Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5

Curacao mei 2019 deel 2

van
AMS
naar
CUR
54829
stappen gelopen
172
foto's gemaakt

Deel 2 van onze vakantie op Curacao! Tijdens deze laatste zes dagen vier ik mijn verjaardag, krijg ik een te gek cadeau waar ik elke minuut van geniet en chillen we vooral nog héérlijk.

Leestijd

Lees hier deel 1 van dit reisverslag.

Dag 8: Donderdag

Deze dag is een beetje een rommeldagje. We wandelen wat door de stad, we chillen wat bij het hotel en we gaan lunchen bij Plasa Bieu. Bij Plasa Bieu kan je echt lokaal Curacaos eten, er staan locals te koken bij de verschillende kraampjes.

We twijfelen waar we zullen eten en gaan uiteindelijk voor Kome. Kome is net als BijBlauw een van mijn vaste hotspots op het eiland en dat blijkt ook nu weer: wat eten we hier fantastisch.

Dag 9: Vrijdag

Goedemorgen. Dit uitzicht hebben we vanaf ons dakterras.

We gaan wandelen bij de Jan Thiel Zoutpanne, een prachtige plek om lekker rond te struinen.

Lekker opgedoft, want we vieren mijn verjaardag vanavond! Ik ben morgen jarig, vanavond gaan we barbecue bij Joia en Max met Marijke.

Maar eerst nog boodschappen doen.

Dag 10: Zaterdag

Jaaaa, vandaag ben ik dan echt jarig! Cake for breakfast. Vandaag had ik geen plannen en dat is maar goed, want gisteravond kreeg ik een dagpas voor Baoase cadeau. Hier wilde ik vorig jaar ook al heen en dat had Joia onthouden. Baoase is het meest luxe resort van het eiland met een waanzinnig strand. En daar gaan we vandaag dus heen!

Maar niet zonder eerst onze vaste ochtendwandeling.

Voor we het weten is deze dag voorbij. Ik geniet van elke minuut. Wat heerlijk. De zachte bedjes, de bediening op het strand, de prachtige blauwe zee, de fantastische lunch. Wauw.

’s Avonds halen we pizza en drinken we champagne en kijken we Undercover. Het was een perfecte verjaardag waar ik echt met volle teugen van genoten heb.

Dag 11: Zondag

Morning walk en daarna lekker chillen met een boek in de jacuzzi. ’s Avonds gaan we eten bij Mosa, waar we beide nog niet eerder zijn geweest.

We eten zó lekker bij Mosa! Echt verrassend. Alles smaakt fantastisch, de smaakcombinaties zijn gewoon heerlijk en elk gerecht heeft een goede bite. Een aanrader!

Dag 12 & 13: Maandag & Dinsdag

Op dinsdag vliegen we om 14.30 naar huis, dus deze dagen doen we lekker chill. Relaxen bij de jacuzzi (mijn badpak is van Cyell en is er ook in het zwart), rondwandelen, lunchen, ontbijten, de koelkast leegeten 😉

Voor het mooiste hotel van Pietermaai met onze Kia. Hier hebben we echt het hele eiland mee rondgecrost. De auto hebben we van De Vos, een klein autoverhuurbedrijf van Ricardo. Als je mij al langer volgt heb je misschien jaren geleden meegekregen dat ik op Sint Maarten een heel drama heb meegemaakt met een huurauto (lang verhaal kort: huurauto gejat, inside job van verhuurbedrijf, onder druk gezet om direct $5000 te betalen, pogingen om het geld van mijn creditcard af te halen, laatste vakantiedag verpest), dus ik vind een persoonlijke, betrouwbare verhuurder wel heel fijn. Dit is een samenwerking met De Vos. 

Wat was dit weer ultiem relaxed. Ik ging een beetje gespannen en onrustig deze kant op en ik ga totaal relaxed en blij weer naar huis. Het was een feest. Ik houd zo van dit eiland en het warme, tropische weer zorgt er gewoon voor dat ik automatisch sneller in standje relax ga. Ik zal binnenkort mijn Curacao reisgids updaten met de nieuwste tips!

Ik ben door Boho Bohemian Boutique Hotel uitgenodigd. Dit artikel bevat een affiliate link. Als je het badpak via de link koopt, krijg ik daar een kleine vergoeding voor.

Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.