Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5

Berlijn dagboek + tips

Begin augustus ging ik met Luuk naar Berlijn en dat was onwijs leuk! Natuurlijk is vakantie nu anders en je moet je aanpassen, maar zolang een bestemming veilig is kan ik me daar heel goed overheen zetten en gewoon puur genieten! Ik laat je wat foto’s zien van onze trip en geef natuurlijk wat tips.

Leestijd

Op vakantie gaan in deze tijden is natuurlijk heel dubbel. Moet je wel gaan? Brengt het risico’s met zich mee voor onszelf of anderen? Moet je teveel aanpassingen doen en is het dan nog wel leuk?

Wij besloten dit jaar niet te vliegen, omdat we niet vast wilden zitten op een plek als er een lock down kwam. We wilden dus relatief dicht bij huis zijn zodat we met de auto konden en een zon-vakantie vonden we te ver rijden. We besloten een kleine trip te doen naar Berlijn, want uiteindelijk zijn we allebei mega gek op citytrips. Op dat moment was Berlijn ook geen danger-zone (moment van publicatie kan daarin afwijken) en we concludeerden dat we ook in een andere stad dezelfde afstand konden bewaren als we thuis deden.

Het hotel

Outfits

Restaurants

Winkels

Er zijn genoeg winkels in Berlijn uiteraard. Elke keten heeft er wel een vestiging en er is ook veel ruimte voor kleinere ondernemers. Vintage kleding krijgt een veel groter aandeel dan in Nederland, en je struikelt dan ook over de vintage winkels zowel groot en klein. We hadden geen uitgebreide winkel momenten maar gingen gewoon een winkel binnen wanneer we ergens langs liepen. Zo kan ik natuurlijk geen Monki voorbij lopen zonder bezoekje.

Sightseeing en leuke plaatjes

Ik hoop dat je het leuk vond om deze knipsels van onze trip te zien, en misschien heb je nog wat aan de restaurant tips als je zelf ook een keer naar Berlijn gaat!


Emmy ter Horst

Een beetje prettig gestoord en geobsedeerd door sushi. Verder ben ik ook GEK op ander lekker eten en ook op iets te vaak op vakantie gaan. Ik hoop dat je mijn schrijfsels leuk vindt, mocht je me ook op Instagram willen volgen dan kan dat via @emmystudiomint :)