Welkom op Cynthia.nl

Wauw. Eindelijk is het zover! Vandaag is Cynthia.nl live. Iets waar ik intens naar uitgekeken heb. Ik vind het superfijn dat je komt kijken en wil je graag enorm welkom heten in dit nieuwe hoofdstuk van mijn leven!

Leestijd

Foto: Mariët Mons

MissLipgloss.nl –> Cynthia.nl

Mocht je het gemist hebben, in deze blogpost lees je waarom MissLipgloss.nl over is gegaan in Cynthia.nl, met een heleboel toelichting en uitleg. Miss Lipgloss is nu een afgesloten hoofdstuk en ik en Emmy gaan nu met een heleboel plezier werken aan Cynthia.nl.

Het afgelopen jaar heb ik hard gewerkt aan deze grote verandering. Waar ik in januari 2016 nog geen idéé had wat ik precies wilde en welke kant ik op wilde, wel wist ik dat er iets ging veranderen. Ik heb mezelf de tijd en de ruimte gegeven om te ontdekken wat ik echt wilde. Daar is deze nieuwe website uitgekomen. 
Ik benaderde in de zomer Pixelpillow in combinatie met EGM media. Ik werk al een tijd met ze voor mijn website en met hen ben ik het hele design- en bouwtraject van de nieuwe site in gegaan. Wat was dat ontzettend leuk en leerzaam! Later wil ik je daar meer over vertellen, een soort achter de schermen kijkje bij het hele proces om Cynthia.nl te ontwikkelen.
 De afgelopen maanden waren we allemaal druk bezig met de huisstijl, het design, de bouw: hoe alles er uit moest komen te zien en hoe het moest werken. Daar ging een heleboel brainstormen en nadenken aan vooraf, want ik moest bedenken en formuleren wat ik precies wilde. Moeilijk was dat! Maar o zó leuk.
 Daarnaast hield ik me ook bezig met de content. Waar wil ik nu écht over schrijven? Ik ben ideeën gaan opschrijven, waar ik sommige al ben gaan uitwerken. Welke rubrieken wil ik terug laten komen? Hoe wil ik artikelen als een Sneak Peek behouden op een manier die past bij de nieuwe website?

Ik ben nog steeds aan het nadenken, brainstormen, ideeën ontwikkelen en uitwerken. Dat stopt natuurlijk nooit.

Laten we ’t echt houden

Foto: Mariët Mons

Ik wil dingen echt houden. Ik wil eerlijk zijn. Ik wil niet zo’n blog waarop alles geweldig, fantastisch en te gek is. Ik wil niet dat je na het lezen van mijn blog denkt: ‘Wow, zij is perfect. Haar leven is perfect.’ Want dat is niet het geval. Ik wil echte dingen bespreken en me omringen met mensen die daar ook van houden. Geen bullshit, maar echte mensen, echte ervaringen. Dat zijn dan ook echte fantastische ervaringen, maar ook moeilijke dingen, of gewoon een etentje dat ontzettend tegenviel.

Wat je kan verwachten

Op Cynthia.nl is er nog niet écht een planning. Vooralsnog. Op Cynthia.nl wil ik niet updaten om het updaten. Ik wil updaten als ik dat écht wil. Als ik echt wat te delen heb wat ik de moeite waard vind. En anders niet.
Het idee moet zijn: ‘Ik wil artikelen schrijven of video’s maken waar ik zó enthousiast van word dat ik ze het liefst doorstuur aan al mijn vrienden en familie. Zó enthousiast dat ik bijna letterlijk sta te springen van enthousiasme.’ Dat.
Dus: kom maar kijken! Zie wat er online staat. Dat is gewoon regelmatig, hoor. Het liefst wil ik gewoon elke dag updaten. Maar om mezelf alle creatieve ruimte en rust te geven die er maar kan zijn, is er nu nog geen planning. Niet: je kan op maandag twee artikelen verwachten, op dinsdag één, op woensdag drie. Nee. Verwacht maar niks, dan is er altijd wat moois. Reken er maar op dat ik de site regelmatig update, want ik vind het zelf veel te leuk om aan de slag te gaan met mijn nieuwe, verse website. Op de website staat nu in elke categorie één artikel die je natuurlijk al kan gaan lezen of bekijken.

Wat je wél kan verwachten, is dat er op dinsdagochtend om acht uur een persoonlijke update over mijn afgelopen week online komt. Dit is de Sneak Peek die je kent van Miss Lipgloss. En elke week komt er op zowel maandag als donderdag om zes uur ’s ochtends een video online op zowel mijn YouTube kanaal als mijn blog.

Je vindt hier mijn social media kanalen:

Volg me hier op Bloglovin’.

Bedankt voor je bezoek, ik hoop dat je nog even blijft hangen!

Als je dingetjes ziet die niet (goed) werken, laat je het me even weten? Dan zorg ik dat het gemaakt wordt.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.

Gerelateerde artikelen

282 reacties
 1. yenvan

  hoi
  Aangezien ik niet beter wist hoe ik via FB je dit kon laten weten, plaats ik maar hier mijn reactie.
  ik was op zoek naar inspiratie voor mijn eigen blog en ik vind je blog leuk en inspirerend, vooral de persoonlijke noot en je bewust gekozen insteek. Lekker voor jezelf en vanuit jezelf.
  Toen ik op deze pagina was “https://cynthia.nl/over-cynthia-nl/” wilde ik op de link in deze zin “In deze blogpost kan je mijn hele toelichting en uitleg hierover lezen.” klikken, toen werd ik geleid naar een lege pagina.
  Ik kon pas je hele toelichting lezen door naar “persoonlijk” te gaan en daar naar de oudste blog te gaan. als ik niet zo benieuwd naar je was had ik niet verder gezocht en je pagina verlaten en dus ook niet dit bericht gelezen.
  Bedankt voor je blog.
  groet,
  yenvan

 2. Wendy (B)

  Succes!
  Het zal gewoon wat wennen zijn 🙂

 3. LS

  Leuk en succes met je nieuwe site! 🙂 ik volg je weer op bloglovin

 4. Lieke

  Gefeliciteerd! Even wennen, zo’n andere site!
  Dapper om zo je dromen achterna te gaan en te kiezen voor een hele andere weg!
  Maar ik weet zeker dat dit ook weer een top site gaat worden, een site waar ik met veel plezier ga terug komen!
  Heel veel succes in de toekomst!

 5. simone

  Ik heb eindelijk even tijd om op je site te koekeloeren, want ik had al gelezen en morgen kom ik weer wat langer, want ik moet weer bijna aan het werk. *pauze nu*
  Ziet er echt super uit!!! Love it. <3
  Het voelt volwassener en sprankelder en ik vind de layout ook echt super. =)

 6. Hilde

  Gefeliciteerd met je nieuwe site! Hele mooie stijl en het voelt zo gezellig en volwassen! Ik ben heel benieuwd naar alle artikelen.

  Heel veel plezier en succes met je site en alles eromheen.

  Ps. Klein dingetje: ik was vergeten mijn mailadres in te vullen dus kreeg een foutmelding dat ik die moest toevoegen. Toen voegde ik die toe en kreeg ik foutmelding dat ik rustig aan moest doen omdat ik te snel reacties plaatste.

 7. Aafke

  Hoi! Wat ziet de site er mooi uit! Heel rustig en sfeervol! Wat ik nog mis zijn de knoppen onderaan het artikel waarmee ik kan bladeren tussen artikelen.

  • Cynthia Schultz

   Die komen er nog aan, dankjewel voor je feedback!

 8. Ingrid

  Hoi Cynthia, Ik volg je al een tijdje wauwww wat is je site mooi en overzichtelijk geworden.
  Vooral het kopje eten vind ik leuk eraan toegevoegd. Ik ga je zeker blijven volgen. Heel veel succes.
  Geniet ze.

