36 uur in Deventer VLOG

van
ZWL
naar
DVR
46528
stappen gelopen
241
foto's gemaakt

Deventer ligt bij mij om de hoek, maar ik kom er nooit. Reden te over om een paar dagen naar deze Hanzestad te gaan! Ik ging 36 uur naar Deventer: 1,5 dag vol verrassingen, van slapen in Museum de Waag tot een kijkje achter de schermen bij het Dickens-festijn. Vlog-tijd!

Leestijd

Klik hier als je de video niet kan zien. Check deze site voor meer info over Deventer! Ik heb me enorm vermaakt in deze ontzettend leuke, gezellige en authentieke stad. Ik ga absoluut snel terug, want wat kan je hier leuk winkelen, eten en rondslenteren. Echt een aanrader voor een dagje of weekendje weg!

Ik ben door Deventer & Hanzesteden uitgenodigd voor deze perstrip.

Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.

Gerelateerde artikelen

7 reacties
 1. Daniëlle

  Leuke vlog om te kijken! Prachtige stad is Deventer toch!

 2. Marieke

  Ik heb zes jaar in een verbouwd oud pand de binnenstad gewoond. Het is echt een heel leuke stad die altijd een speciaal plekje in mijn hart zal houden. De steegjes zitten vol leuke originele winkels. Het bergkwartier is een aanrader als je van authentieke fotogenieke straatjes houdt. De Brink heeft genoeg kroegjes om prima uit te gaan, kortom echt de moeite van het bezoeken waard!

 3. rachel

  ik ben er nog nooit geweest maar het lijkt mij een heerlijke stad!!

 4. Liset

  Volgens mij ben ik ooit eens in Deventer geweest om te winkelen. Het is een mooi, knus centrum met bijzondere winkeltjes!

 5. Susan

  Ik vind Deventer echt een super leuke stad <3 Hebben ook het lekkerste sushi restaurant 😀

 6. Malou | Blonde Blossom

  Deventer is zo’n leuke stad! Het is ook echt heel dicht bij het huis van mijn ouders dus ik kom er regelmatig. Ik vind al die oude straatjes, bijvoorbeeld die van Dille & Kamille waar ook het Dickens festijn is, echt geweldig! Zelf kom ik uit Zutphen, dat is ook echt een aanrader! Een beetje hetzelfde als Deventer, met heel veel leuke kleine winkeltjes. Malou x