Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10

Barcelona 2022 deel 2

van
AMS
naar
BCN
39083
stappen gelopen
127
foto's gemaakt

Vorige week deelde ik de eerste dagen van mijn Barcelona workation tripje met je, vandaag is het tijd voor het tweede deel. We gingen fietsen, naar het strand, naar het park en we gingen nóg meer lekker eten. Genoeg tips en hotspots dus weer in deze blog! Ga je mee naar Barcelona?

Leestijd

Dag 4

Op vrijdag gaan we na een paar uurtjes werken naar Casa Batllo. Dit is een huis ontworpen door Gaudí eind 18e en begin 19e eeuw.

Na Casa Batllo gaan we de stad nog even in.

’s Avonds gaan we eten bij een Tast-ller, een bijzondere zaak waar de eigenaar zowel chef, gastheer als sommelier is. Hij staat in zijn eentje in het restaurant, dat heb ik echt nog nooit meegemaakt.

Dag 5

Vandaag gaan we lunchen bij Compartir. Dit restaurant kreeg ik meerdere keren getipt, en het is van de eigenaren van een van de beste restaurants ter wereld, El Bulli.

Compartir is een van de beste en fijnste restaurants waar ik tot nu toe geweest ben. Jemig, wat een waanzinnig goed eten. En die service… Wat dus heel tof was: de gastheer gaf aan dat we gewoon konden zeggen welke gerechtjes ons lekker leken, en hij gaf dan aan welke gerechtjes hij kleiner zou maken zodat we niet teveel hadden. De prijs ging dan vanzelfsprekend ook door de helft. Op die manier konden we veel proeven zonder dat we veel teveel gangen hadden, wat we niet op konden. Dat heb ik nog niet vaak meegemaakt bij een restaurant, eigenlijk nog nooit. Waanzinnige plek, echt een hele grote aanrader!

 

 

Dag 6

Tijd om weer naar huis te gaan! Maar uiteraard doe ik eerst nog een afscheidswandelingetje.

Wat was dit een TOPweek. Barcelona is geweldig. Zóveel om te kiezen, dat je bijna FOMO krijgt. Maar het mooie is: ik ga gewoon weer een keertje terug. Ik hoop dat je lekker hebt meegenoten!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.