  • Cynthia Schultz

   dankjewel lieve Ingrid, wat fijn om te horen 🙂

 9. ElineW

  Hoi Cynthia, mooie site! Heel mooi vormgegeven!

  1verbetersuggestie: de koppeling met BLOGLOVIN werkt niet goed. Ik volg je nieuwe blogs altijd via bloglovin (en ik denk meerdere met mij), dus misschien een tip om te kijken of je dit aan kunt passen.

  Verder heel goed dat je deze stap hebt durven zetten! Good luck! <3

  • Cynthia Schultz

   Aan bloglovin wordt gewerkt, thanks Eline!

 10. Romy

  Hoi Cynthia!

  Gefeliciteerd met je nieuwe blog! Ik volg misslipgloss al jaren en ben weg benieuwd naar je nieuwe blog!

  Het is me opgevallen dat je artikelen nog niet op bloglovin komen, klopt dat?

  Liefs

 11. Iris

  Gefeliciteerd met je nieuwe website! Ik ben al enorm fan! Het is echt lekker volwassen, en ik snap dat je dat wel nodig had op een gegeven moment. Miss Lipgloss ben je toch wel erg jong begonnen.
  Heel veel succes met dit nieuwe hoofdstuk! En goed van je dat je jezelf niet teveel druk oplegd met ‘zoveel artikelen per dag’ etc. 😉
  Geniet ervan!

 12. Kelly

  Heel erg leuk Cynthia je nieuwe blog! Ik moet eerlijk bekennen dat ik wat minder vaak op Miss Lipgloss keek dan voorheen. Vroeger vond ik beauty helemaal geweldig maar naar mate ik ouder word ga ik zelf ook meer richting de lifestyle kant, travel, boeken, interieur en een beetje beauty en fashion. Ik ben heel erg enthousiast geworden van je nieuwe site en ik weet zeker dat ik je nu weer met heel veel plezier zal gaan volgen! Heel veel succes met alles, liefs! xx

 13. Brenda Hendriks

  Gefeliciteerd. Heel mooi dat je dit benadrukt! Heel veel succes met deze nieuwe stappen! Ziet er onwijs goed uit zeg! Ruimtelijk en overzichtelijk.

  – Ik wil dingen echt houden. Ik wil eerlijk zijn. Ik wil niet zo’n blog waarop alles geweldig, fantastisch en te gek is. Ik wil niet dat je na het lezen van mijn blog denkt: ‘Wow, zij is perfect. Haar leven is perfect.’ Want dat is niet het geval. Ik wil echte dingen bespreken en me omringen met mensen die daar ook van houden. Geen bullshit, maar echte mensen, echte ervaringen.-

  Liefs Brenda (A Brend)

 14. Malou

  Ah super leuk, ik ga je volgen!

 15. Susanne

  Wauw, wat ziet het er mooi uit! Moet even wennen, maar ik weet zeker dat dat gaat lukken. Heel veel succes en plezier met je mooie nieuwe website <3

 16. Veerle

  Hallo,
  Hehe,eindelijk tijd gehad om te komen snuffelen.Het ziet er allemeel super uit.Veel succes.
  Veerle

 17. Eva

  Van harte gefeliciteerd met je nieuwe site! Het voelt echt alsof de site nu helemaal past bij de “inner you” die ik altijd al zag in jouw leuke schrijfstijl. Het voelt als opgroeien en als een logische nieuwe stap in jouw leven. Eentje die ik in ieder geval graag zal blijven volgen! Heel veel succes!

 18. Aline

  Gave stap Cynthia! Vooral je motivatie om het echt te houden vind ik erg mooi en goed!
  Gewoon de waarheid zoals die is, laten zien zorgt ervoor dat je lezers ook begrijpen dat het niet erg is als het wat minder gaat of als het niet perfect is.
  Zo is het leven, en zeg nou zelf, als het leven perfect was, was er waarschijnlijk minder te lachen!

  Succes! Ik blijf je volgen! 🙂

 19. dhini

  Gefeliciteerd met je nieuwe Blog! wat mooi layout! Veel succes!

 20. Matanja

  Hallo Cynthia,

  Gefeliciteerd met je nieuwe website.
  Het ziet er goed en mooi uit!!
  Ik ga je zeker blijven volgen.
  Succes……

 21. Sarah

  Waw! Echt helemaal iets anders! Ergens heb ik er meer een tijdschrift-gevoel bij?! Leuk! Wat ik wel jammer vind, is dat ik niet meer kan doorklikken naar andere blogs vanuit de comments. Of ligt dat aan mijn browser/toestel? 🙂

  • Cynthia Schultz

   Dankjewel!! URL vakje komt nog bij de comments!

 22. evelien

  Wat ziet het er mooi uit! Zeker ook de infographics die ik op andere pagina’s zag.

  Wel zie ik op de mobiele site regelmatig een hokje met een kruis erdoor (wat je ook ziet als een emoticon niet kan laden) en vindt ik op m’n mobiel de homepage niet af lijken. Overigens zijn dit tips bedoeld. Ik ben namelijk super enthousiast over het initiatief!

 23. Demet

  Hoi!
  Gefeliciteerd cynthia met je nieuwe website leuk! İk blijf je volgen vanuit heeeeel ver weg 🙂 Succes!
  Liefs uit turkije! <3

 24. Melanie

  Hoi Cynthia,

  Allereerst gefeliciteerd met je nieuwe site en de stap die je gemaakt hebt!
  Ik vind het een mooie keuze van je en de site ziet er wat volwassener uit!
  En heel fijn dat je nu lekker alles kwijt kan wat je zelf echt wilt delen; heel belangrijk om het ook leuk voor jezelf te houden.
  Ik blijf je volgen en wens je veel succes, maar dat komt vast goed ;-).

  Liefs, Melanie

 25. Romy

  Wauw, wat ziet je website er onwijs mooi uit! Zo’n mooie plek en helemaal jou! Gefeliciteerd met deze stap 🙂 Heb je trouwens ook Bloglovin? Ik zou graag je nieuwe website volgen, maar kon zo snel geen Bloglovin-icoontje vinden.

 26. Sylvia

  Van harte gefeliciteerd met je nieuwe site! Een mooie stap, en een stap die logisch aanvoelt. Ik ben een echte lurker,.. ik heb maar een enkele keer een reactie achtergelaten. (Bijvoorbeeld om je advies te vragen over een foundation.) Dit leek me echter een goed moment om toch weer eens een reactie achter te laten. Veel succes en vooral heel veel plezier met deze nieuw ingeslagen weg!

  • Elisabeth

   Van mij ook nog gefeliciteerd, Cynthia, ik blijf je volgen.

 27. Natalie

  Wauw! Je site ziet er echt goed uit! Heel veel succes, en ben super benieuwd wat we kunnen verwachten!

 28. Elles vT

  Succes met je site! Ik wens je een succesvol vervolg met je carriere en vooral heel veel plezier!! Op je vraag met als dingetjes niet goed werken heb ik een volgende tip: via Google zie je dit staan als info onder je url; cyntha.nl just another worldpress site. 😉

  Liefs,

  Elles

  • Cynthia Schultz

   Dankjewel! Dit kunnen we zelf helaas niet aanpassen, het staat goed ingesteld maar moet nog geïndexeerd worden door Google.

 29. Michelle

  Super mooie site! Heel veel succes in de toekomst cynthia

 30. Marlon

  Wauw Cynthia, ziet er allemaal netjes uit zeg!
  Je bent in de afgelopen jaren gegroeid en inderdaad zoals meerdere aangeven veranderd. Deze nieuwe site past echt bij je.
  Ik wil je ongelofelijk veel plezier en succes wensen 🙂
  X

 31. Lisan

  Supermooi geworden! Mij spreken de onderwerpen meer aan, na jaren je beautyblog gevolgd te hebben merk ik dat ik meer interesse krijg voor oa interieur, reizen etc. Ga vooral zo door. Ik blijf een trouwe bezoeker 🙂

 32. Katja

  Gefeliciteerd met deze prachtige site!
  Het zal vast spannend zijn, deze dag,maar geniet er vooral van!
  Het ziet er keileuk uit en ik kan niet wachten om al je nieuwe artikelen hier te lezen!

