gingen we naar de AirBnB van mijn vriendin Joia, in Jan Thiel. Ook hebben we nog twee dagen (overdag) in het zwembad gehangen in een fantastische AirBnB van bekenden, waar we uitgenodigd waren. Ultiem relaxed.

Werk

De hoofdreden voor mijn bezoek was werk! Tijdens de Social Media Week gaf ik een Structuurjunkie training, ‘How to plan your social content like a pro’. Ik gaf een workshop van een middag aan Curacaose ondernemers over hoe je nou productief en logisch je content kan maken en inplannen, waardoor het niet meer tijd kost dan nodig en je een heldere strategie hebt. Dat was heerlijk om te doen en ik vind het elk jaar opnieuw een eer dat ik hier mag zijn en mijn kennis mag delen.

Zon, zee, strand

Hoofdreden nummer twee om hier te komen: zon, zee, strand. We hebben heel wat uren lekker op het strand gehangen met een boek, heerlijk gezwommen, genoten van het fantastische weer.

Eten & drinken

Inmiddels heb ik op het eiland mijn favoriete plekjes om lekker te eten en te drinken en het verrast je vast niet dat we dat dan ook veelvuldig gedaan hebben op het eiland.

Overig

Enne… alles wat verder nergens past, post ik hier. 😉

We hebben intens, intens, intens genoten van onze 10 dagen op Curacao. We keken er al tijden naar uit en ik kon echt niet wachten om weer terug te gaan naar dit fijne eiland met al die fijne mensen en fijne plekken. Het was voor Annemieke de eerste keer (en ook de eerste keer dat we samen 10 dagen weggingen) en ook zij vond het te gek. We hebben elke dag wel een keer tegen elkaar gezegd ‘Wow, we zijn hier nu echt, he?!’ en we hebben heel bewust van elk moment genoten. Het was zó fijn. Maar dat kan je geloof ik wel zien aan de foto’s… We hebben echt niks avontuurlijks of nieuws gedaan, maar dat was juist zo heerlijk, lekker ontspannen, ik wist waar de plekken waren waar we ons sowieso zouden vermaken, en dat was zo’n goede keus. Het was zo leuk ook om Annemieke alles te laten zien en het was extra leuk dat zij het ook zo ontzettend kon waarderen.

Ik ben super dankbaar dat ik elk jaar onderdeel ben van de Social Media Week op het eiland en dat ik elk jaar zo’n ongelooflijk fijne tijd op het eiland mag beleven met al die leuke mensen. Ik hoop dat je een beetje hebt kunnen meegenieten van de warmte en dat ik het tropische gevoel een klein beetje naar je toe heb kunnen brengen!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.