Curacao november 2019

van
AMS
naar
CUR
102008
stappen gelopen
631
foto's gemaakt

Afgelopen donderdag kwam ik terug van tien dagen paradijs. Ik ging naar Curacao om daar een Structuurjunkie training te geven en natuurlijk om lekker te genieten van warm weer, gezelligheid en zon, zee, strand. Ik laat je graag zien wat we allemaal gedaan hebben en hoe we daar van genoten hebben. Let op, veel foto’s!

Leestijd

Accommodaties

Annemieke en ik verbleven in twee verschillende accommodaties op Curacao: de eerste vijf dagen in Hotel ’t Klooster, waar ik al vaak ben geweest. Zo’n fijne, knusse plek in Pietermaai, een bruisende en gezellige wijk in Willemstad. Daarna gingen we naar de AirBnB van mijn vriendin Joia, in Jan Thiel. Ook hebben we nog twee dagen (overdag) in het zwembad gehangen in een fantastische AirBnB van bekenden, waar we uitgenodigd waren. Ultiem relaxed.

Werk

De hoofdreden voor mijn bezoek was werk! Tijdens de Social Media Week gaf ik een Structuurjunkie training, ‘How to plan your social content like a pro’. Ik gaf een workshop van een middag aan Curacaose ondernemers over hoe je nou productief en logisch je content kan maken en inplannen, waardoor het niet meer tijd kost dan nodig en je een heldere strategie hebt. Dat was heerlijk om te doen en ik vind het elk jaar opnieuw een eer dat ik hier mag zijn en mijn kennis mag delen.

Zon, zee, strand

Hoofdreden nummer twee om hier te komen: zon, zee, strand. We hebben heel wat uren lekker op het strand gehangen met een boek, heerlijk gezwommen, genoten van het fantastische weer.

Eten & drinken

Inmiddels heb ik op het eiland mijn favoriete plekjes om lekker te eten en te drinken en het verrast je vast niet dat we dat dan ook veelvuldig gedaan hebben op het eiland.

Overig

Enne… alles wat verder nergens past, post ik hier. 😉

We hebben intens, intens, intens genoten van onze 10 dagen op Curacao. We keken er al tijden naar uit en ik kon echt niet wachten om weer terug te gaan naar dit fijne eiland met al die fijne mensen en fijne plekken. Het was voor Annemieke de eerste keer (en ook de eerste keer dat we samen 10 dagen weggingen) en ook zij vond het te gek. We hebben elke dag wel een keer tegen elkaar gezegd ‘Wow, we zijn hier nu echt, he?!’ en we hebben heel bewust van elk moment genoten. Het was zó fijn. Maar dat kan je geloof ik wel zien aan de foto’s… We hebben echt niks avontuurlijks of nieuws gedaan, maar dat was juist zo heerlijk, lekker ontspannen, ik wist waar de plekken waren waar we ons sowieso zouden vermaken, en dat was zo’n goede keus. Het was zo leuk ook om Annemieke alles te laten zien en het was extra leuk dat zij het ook zo ontzettend kon waarderen.

Ik ben super dankbaar dat ik elk jaar onderdeel ben van de Social Media Week op het eiland en dat ik elk jaar zo’n ongelooflijk fijne tijd op het eiland mag beleven met al die leuke mensen. Ik hoop dat je een beetje hebt kunnen meegenieten van de warmte en dat ik het tropische gevoel een klein beetje naar je toe heb kunnen brengen!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.

Gerelateerde artikelen

45 reacties
 1. Jessica J.

  Ik vond het heerlijk om je zo te zien genieten op Instagram. En trek je alsjeblieft niets aan van die walgelijke reacties, you’re living your best life en dat is alleen maar bewonderenswaardig. ❤️

 2. Caroline

  Ik was op Curacao 3 jaar geleden. Door jouw foto s en uitgebreide verslag verlang ik terug naar dit mooi Curacao.
  Er is nog veel te ontdekken en te ervaren ( voor mij). Dank je wel voor het delen.

 3. Saskia

  Zo te zien heb je genoten, leuk dat wij ook weer mogen meegenieten haha

 4. Ellen

  Hier zat ik al naar uit te kijken! Wat een geweldige relaxte dagen hebben jullie gehad, dat uitzicht, het eten….wauw echt genieten zeg!!