  Veel liefs
  Een stille lezer 🙂

  • Cynthia Schultz

   dankjewel! Het was/is heel spannend maar vooral méga leuk.

 33. maris

  Wohoooo website doet het & i like it! Wat een lef & ik volg je omdat je puur bent. Heerlijk!

 34. Kelsey

  Holyshit wat is je website mooi geworden!

 35. Sharon

  Wauw Cynthia! Super mooi je nieuwe website leuke stijl ook. X

 36. Alyssa

  Cynthia, wat een moderne en strakke site. Als trouwe lezer switch ik gewoon mee! Succes! Liefs!

 37. Sofie

  Kijk, je hebt er een lezer bij 🙂 Ik moet toegeven dat ik nog nooit op MissLipgloss was geweest omdat het onderwerp me niet zo aanspreekt. Maar persoonlijke blogs met oprechte stukken over vanalles en nog wat vind ik heel leuk! Ben benieuwd!

  • Cynthia Schultz

   Hey Sofie, dit vind ik natuurlijk heel erg tof om te horen! Wat leuk dat Cynthia.nl je wel aanspreekt. Ik hoop dat je vaker terugkomt!

 38. Mariska

  Heel erg leuk, ben je gelijk gaan volgen! Je gebruikt voor Bloglovin trouwens wel nog de ‘claim blog’ link 😉

 39. Myrthe

  Hoi Cynthia,
  Wat ziet je nieuwe website er mooi uit! Gefeliciteerd en veel succes met deze nieuwe fase. Ook ik blijf je volgen 🙂

 40. Nikki

  Nou, vooruit, omdat je site zoooo mooi is geworden toch maar even een reactie van een lurker. Complimenten, ik zie er volledig Cynthia in én ook wat vernieuwende snufjes die het een tikje meer sjeu geeft.
  X!

 41. Marieke

  Cynthia, wat een geweldige site heb je neergezet. I love it!
  Geniet van de mooie stap die je hebt genomen. Ik ga hier zeker heel wat tijd doorbrengen.

 42. Merel

  Je hebt er een hele mooie site van gemaakt. Volgens mij precies wat bij je past! Ik ben heel benieuwd wat er nog allemaal gaat komen op Cynthia.nl. Ik blijf je in ieder geval volgen!

 43. Claire

  Lieve Cynthia,

  Normaal gesproken reageer ik niet op je blogposts, ik had één keer een uitzondering gemaakt járen geleden toen je opzoek was naar een wit blazertje en toen had ik er één aangeraden van Topshop. Maar dat is helemaal mijn punt niet, haha. Ik volg je al heel lang en ik wil toch zeggen dat ik het mega moedig van je vind, dat je het roer om hebt gegooid en bent begonnen met cynthia.nl. Volgens mij past dit je veel beter! Maar dat je het hebt durven veranderen getuigd van kracht en durf! Ook al ken ik je niet persoonlijk, toch wilde ik dit gewoon even tegen je zeggen.

  Ik wens je veel geluk!

  Liefs,

  Claire

  • Cynthia Schultz

   Wow wat leuk zeg, dat is méga lang geleden. Dankjewel Claire voor je méga lieve mooie worden, dat waardeer ik heel erg. Liefs, Cynthia

 44. suus

  Ziet er goed uit!! Op mijn mobiel komen alleen de tekentjes van je sociale media kanalen over elkaar heen.

 45. Luca

  Hallo Cynthia,

  Je site is echt heel mooi geworden, zeker iets om trots op te zijn! Zelf zou ik wel het stukje waarin je jezelf voorsteld niet onder elk artikel laten zien. Ik hoop dat je geniet van deze overgang, en weer helemaal ‘jezelf’ kan zijn.

  Liefs

 46. Jantine

  Hele mooie website is het geworden hoor! Ik heb je op misslipgloss.nl jaren met veel plezier gevolgd, knap dat je deze stap gezet hebt en je je blijft ontwikkelen! Wat moet het spannend voor je zijn geweest de afgelopen periode! Je mag trots zijn! Veel succes met je nieuwe site en je nieuwe uitdaging! Ik hoop je nog veel jaren te mogen volgen. Liefs, Jantine

  • Cynthia Schultz

   Het was enorm spannend en dat blijft het nog wel eventjes, het is ook afwachten hoe het zich nu ontwikkeld allemaal natuurlijk. Dankjewel voor je lieve woorden en tot snel. X

 47. Maaike

  Wat ontzettend leuk!

 48. Deborah

  Ziet er fantastisch uit joh! Echt leuk om te zien, hele volwassen vormgeving vind ik het. Eerste artikelen zijn ook al top. 🙂

 49. hopper

  Ik heb even wat rondgeneusd hier. Maar wat een mooie site is dit geworden zeg! Je kan echt zien dat hier met bloed, zweet en tranen aan is gewerkt. Prachtig! En ik vind dat artikel waarop je het huis van je vriendin laat zien ook heel leuk. Een leuk nieuw fris idee. Daar houd ik wel van. Laat de creativiteit stromen, het word zeer gewardeerd!

  • Cynthia Schultz

   Dankjewel, wat mooi om te lezen dat je kan merken dat er met zoveel liefde aan gewerkt is. Dat is namelijk ook echt zo! De creativiteit stroomt als een gek hier <3

 50. Mayra

  Superleuk Cynthia! Tuurlijk kom ik spieken hier!
  xxx

 51. Becky

  Lieve Cynthia,
  Ik volg je nu echt al jaren en het is zo leuk om te zien hoe je blijft groeien als mens en hoe je werk met jou meegroeit. De nieuwe site is prachtig en ook al comment ik nooit en hebben we elkaar nog nooit ontmoet, ik wil gewoon even zeggen dat ik trots op je ben!
  Liefs, Rebecca

 52. Miranda

  He Cynthia, jaaa ik was een van die vroege vogels, grappig om te lezen hoeveel bezoekers je vanmorgen had :-). Super leuke site, daar mag je trots op zijn, gefeliciteerd! Ik verheug me op alle content! Ga zo door! De vlog van Praag is ook erg leuk geworden! Gezellig om mee te kijken. Heel veel succes de komende tijd!

 53. Patricia | TwijfelMoeder

  Wat is de site mooi geworden! Volgens mij past-ie weer perfect. En dat bij iedere gelegenheid. Super dus! Ik blijf meelezen. Was nooit zo van de beauty, maar met de andere onderwerpen heb ik veel meer.

  • Cynthia Schultz

   Heel goed om te horen dat Cynthia.nl meer jouw plek is dan dat Miss Lipgloss dat was. Je bent hier mega welkom, leuk als je vaker terugkomt!

 54. Kimmetje

  Hi Cynthia, super mooi geworden, je site! Mooie verbetering! Dat je zo door gaat en weer verder kunt groeien!

 55. Maike

  Van harte gefeliciteerd met je nieuwe site!
  Ik heb ook eventjes rondgesnuffeld op je site. Maar ik struikel heel erg over het stuk ‘Over Cynthia.nl ‘.
  Je begint met Hoi, ik ben Cynthia.. Ik was 11 jaar eigenares van.. Daarna grote kop: Hoi ik ben Cynthia en dit is Cynthia.nl. Volgende alinea: Hoi ik ben Cynthia.. ik ben 26.. Volgende alinea: Maar ik ben Cynthia.. ik ben 26.. 10 jaar Misslipgloss gerund. Allemaal op 1 pagina in 1 verhaal.

