Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5

Curacao 2020: ultiem relaxen bij Baoase

van
Ams
naar
Cur
102012
stappen gelopen
243
foto's gemaakt

Vorig jaar gingen wij in november anderhalve week naar een van onze favoriete eilanden: Curacao. Tien dagen volop ontspannen en chillen bij het prachtige Baoase. Nu we langzaamaan weer plannen kunnen gaan maken om te reizen deel ik dit fotoverslag met je, want ik neem je dolgraag even digitaal mee naar Curacao.

Leestijd

Normaal gesproken ga ik elk jaar naar Curacao om een training te geven tijdens Social Media Matters. In 2020 vond dit event online plaats vanwege corona. Willem en ik besloten alsnog naar het eiland te gaan om zelf anderhalve week te chillen bij Baoase. Ik heb door de jaren heen het eiland echt in mijn hart gesloten en het voelde dan ook weer als thuiskomen.

Als we naar Curacao gaan, crossen we normaal het hele eiland over om allerlei strandjes en restaurants te bezoeken. Deze keer gingen we voor een ultieme chillvakantie en bleven we lekker op het resort. Ik geloof niet dat ik ooit eerder zó ontspannen ben geweest.

(Voor de duidelijkheid: wij gingen in de periode dat het code geel was en dat reizen naar het Nederlands deel van de Cariben gewoon mocht). Voor nu is het gewoon even meegenieten en fantaseren voor wanneer dit weer kan en mag. 

Onze suite + tuin

We kregen een upgrade van een kamer naar een Beachfront Pool Suite, eigenlijk een eigen huis met een privé zwembad en een ruime tuin. Sommige van deze Beachfront Pool Suites hebben een privéstrand, anderen hebben een eigen toegang tot het strand van het resort en anderen hebben een jacuzzi.

Het resort

Baoase is een kleinschalig resort aan het strand. Het is echt een paradijs. Een paar jaar geleden was ik er voor het eerst toen ik tijdens een verblijf op Curacao een Beach pass kocht om een dagje te chillen. Dat was zo fantastisch dat ik het jaar daarna met vriendin Annemieke twee dagen achter elkaar ging. En nu… gingen we dus écht. Het is zo prachtig.

Eten & drinken

Als iets goed geregeld is hier dan is het wel het eten en drinken. Allemaal zó lekker, van het ontbijt tot de cocktails.

Nu ik dit schrijf krijg ik gewoon een beetje heimwee. Wat hebben wij intens zitten genieten van onze dikke week op Curacao. De warmte (!), de luxe, onze heerlijke suite met fantastische tuin, het buiten douchen, zwemmen, het geweldige eten, het geen poot zelf uit hoeven steken voor wat dan ook… Oh, wat was het fijn, zeg. Als het even kan gaan we volgend jaar weer.

Al is het nu even geen optie, het is wel heerlijk om even weg te dromen bij deze foto’s en verhalen (doe ik zelf ook weer) en alvast te bedenken wanneer we dit weer zouden kunnen doen…. Ik hoop dat je op deze manier een beetje hebt kunnen meegenieten!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.