 5. Hilde

  Dank voor de positiviteit die je deelt Cynthia! Je bent prachtig, stralend en krachtig, van binnen en van buiten! Het spat van de foto’s af. Je bent een inspirerend voorbeeld voor velen. Ga vooral door met te zijn wie je bent, you do you!

 6. Simone

  Ik ga ook komende week naar Curaçao en krijg er hierdoor alleen maar meer zin in!

 7. Bianca

  Ik krijg gelijk zin om mijn koffers te pakken en op vakantie te gaan door dit artikel (helaas moet ik nog even tot juli wachten). En wat een nare reactie staat er onder dit artikel, wat maakt het nou uit wat voor maat iemand heeft? Of hoe iemand er uit ziet? Je bent van binnen en buiten prachtig! xxx

 8. Richella

  Wat is Curaçao toch geweldig. Zelf in 2013 hier twee weken geweest en ooit wil ik nog eens terug. Enne fuck die haat reacties. Je ziet er ongelooflijk happy uit. Wat doet uiterlijk er dan nog toe, als je zoveel geluk uitstraalt.

 9. Mariska

  Ik schrik echt van de reacties die hier achtergelaten worden, wow. De foto’s zijn prachtig en Curacao staat zo hoog op mijn verlanglijstje, haha. Wil er echt nog wel een keer naartoe 🙂

 10. Yvonne

  Wauw wat een mooie foto’s.
  Ik hoop echt dat je die onbegrijpelijk hatelijke reacties kunt loslaten.
  Dat lijkt me zo moeilijk.
  Ik kan het ook echt niet begrijpen waarom iemand zoiets over een ander zegt.
  Ik vind dit al moeilijk om te lezen.
  Dus wat zal dit met jou doen.

 11. Marieke

  Ik was zo’n 20 jaar terug op t eiland toen ik nog studeerde, en jouw foto’s brengen t gevoel van toen weer een beetje terug! Wat een heerlijkheid en wat heb je weer mooie plaatjes geschoten! Nu wil ik ook terug…

 12. theNextG1rl

  De foto’s spreken voor zich, ziet eruit als een heerlijke (werk)vakantie!

 13. Amanda

  Wat een geweldige foto’s!

 14. Lori

  Ohhhh ik vertrek volgende week naar Curaçao en wat is dit heerlijk voor mijn vakantie voorpret😍
  Het ziet eruit alsof je enórm hebt genoten!

 15. Shirley

  Zo heerlijk! Ik blijf het maar zeggen: wat straal je en wat heerlijk dat je zo geniet van alles wat je doet. Fijn om dat van de zijkant te mogen volgen!

 16. Merel

  Wat een heerlijk reisverslag ❤️ Het genieten spat van de foto’s af 😊

 17. Jaxx

  En dat je dit gewoon meemaakt omdat je zo keihard gewerkt hebt (en nog doet!) – hoe mooi is dat! Payback time

 18. M

  Wat een fantastische reis moet het zijn geweest als ik de foto’s zo bekijk en wat zie je er mooi en stralend uit!

 19. Mieke

  Annemiek mag wel een beugel en hoeveel kilo ben je aangekomen? Altijd voordelige fotos van jezelf plaatsen maar ondertussen ben je een aangespoelde zeekoe!

  • Kirsten

   Jij hebt echt een serieus probleem met jezelf als je meent dit zo te moeten plaatsen.

  • Meryll

   En kruip jij lekker terug in je negativiteitsbubbel, naar mens!

  • Ness

   Miss perfect! Post eens een foto van jezelf he, dan zullen we hier ook wat ONGEVRAAGDE commentaar op leveren. En een knuffel krijg je ook! Dit kan je blijkbaar echt gebruiken!

  • Peter

   Hey Mieke.

   Jij hebt echt het karakter van een drol. Wat zou je moeder trots op je zijn.
   Zal ik je eens even in je gezicht kakken? Dan past je uiterlijk ook bij je innerlijk.
   Succes met je zure persoonlijkheid!

   Peter

  • Djodie

   En zo zie je maar weer.. Karakter is niet te koop!
   Getverdemme wat lelijk zeg..

  • Sanne

   Pfff, wat een jaloezie

  • Mieke

   Holy Shit. Namens een naamgenoot: hou alsjeblieft je gemak.
   Waarom zou je dit in hemelsnaam posten? Wat ontzettend treurig.