 56. Ria

  Hey Cynthia,

  Wat ziet je blog er mooi uit! Geweldig!
  Goede keus geweest, heel veel plezier gewenst met maken van artikelen voor je nieuwe blog.
  Ik blijf je volgen!

  Groetjes Ria

 57. Sanne

  Super mooi en overzichtelijk! Ik ben ontzettend enthousiast!

 58. Mira

  Wat een prachtige nieuwe site zeg. Heel anders en eigenlijk vind ik ´m mooier, helemaal top!

 59. Saar

  Jeeej supertof! Volgens mij is er alleen met het overzetten van je posts iets niet helemaal goed gegaan, ik heb het idee dat de Sneek peak van gisteren weg is?

 60. Natasja

  Hoi Cynthia!

  Super tof dat je deze nieuwe weg bent ingeslagen. Ik kijk heel erg uit naar de nieuwe artikelen en blijf je dan ook zeker hier volgen! Ik kan altijd veel inspiratie halen uit de manier waarop jij dingen aanpakt en hoop dat ook hier weer te kunnen doen!

  In ieder geval heel veel succes, gefeliciteerd en heel veel plezier met je nieuwe uitdaging!

  Liefs Natasja

 61. Eva

  Woehoee wat ziet dit er mooi uit! Veel succes en ik zal zeker een paar keer in de week komen kijken naar je mooie artikelen!
  X

 62. Minka

  Gefeliciteerd Cynthia & iedereen die heeft meegewerkt aan deze lancering. Ik ben erg blij dat je deze stapt hebt gezet vooral qua inhoud want ik las de make-up reviews eigenlijk niet meer op Misslipgloss.nl
  Lifestyle, reizen, eten & drinken is waarom ik een Blog bezoek. Ik vertrouw erop dat hier weer te gaan vinden.

 63. judith

  Topper! Mooie site en wat sta je geweldig op alle foto’s:) Precies jij:) Vinnik leuk!!!!
  Binnekort ff koffie??? xxx

 64. Elisabeth

  WAUW!! Ik ben enorm onder de indruk van je nieuwe site. Wat een mooi logo, toffe manier van artikelen schrijven met tips en samenvatting en kaartjes en foto’s: echt een frisse wind in blogland. Ik zie je harde werk en enorme bevlogenheid en dat vind ik inspirerend. Ik blijf je volgen 😀

 65. Kim

  Waanzinnig mooie site! Ik verhuis graag mee! Heel veel succes!

 66. Kim

  Hey Cythia.nl is in de lucht! Super leuk, mooi hip en precies wat bij je past!
  Leuk te ondervinden dat dit meer bij je past! Ik volg je al sinds dat je begon met miss lipgloss, en wens je ook hiermee heel veel succes en plezier! ik blijf je volgen, je bent leuk hebt goede tips en je werkt inspirerend.
  Wens je alle geluk van de wereld.
  Liefs Kim

 67. Anouk

  Wauw, hij is live! Ik ben heel benieuwd naar wat Cynthia.nl allemaal gaat brengen. Ik ga je nu actiever volgen door meerdere onderwerpen 🙂 Gefeliciteerd!

 68. Sebastiaan van Moorten

  Hoi lieve Cynthia,

  Gaaf, jou nieuwe website, ziet er goed meis… ??

  Groetjes, liefs… ( @NetroomTwits69 )

  Sebastiaan

 69. Michelle Kaiser

  Gefeliciteerd Cynthia met je vernieuwde blog. Ziet er super goed uit en ik ben heel erg benieuwd naar wat er komen gaat. ?

 70. Roxanne

  OMFG wat en gaaf design! Altijd mooi om te zien hoe de blogwereld steeds keer op keer veranderd en hoe bloggers daarop inspelen (stiekem ben ik groot fan van deze verandering omdat ik zelf online marketeer ben).

  Ik volg je nu al lange tijd, maar echt mijn complimenten voor dit design. Toppertje! Ik ga genieten van de aankomende artikelen.

 71. Lysanne

  Het ziet er prachtig uit! Ik vind vooral het gele met de print heel erg mooi! Klopt het wanneer ik helemaal bovenaan ben, een grote witte streep heb met alleen reclame erin? Wanneer ik naar beneden scroll komt hierin wel Cynthia.nl en alle onderwerpen te staan, maar helemaal bovenaan komt het een beetje ‘leeg’ over op mij. Alsof het niet hoort. Tevens vind ik persoonlijk dat er heel erg veel ruimte tussen de teksten is. Maar volgens mij vond je dat zelf ook al, had ik gezien 🙂 Heel veel succes en ik blijf je sowieso volgen want ik vind alle dingen waarover je schrijft heel erg leuk om te lezen! Liefs.

 72. Flamingo

  Hallo, ik post eigenlijk nooit wat. Je nieuwe website ziet er erg mooi uit en de stijl is erg mooi. Ik vind het goed dat je zowel de magazine stijl als de chronologische ordening van artikelen onderaan de website doet. Ook is het prettig dat je geen infinite scrolling hebt maar echt kan bladeren door de artikelen. Dat is mijn nr 1 irritatie op web design trend dat alles infinite scrolling is (dan kan je niet door de archieven struinen). Alleen bij dit artikel vind ik de donkerpaarse kleur mooi, maar erg afleidend van de tekst. De artikelen met een lichte print als achtergrond zijn beter leesbaar. Nog succes met je nieuwe website. Groetjes.

 73. Laura

  Geweldige lay-out, echt professioneel! Ook werkt de mobiele versie (op mijn iPhone 6) echt super, zoveel praktischer dan van Misslipgloss.nl.
  Heel veel succes en geluk met de nieuwe website, hopelijk geeft het je veel nieuwe positieve energie!

 74. Marloes – GLAMOURMOES

  Spannend deze sprong in het diepe! Ik de k dat het wel goed komt! Het ziet er al goed uit!

 75. Stina

  Veel succes met de nieuwe website!!!

  Maar ik vind de sneak peek van gisteren (31/01/2017) precies niet terug…?

 76. Ellen

  Wat een prachtige site! Ik denk dat je een super keuze hebt gemaakt met deze stap vooruit, en wij kunnen als lezer nu ook met je meegroeien.

  Ik bewonder je dat je altijd zulke goede en informatieve stukken plaatst en nooit je lezers teleur stelt! Zowel qua inhoud maar ook omdat je altijd regelmatig iets plaatst, iets waar andere bloggers regelmatig in tekort schieten..

  Ga zo door! Ik kijk uit naar je volgende artikelen 🙂

  Groetjes Ellen

 77. Nur

  Lieve Cynthia, ik kan je niet vertellen hoe blij ik voor je ben. Mooi dat wat je graag wilde nu werkelijkheid is. Ik dacht vanochtend ow ja het is 1 februari even kijken. En toen ik je site zag dacht ik wauw. Ik voel nu dat ik met je ben meegegroeid (ik volg je al vanaf mijn 20e ben nu 30). Dit is een volgende stap in je leven. Ik wens je heel veel plezier en succes! Je bent een mooi mens. Liefs

 78. Mariëlle

  Lieve Cynthia, heel veel succes met je droom! Heerlijk eerlijk….love it! Altijd een trouwe misslipgloss lurker geweest (heel soms een comment) en dat zal hier ook blijven! X

 79. Dora H.

  Hoi hoi Cyn, wat is het wennen zeg. Grote overstap, nieuwe lay – out. But u did it! Ben trots op je, het ziet er gaaf uit! Ik kijk enorm uit naar nieuwe blogs en dergelijk! Veel succes! Xx

 80. Mar

  Cynthia

  Ik volg je al jaren en altijd met veel plezier!
  Je komt heerlijk nuchter over & dat allemaal met beide voetjes op de grond, het siert je enorm. Het beeld dat je schept laat zien dat je “ook maar een mens bent” en dat je helemaal niet zoveel scheelt met andere leeftijdsgenoten.

  Super veel succes & hoop dat je dromen uit mogen komen.

