Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10

43 uur in Praag

van
AMS
naar
PRG
50.350
stappen gelopen
43
foto's gemaakt

Praag: de stad van de honderd torens, de Gouden Stad, de ‘mooiste stad van Europa’. De hoofdstad van Tsjechië wordt vol lof besproken en samen met Emmy ging ik er 43 uur heen. We zagen onwijs veel moois en legden dit op video vast! Vlog-tijd.

Leestijd

Met WeFlyCheap waren Emmy en ik 43 uur in Praag! Wij nemen je mee. Onder de video vind je een kaartje met alle plekken die je ziet in de vlog. Ik geef je ook nog even wat praktische tips!

Klik hier als je de video niet kan zien.

Onze hotspots in Praag

Praag

In deze kaart vind je alle plekken die je ziet in de vlog! Het zijn natuurlijk lang niet alle Praag hotspots, maar wel de plekken die wij echt heel leuk vonden.

Praktische Praag tips

We waren maar heel kort in Praag, maar hebben een paar goede, praktische tips voor je:

  • Vliegen naar Praag is kort en goedkoop. Als je vliegt via Eindhoven of Rotterdam Airport is het nog een stuk voordeliger dan via Schiphol!
  • In Tsjechië hebben ze niet de euro, maar de Tsjechische Kroon.
  • Van het vliegveld van Praag naar het centrum is het ongeveer een half uurtje rijden en het kost zo’n 500 Tsjechische Kroon, zo’n €18. 10 czk is €0,37. Wij kwamen maar niet op een handig omrekentrucje, dus we gebruikten telkens een app op onze telefoon.
  • Gebruik je Uber? In Praag is Uber ook en het is niet duurder dan een gewone taxi. Lekker handig!
  • Eigenlijk heb je de taxi niet écht nodig: in Praag is praktisch alles te lopen. Het mooie is dat je dan ook lekker om je heen kan kijken, je ziet zoveel moois!
  • In december en januari kan het erg koud worden (zoals bij ons het geval was), iets eerder of later in het jaar zijn de temperaturen net wat lekkerder.

Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.