  • Maris

   Mensen haten op Mieke maar ik vind Cynthia haar figuur ook zo jammer! Ze heeft zelfs een teenrol en teenvetten gekweekt en het was zo’n mooie meid!
   Over Annemieke niks dan lof, die doet het toch goed voor de gezelligheid.

  • Anouk

   Ongelooflijk dat mensen denken anderen te mogen beledigen. Ik vind dat echt schaamteloos en schandalig! En bovendien, wat doe je hier dan op deze website als je Cynthia zo walgelijk vind? Ik snap er echt niks van! Zo asociaal!!!

  • Anouk

   En @Maris, dit is duidelijk jouw tweede reactie. Je eerste was onder de naam ‘Marissa’, bij een ander blog. Voel je zó sterk de behoefte om Cynthia met de grond gelijk te maken? Geeft jou dat een beter gevoel? Want meid (of liever gezegd misbaksel) dan moet je toch echt serieus psychiatrische hulp gaan zoeken. En neem Mieke dan meteen mee. Sterkte!

  • Naomi

   De zijn was kennelijk weer in de aanbieding. Wat een zuur mens ben jij zeg

  • Amanda

   Hoe oud ben je Mieke?

  • Josje

   Mieke,
   Mieke, Mieke, Mieke.
   Wat respectloos, veroordelend en kwetsend.
   Wat moet het verschrikkelijk zijn om zo intens onaardig te zijn. Dat je ook nooit trots op jezelf kan zijn, omdat je weet dat je in je hart zo zuur bent.
   Ik wens je wijsheid.

  • Nora

   Kom mensen, we gaan toch geen sneue 13 jarige trol voeden? Hier moet je nooit inhoudelijk op reageren want dat is nu net de bedoeling van dit infantiel gedrag. En als ik jou was Cynthia zou ik de reactie van Mieke/Maris weghalen.

  • rachel

   oh god weer zo’n downie net al van de week.. meid ik denk dat jij zelf een hoop issues in je leven hebt (een leven die je niet hebt duidelijk) waar je niet mee kan handelen….get a life en blijf hier gewoon lekker weg als je niks zinnigs uit je strot kan krijgen, dan zeg ik op mijn beurt…….je moeder had je echt door moeten slikken

  • Luna

   Met alle respect Rachel, maar schelden met ‘downie’ en ‘je moeder had je echt door moeten slikken’ vind ik net zo grof en asociaal. Wat mij betreft zit je daarmee op hetzelfde niveau als Mieke. Ik keur haar reactie beslist niet goed, maar hoe jij reageert vind ik net zo respectloos.

  • Sytske

   Helemaal eens met Luna. Trieste reactie van Rachel op trieste opmerkingen van Mieke en Maris.

  • Irene

   Wooow Rachel, dat jij het woord “downie ” gebruikt als scheldwoord, toont aan dat jij ook totaal niks zinnigs kan uitbrengen. Vind het zelfs ronduit respectloos!

 20. rachel

  uh schat ik hou van je dat weet je maaruh nu is er toch echt even een haat momemt hahah lekker werken en lekker genieten en vooral lekker vreten hahah oooohh jaloers maar zo gegund mop 😀 gaaf verslag!!

  • Luna

   Mensen eten, ze vreten niet 🙂
   Cynthia eet, ze vreet niet 🙂

  • rachel

   gelukkig kent cynth mij beter dan jij en die weet wel wat ik bedoel 😉

  • Luna

   Lekker zo blijven denken dan 🙂

 21. Hester

  Curacao ziet er geweldig uit, maar ik moet zeggen dat ik me vooral verbaasd heb over het eten. Zooo goed 😍

 22. Dio

  Wauw! Wat een mooie foto’s. Het ziet er paradijselijk uit. En wat onwijs tof die Loesje. Het is zó waar.

 23. Marianne

  Fantastisch om te zien en te lezen. Ik vind het een gave om intens te kunnen genieten en één ding is zeker: jij bezit die gave en daar ben ik heel blij om! Top dat ik er op deze manier van mee kan genieten 😃

 24. Sandrine

  Ik zit mee te genieten aan de ontbijttafel, weliswaar met een heel gewone boterham 😉. Prachtige foto’s. Het is je van harte gegund.