 81. Jennifer | Foreverpetite

  Goede stap en ik vind het nieuwe design erg mooi! Ik ben overigens wel heel erg benieuwt hoe je hebt ontdekt wat je echt wilde.

 82. Catharina

  Wat een mooie en volwassen site! Ik vind het erg leuk dat er meer is dan alleen beauty, dat je echt bent en idd geen BS. Het leven is niet altijd leuk en bestaat niet alleen uit roze lipgloss (al helpt deze uiteraard wel bij een mindere dag 😉 ). Heel veel succes en geniet ervan! Liefs Catharina

 83. Mirjam

  Ik volg je al een tijd via bloglovin, zie daar wel de naamsverandering maar niet de nieuwe site. Ben nu via je gewone website hier en het ziet er fantastisch en veelbelovend uit!!! Succes!

 84. Milou

  WAT LEUK! En wat ziet het er mooi uit! Heerlijk, helemaal voor jezelf ook, zo’n frisse wind er doorheen. En gelijk al wat leuke artikelen om te lezen. Dat binnenkijken bij ziet er ook heel erg leuk uit. Als ons huis af is, we zijn net verhuisd, meld ik ons misschien ook wel aan 🙂 Heel veel succes Cynthia!!

 85. Lien

  Nog wat tips voor je website:
  – als je met je muis over de afbeeldingen gaat (op overzicht pagina), verschuift deze telkens een beetje -> alsof deze een paar pixels groter/ kleiner is
  – bij veelgestelde vragen -> de laatste vraag -> je verwijst naar de contact pagina (plain tekst), mss kun je hier doorlinken naar je contact pagina?
  – contactpagina -> ipv ‘mailto’ te gebruiken, een invulformulier op de site gebruiken? anders moet je altijd een extern mailprogramma gebruiken
  – het reactie formulier staat tussen het artikel en de andere reacties in -> meestal lees je de andere reacties en plaats je dan reactie -> mss het formulier naar onderen verplaatsen?
  – het subtitel tekstje onder categorie persoonlijk staat in het paarse gedeelte, terwijl bij andere categorien hier een andere achtergrond kleur / kader wordt gebruikt

 86. Patricia

  hier hoort een grote feestelijke taart bij hoor Cynthia! hele mooie, eigentijdse site, gefeliciteerd!
  geen kwantiteit maar qualiteit, dat lijkt me een heel goed uitgangspunt wat ook bij jou past.
  ik wens jou veel schrijf, en mezelf veel lees plezier ?

 87. Jessie

  Yeah wat is dit prachtig! Vanochtend om kwart voor zeven al via mobiel bekeken (werkt ook goed trouwens!), maar layout komt op laptop toch wel beste tot z’n recht 😉 Ziet er prachtig uit, en die foto’s! Complimenten. Ik weet heeeel weinig van sites bouwen, maar zelfs ik kan zien dat hier veel tijd en liefde in is gestoken 😉
  (Is het overigens niet ‘Emmy en ik’, in plaats van ‘ik en Emmy’?)
  Heel veel succes met de nieuwe site, en geniet van dit feestje! LIefs

 88. Anoniem

  Wauuwww zo nieuw mooi en clean!! Love it!

 89. Iris

  Wauw, de site is zó mooi geworden! Ik vind de vormgeving echt heel leuk en ook zo goed bij je passen. Ik ben helemaal blij voor je en zal zeker regelmatig terugkomen. Geniet ervan!

 90. Laura

  Lieve Cynthia!
  Gefeliciteerd met Cynthia.nl, ik moeder van 2 volg je al een hele tijd! Je hebt me geinspireerd met al je artikelen etc.
  Ook ik heb veel van je geleerd en lees met veel plezier je blog.
  Dankjewel! En ik hoop heel veel te genieten van al het moois wat je schrijft!
  Liefs,Laura

 91. Sabine

  Super mooie site Cynthia!

 92. Hester

  Veel geluk, plezier en succes! ?

 93. Lien

  Wauw, wat ben ik blij dat je de stap hebt genomen om met deze nieuwe site te beginnen! Op misslipgloss.nl vond ik vooral de niet make-up gerelateerde artikelen het leukst om te lezen. In veel dingen herken ik mezelf ook in jou en dat maakt voor mij de artikelen soms extra persoonlijk, zowel qua herkenning als ook qua confrontatie.. Ik vind het fijn dat jij je zo open durft te stellen, over al het moois wat je meemaakt, maar ook over de dingen die even niet zo lekker lopen. Ik vind je een krachtige vrouw en ik kan alleen maar hopen dat je nog lang, heel lang, blijft doorgaan met deze site! Ik kom in ieder geval elke dag even kijken of er een nieuw artikel online staat 🙂 Liefs

 94. Ina

  Gefeliciteerd met je nieuwe blog, je enthousiasme is erg aanstekelijk! De lay-out ziet er erg mooi uit!

 95. Julie Tina

  Complimenten voor je nieuwe site, vind hem erg leuk vormgegeven! Op de één of andere manier vind ik de site ook een ‘rustige’ uitstraling hebben (niet dat misslipgloss te druk was ofzo), maar ik vind het erg passen bij de nieuwe richting die je wil uitgaan 🙂

 96. Juliette

  GEWELDIG! (echt) Heel veel succes én vooral plezier met Cynthia.nl! De site is erg mooi geworden, en ben heel erg benieuwd 🙂 Kan mij voorstellen hoe blij je bent, met iets wat zo dicht bij jezelf staat.. <3

  • Juliette

   ** en niet te vergeten, wat een pracht site is het geworden!

 97. Diana

  Super leuk cynthia! Echt een mooie site! Ik volg je al een paar jaar en ga dit zeker blijven doen! Veel succes!

 98. Gerjanne

  Wauw! Heel gaaf 🙂 Ik vind heel veel blogs behoorlijk op elkaar lijken. Dat was ik wel een beetje zat. Dit is zo anders en zo fris! Mijn complimenten! Ben heel benieuwd wat er gaat komen!

 99. Joyce

  Gefeliciteerd met je prachtige nieuwe site! De energie spat er vanaf! Ik kom graag dagelijks buurten!
  Heel veel succes met alles!
  Liefs!

 100. Arina

  Hi Cynthia,

  Ik schreef het ook onder de blog over Praag maar denk dat het hier eerder gezien wordt haha.

  In die post zit voor mij een bugje dat de kaart op mijn iPhone 6s niet te zien is.

  Oh haha ik plaats te snel reacties :’) ff wachten Dan maar!

  Groetjes!

 101. Leanne

  Super!! Van harte gefeliciteerd met deze stap! Ben al jaren een lezer, zo een heerlijke afleiding even in mijn pauze etc. alleen ik reageer eigenlijk nooit. Laat ik dat ook maar eens meer gaan doen 🙂 🙂 blijf je trouw volgen!
  Héél veel succes en geluk met je mooie nieuwe site!

 102. selien

  Ik weet niet of de site ook is getest op internet exploder maar het is echt een onwijze rommel, alles staat door elkaar…

 103. Amber

  Ha lieve Cynthia!

  Ik volg je al bijna vijf jaar, toen nog op Misslipgloss.nl, en hoewel ik eigenlijk nooit een reactie heb achter gelaten (ik was een stille lezer, haha!), wil ik dat nu toch even doen. Heel gek om trots op iemand te zijn die je niet in het ‘echt’ kent, maar toch … Wat een super tof resultaat! En eigenlijk ook precies waar ik, als blog-lezer, naar opzoek was. Ik ben je vijf jaar geleden gaan volgen omdat ik op dat moment ontzettend geïnteresseerd was in make-up en omdat ik jouw persoonlijke inslag zo aanstekelijk vond. Ik volgde ook wel andere blogs, maar in de loop der jaren zijn die een beetje ‘afgevallen’. Ik vond make-up nog steeds interessant, maar niet meer zo als eerst. Ik vond je andere artikelen, die er toch ook steeds meer kwamen, zeker zo leuk. Super, super tof daarom dat je je hart hebt gevolgd en een ‘nieuwe’ blog bent begonnen waar je je brede interesse in kwijt kan. Gaaf ook dat je meteen al vanaf het begin communiceert waar je voor staat: je eigen creativiteit volgen, niet in een stramien proberen te wringen en puur jezelf blijven. Ik heb al zoveel uit je blog tot nu toe gehaald – dat kan alleen maar beter worden. Je bent echt een inspiratie!

  Liefs,
  Amber

 104. Loes

  Gefeliciteerd Cynthia! Weer een nieuwe stap.

 105. Elyne

  Wat een gewdige site! Ik vind hem super mooi en kan niet wachten tot de volgende blogposts online komen.
  Ik hoop dat jij er ook van geniet en ik wens je veel plezier en geluk met deze nieuwe stap.

 106. Nanda

  Nu al fan!
  Heerlijke blog.
  Succes!

 107. Milou

  Wauw Cynthia, het ziet er top uit!
  Ik blijf fan en je blog trouw bezoeken

  Heel veel succes!

 108. Mirjam

  Wauw, Cynthia, wat ziet het er mooi uit! Ik ben blij om te zien dat je helemaal je plekje hebt kunnen vinden en er zo veel plezier aan beleeft. Heel veel succes en plezier nog!

 109. Patrick Koopmans

  Hallo Cynthia,

  Wat een fantastische web site! Hele mooie ontwerp, mooie foto’s en lekker snel. Ook heel makkelijk om door te navigeren. Alhoewel ik een “Home” om terug naar de welkom pagina in het menu mis. Zoals met MissLippGloss.nl zijn de artikelen interessant. Ik vond vooral de optie om in het “Eten” recept de hoeveelheid personen te kunnen wijzigen en daarmee de hoeveelheid ingrediënten worden aan te gepast fantastisch. Heb ik nog niet eerder gezien.

  Heel veel succes met alles wat je doet,

  Groet, Patrick

 110. Tessa

  Cynthia, een hele mooie site is het geworden! Als trouwe volger ga ik dan ook graag met je mee in dit nieuwe hoofdstuk. Ik ben erg benieuwd naar de artikelen. Ik ga dit jaar ook weer naar het ilovebeauty evenement, ook veel zin in. Heel veel succes en plezier met de nieuwe site!

 111. Lisa

  Lieve Cynthia, wat ziet het er geweldig uit en wat leuk om zo met je mee te groeien. Ik ben er van overtuigd dat dit net zo een groot succes wordt als misslipgloss, want we volgen je allemaal omdat we jou, Cynthia, een inspirerend persoon vinden en dat zal op dit platform alleen maar meer maar voren komen. Ik kijk uit naar je artikelen. Van harte gefeliciteerd met deze mooie stap!

 112. Suzanne

  Wow, wat is het allemaal supertof geworden! Ik ga zo eens op mijn gemakje rondkijken hier. Van harte gefelicteerd met je nieuwe website!

 113. Nienke

  Cynthia, wat een gave site geworden en mooi duidelijk. Ik blijf met plezier elke dag de nieuwe blogs lezen. Ben heel benieuwd naar alles wat komen gaat. Veel succes Cynthia! Liefs..

 114. Joëlle

  Wauw wat gaaf! Vind je nieuwe logo heel tof, is wel een stijl die mij aanspreekt.
  Veel succes en, ik blijf je uiteraard (veelal lurkend) volgen, haha!

 115. rachel

  yes yes mop het is zover 😀 super trots op je en ziet er heel goed uit 😀 <3

 116. Jessica J.

  Yay, hier is ie dan! Wat ziet je nieuwe webstek er mooi uit! Professioneler, maar toch ook vrouwelijk en speels. Zo leuk, die verschillende achtergronden per categorie. Ik ben benieuwd wat je ervan gaat maken!
  Kleine opmerking: ik zie ook die twee foute ‘symbooltjes’ in de tekst hierboven. Ik zal effe een screenshot mailen naar hallo@cynthia.nl. 🙂

 117. Yvonne

  Hygge ;)! maar toch fris, clean, mooi…helemaal Cynthia! Deze nieuwe site had niet beter bij jou kunnen passen volgens mij.
  Ik blijf met heel veel plezier komen hier. Misschien wel met nog meer plezier omdat uit alles blijkt dat jij nu nog meer geluk haalt uit alles wat je doet. Wat ben je toch een voorbeeld voor iedereen. Doe wat je gelukkig maakt!

 118. Jet

  Ik vind de site prachtig!
  Gefeliciteerd met deze nieuwe stap 🙂 en heel veel succes met je nieuwe website!
  Liefs

 119. Eva

  WOW!! Wat een mooie site! Ik ben al lekker aan het rondkijken. Zo leuk! Mijn complimenten!!

 120. Laurien

  Proficiat! Ziet er heel goed uit en natuurlijk ga ik je volgen! Ook heel fijn dat Emmy blijft!

 121. J

  Proficiat met je nieuwe site! Hier ook een stille lezer, maar wij verhuizen ook gewoon mee 🙂

 122. Kims

  Wauw! Cynthia wat knap!
  Ik vind het zo knap dat je deze stap gemaakt hebt en wat mag je trots zijn! De site is een juweeltje! Ik ben er nu al dol op! Interieur, reizen en eten! Geweldig.
  Jij was nu al mijn eerste inspiratiepunt voor de inrichting van ons nieuwe huis (ik ben zooo jaloers op jouw prachtige apothekerskast) en voor nieuwe receptjes. Ik kijk er dus erg naar uit om je op de nieuwe site te volgen!
  Veel succes en vooral plezier met je nieuwe site!
  Liefs uit België
  Kims

 123. Sanne

  Gefeliciteerd met de nieuwe site! Erg mooi geworden. Ik kan niet wachten op alle mooie artikelen die gaan komen. Fijn dat er ook gelijk actie wordt ondernomen bij dingetjes die niet goed werken. Dat straalt professionaliteit uit vind ik. Veel succes en plezier gewenst nog op deze eerste dag!

 124. Yvonne

  Ik was al jaren een stille mee lezer op misslipgloss.nl en ik verhuis ook gewoon stilletjes mee naar Cynthia.nl 🙂
  Wat een prachtige vormgeving heeft deze site! Ik ben benieuwd naar al je verhalen! Veel succes 🙂

 125. Annora

  Wauw het ziet er super leuk en mooi uit! Echt mooi dat je een nieuwe site hebt gemaakt en ook dat je je niet aan een vast schema gaat houden! Echt super super leukk!

 126. Charlotte

  Gefeliciteerd! Cynthia.nl ziet er mooi uit! 🙂

 127. Gerbrich

  Super leuk Cynthia! Gefeliciteerd met je nieuwe site! Ik zag 1 dingetje wat me opviel die niet helemaal goed werkt. Heb je een screenshotje per mail gestuurd. Verder top! Ik blijf je met plezier volgen! Liefs

 128. Sanne

  Direct na het wakker worden ben ik je site gaan checken (ik was erg nieuwsgierig), dat ziet er super goed uit! Ik volg je al heel wat jaren, ik denk vanaf 2009, en ik vind het heel tof om te zien hoe je gegroeid bent. Je site ziet er mooi volwassen uit en de onderwerpen spreken mij ook heel erg aan dus ik blijf je site gewoon dagelijks lezen 🙂

  Nog even een klein puntje, misschien dat het al genoemd is in de comments hier beneden?, maar in Safari ziet de onderkant van je blog er rommelig uit doordat alle teksten, icoontjes etc. door elkaar staan. Het lijkt erop dat dit niet helemaal goed gaat.

  Heel veel succes en plezier met je nieuwe blog!

 129. Sylvia

  zoals gisteren iemand het zo mooi verwoorde op instagram, ik was gek op misslipgloss, ik leerde zoveel bij maar was nu klaar voor iets nieuws. Ook deze site ziet er geweldig uit en ik kijk enorm uit naar alle nieuwe content ! Net zoals jij zijn vele van je lezers geëvolueerd, fijn om deze evolutie samen met jou te kunnen maken 🙂 Veel success met de nieuwe site. Ik heb er alvast zin in 🙂

 130. Sanne

  Heey Cynthia!

  Direct na het wakker worden ben ik je site gaan checken (ik was erg nieuwsgierig), dat ziet er super goed uit! Ik volg je al heel wat jaren, ik denk vanaf 2009, en ik vind het heel tof om te zien hoe je gegroeid bent. Je site ziet er mooi volwassen uit en de onderwerpen spreken mij ook heel erg aan dus ik blijf je site gewoon dagelijks lezen 🙂

  Nog even een klein puntje, misschien dat het al genoemd is in de comments hier beneden?, maar in Safari ziet de onderkant van je blog er rommelig uit doordat alle teksten, icoontjes etc. door elkaar staan. Het lijkt erop dat dit niet helemaal goed gaat.

  Heel veel succes en plezier met je nieuwe blog!

 131. Amanda

  I ❤️ it ?

 132. Laura

  Ziet er top uit! Helemaal jij! Ik ben benieuwd naar wat komen gaat 🙂

 133. Rosalinde

  Jeetje Cynthia, wat is het ontzettend mooi geworden!!
  Ik volg je al best een tijdje, sinds 10e het jáááááren geleden het eens over je had. Had zij niet iets met je blog design gedaan? Ik weet het niet meer precies, te lang geleden 😉
  Ik heb je als blogger zien ‘opgroeien’ en ook al zien we natuurlijk niet álles van je, een bijzonder kijkje in jouw leven geef je ons zeker wel. En ik bewonder je, je bent nog steeds de Cynthia van toen, geen fratsen, je zou zo een vriendin van mij kunnen zijn..
  En deze stap, Cynthia.nl, is eigenlijk een hele mooie en logische stap. Ik blijf zeker nog even hangen 😉
  Geniet van vandaag, van de roze wolk waar je waarschijnlijk op zit en van alle reacties die binnen stromen!
  Veel liefs – Rosalinde

 134. Sharon – choosetoshine

  Wauw wat anders, maar wat mooi! Een site die echt bij je past. Heel veel succes met je nieuwe site!

 135. Judith

  Gefeliciteerd met je mooie nieuwe site! Fijn dat je met je onbestemde van afgelopen jaar iets bent gaan doen en jezelf ‘opnieuw hebt uitgevonden’! Dapper hoor! Alle goeds voor de toekomst, ik blijf je volgen.
  liefs x

 136. Saar

  Gefeliciteerd met je nieuwe site Cynthia! Leuk om met je mee te verhuizen en een beetje mee te krijgen van het hele proces. Ik heb een klein puntje wat in mijn optiek fijner zou kunnen, namelijk de regelafstand. Als de ruimte tussen de regels wat kleiner is leest dat wat fijner vind ik.
  Liefs!

 137. Rowan Chanel

  Goedemorgen Cynthia, van harte gefeliciteerd met je nieuwe website! Ik vind je site heel erg mooi en strak geworden. Stond iedere ochtend op met Misslipgloss, en dat verander ik vanaf nu gewoon in Cynthia.nl!
  Ben heel erg benieuwd wat je voor ons in petto hebt qua artikelen, maar heb er alle vertrouwen in dat je ons iedere keer weer zult vermaken. Kan me voorstellen dat dit een enorme beslissing voor je is geweest, maar vind het heel erg dapper van je. En zo zie je maar weer, aan al die lieve reacties; je lezeressen steunen je!
  Fijne dag vandaag en geniet ervan!
  Liefs,
  Rowan Chanel

 138. Nicole

  Wauw Cynthia wat spannen allemaal! Je gaat een leuke tijd tegemoet komen met je nieuwe site!

 139. Barbara

  Gefeliciteerd! Eindelijk is het dan zover! En wat is het mooi geworden!
  Wat mij opvalt zijn de 1-en , bij mij ziet dit getal er gek uit… En voor mij zou het font ook wel iets kleiner mogen (wel een mooi font overigens!) en de ruimte tussen de regels iets minder groot nu moet ik vooral heel veel scrollen 🙂
  Geniet van vandaag! en van morgen, overmorgen en de dag na overmorgen etc etc 🙂

 140. T

  Oh wat ziet het er mooi uit! Echt prachtig! Heel veel succes en plezier verder met je mooie blog! Liefs, T.

 141. Ingrid de Vos

  Ziet er geweldig uit je nieuwe site Cynthia! Heel veel succes en plezier er mee! Spannende dag zal dit voor je zijn. Maar als ik zo kijk heb je al heel veel positieve reacties binnen!

 142. Suzanne

  Wauw! Wat een mooie site. Gefeliciteerd!

 143. Marye

  Gefeliciteerd met de nieuwe site. Zal hem met veel plezier blijven bezoeken!

 144. Caroline

  Lieve Cynthia,
  Ik kan maar een ding zeggen: wat een prachtige site!!! Chapeau voor jou.

 145. Margot

  Wat leuk om eindelijk je nieuwe site te zien! Ik heb meteen volrijk rond zitten klikken en het is duidelijk dat je over alle details nagedacht hebt. Erg leuk!

 146. Kirsten

  Wat ziet het er mooi uit! En in je inleidende tekst kan ik me helemaal vinden, dus ik blijf komen 🙂

  ps: ook ik krijg de melding dat ik te snel reacties plaats…

 147. Svenja

  Wauw, je nieuwe website ziet er ontzettend mooi en professioneel ui Cynthia! Leuk dat er ook al een aantal nieuwe artikelen op staan. Vooral de binnenkijker vind ik een hele toffe nieuwe toevoeging, en de foto’s die je van het interieur hebt gemaakt zijn prachtig. Geniet volop van je prachtige nieuwe site en ik kijk enorm uit naar alle artikelen die in de toekomst komen!

 148. Femke

  Wauw, zo tof dat je site nu live is! Super spannend en ik moet nog wel een beetje wennen aan de vormgeving. Mooi! Ik wens jou en Emmy heel veel plezier met de nieuwe site en ik kijk uit naar alle artikelen die komen gaan!

  In het intro staat er bij mij in de tekst af en toe een vakje waar ‘1 sep’ in lijkt te staan. Zie je dit zelf ook? Anders heb ik evt. een prt. scr. die ik je kan sturen.

 149. Laura

  Hoi! Ik kom al jaren op misslipgloss, maar mertke in de loop van de tijd dat het me steeds minder ging aanspreken. In alleen deze post al zie ik dat je dat wel gaat doen met cynthia.nl! Fijn dat jij nu kan doen wat weer helemaal “jou” is (want dat is het belangrijkste)! Liefs laura!

 150. Danielle

  Dik compliment voor je nieuwe site en je vrije insteek! Wat heerlijk voor je!

 151. Aukje

  Waauw, wat is het mooi geworden! Ik vind alle icoontjes en details zo leuk en origineel. Heel veel succes met alles 🙂

 152. Kate Lodewijk

  Hoi Cynthia,

  Ook hier even een berichtje! Gefeliciteerd met je nieuwe site cynthia.nl! Wat ziet het er goed uit. Je bent echt gegroeid!!! Uiteraard blijf ik je lekker volgen op de social media kanalen. Heel heel veel succes. Liefs.

 153. Daniëlle

  Hi Cynthia, ik reageer normaal nooit maar ik heb MissLipgloss vanaf het begin gevolgd. Ik wil heel graag reageren op je nieuwe site, als eerst gefeliciteerd! Het ziet er echt onwijs mooi uit, de vormgeving van je artikelen is echt geweldig. Een nieuwe stap in je leven en ik hoop dat je er veel plezier aan gaat beleven. Ik weet zeker dat cynthia.nl een van mijn favoriete blogs gaat worden! Congrats!

 154. Manon

  Hey Cynthia,

  Ik ben al zo lang zo’n stille volger van de afgelopen jaren (denk zeker 4 jaar). Sommige artikelen vond ik altijd geweldig, sommige minder, maar vooral de eerlijke en inspirerende artikelen vond ik het leukst om te zien over iemand. Ik heb inderdaad het gevoel dat jij ook echt een eerlijk persoon bent en zo na al die jaren nu beter tot je uiting kan komen met deze nieuwe site. Leuk dat je dit doet, waarschijnlijk zal ik je nu meer gaan volgen dan op MissLipgloss omdat mij dit concept net iets meer aanspreekt. Geniet van vandaag! Ben benieuwd 🙂

 155. Farah

  Lieve Cynthia,

  Wat heb ik hier naar uitgekeken, naar dit moment, je mag hartstkkke trots op jezelf zijn. Want het ziet er allemaal prachtig en geweldig uit! Ik wens je heel veel succes met deze nieuwe stap!

  Liefs,
  Farah

 156. Dorien

  Hoi Cynthia,

  Wat is je site gaaf geworden! Van hoe ik je heb leren kennen op misslipgloss is dit echt helemaal jij! Stijlvol, warm, gezellig. Ik zal je met veel plezier op deze site blijven volgen. Veel succes ermee!

 157. Mar

  Jaa eindelijk is daar je nieuwe site! Wat zal je zenuwachtig zijn geweest zeg! Maar het is al je werk, inspanningen en zenuwen zeker waard geweest, want hij is prachtig! Je kan zeker trots op jezelf zijn! Gefeliciteerd met je nieuwe site! En vandaag een rustig dagje relaxen zeker, want dat heb je absoluut verdiend 😉 heel veel succes met deze site, maar ben er van overtuigd dat dat zeker goed gaat komen!

 158. Heleen

  Wat is het tof geworden! Ik lees dit nu op een heel oude browser en daar loopt het gewoon goed, maar ik denk dat ‘ie in een betere browser nog mooier is. Ga vanavond gewoon nog een keertje checken. Ik hoop dat je superveel plezier haalt uit het werken aan deze site. Ik zou het trouwens echt heel tof vinden om te lezen hoe je dit precies hebt gedaan, die overgang en hoe je dat dan deed met bestaande klanten bijvoorbeeld. Een toffe dag vandaag met al die leuke comments!

  P.s: bij het posten van dit berichtje krijg ik een melding dat ik te snel ben. Dat is een onverwacht compliment, maar volgens mij valt het wel mee

 159. Jeanine

  En in de bovenste balk zitten wat strepen/vlekken (kijk op mobiel).

  Ik ga nu veder neuzen !

  • Cynthia Schultz

   Dat is het patroon van de ‘blaadjes’ die er in zit, op mobiel komt die minder goed uit de verf inderdaad, gaan we ook nog naar kijken. Dankjewel!

 160. Bianca

  Hey cynthia,

  Je nieuwe site ziet er super goed uit. Ik ga je hier ook zeker weer volgen. Succes met alles.

  Groetjes Bianca

 161. Jeanine

  Mooie overzichtelijke site ! Wel met een paar schoonheidsfoutjes. Als ik via Google zoek staat we achter chyntia.nl another wordpress ofzo dit lijkt me niet de bedoeling ?

  • Cynthia Schultz

   Nee dat klopt, dat komt omdat Google dat nog moet indexeren. Alles staat al goed, maar dat kost wat tijd om verwerkt te worden. Was ik net ook al achteraan gegaan 🙂

 162. carolien

  Onwijs mooi geworden. Uiteraard blijf ik je gewoon volgen! Ben echt blij voor je.

 163. Lianne

  Jaaaaaa! Wat issie mooi!

 164. Ile

  Ziet er goed uit Cynthia! Ik zie in de tekst wel af en toe een soort rechthoekje met een kruisje in. Ik zal er een screenshot van doorsturen.
  Heel veel succes met je nieuwe blog, ik ben er zeker van dat het in de smaak zal vallen!

  • Cynthia Schultz

   Ja dat zijn de smileys, wordt aan gewerkt vandaag, dankjewel!

 165. Loes | Gewoon iets met Loes

  Yes! Eindelijk is het zover! Kon je wel slapen afgelopen nacht? Ik moet nog even wennen aan het nieuwe design, maar dat komt vast goed. Ik ga even lekker neuzen!

  • Lien

   Wat kleiner lettertype zou het fijner maken om te lezen.

 166. Monica van Brenkelen

  Hi Cynthia!

  Van harte gefeliciteerd met de nieuwe site! Op mobiel ziet hij er ook heel goed uit, dus complimenten! Klein dingetje: wanneer er meer dan 2 reacties op een bericht in de comments staan in de mobiele versie, verspringen ze zo dat ze slecht leesbaar zijn (of niet te lezen waardoor je flink moet scrollen met niets). Verder zeer benieuwd naar de content en wens ik jou een heel leuke dag, ik kan me voorstellen dat je je een beetje jarig voelt! ?

 167. Karlijn

  Haaai, ik comment niet vaak, maar volg je al een jaar of 5-6 trouw. Vind het superleuk om te zien hoe je groeit en supertof dat je deze stap hebt gezet! Het past ook beter bij wat er nu bij mij past. Ik ben blij voor je (en ook een beetje trots)! Geniet van je nieuwe avontuur. Liefs.

  Ps: bij t proberen te plaatsen van deze reactie zegt je website dat ik te snel reacties plaats. Maar ik hoef er maar 1 te plaatsen…

  • Loes | Gewoon iets met Loes

   Bij mij ook! Denk dat we tegelijk op ‘reactie plaatsen’ klikten ofzo..

 168. Arletta

  Wat een mooie website is het geworden! Gefeliciteerd met dit nieuwe succes. Nu al net zo enthousiast als jij en kijk uit naar alle nieuwe blogposts!

 169. Naomi

  Cynthia,
  Wat een mooie website! En vooral de tekst die je geschreven hebt voelt heel warm aan. “Geen bullshit maar echte mensen, echte ervaringen” Dat is waar ik, en vast meer mensen met mij naar op zoek zijn. Geen “updaten om het updaten” maar de echtheid en oprechtheid die jij uitstraalt. (Vooral de aubergine achtergrond met roze letters vind ik typisch Cynthia!) Ik zal je met nóg meer plezier gaan volgen. Gefeliciteerd met je nieuwe site en (lekker cliché) merci dat jij er bent! 🙂

 170. Miriam

  Lieve Cynthia, wauw…. echt, wat is het hier mooi!!! Ik zal hier net als op miss lipgloss vast met veel plezier langkomen. Ik hou van je schrijfstijl en de manier waarop je in het leven staat. Normaal laat ik zelden een berichtje achter, maar voor dit memorabele moment wil ik je van harte feliciteren. Veel succes meis!!!

 171. Simone

  Wat is dit gaaf! Ik kan me best voorstellen dat het ook spannend geweest moet zijn om deze stap te zetten. Ik vind het er in ieder geval prachtig uitzien (fijne indeling, tof design) en kijk erg uit naar alle posts 🙂 gefeliciteerd!

 172. Suzanne

  Onwijs gaaf en super veel plezier om te bloggen op je nieuwe plekje. Echter klopt de mobiele site bij mij niet helemaal, teksten staan over elkaar heen.

 173. Paula

  Hoi Cynthia,
  Wat een toffe site is het geworden! Erg mooi!
  Het enige wat ik heb is dat ik 3 keer in het artikel een hokje heb staan met n kruis erin (bijv. na ‘maar o zó leuk) misschien staat er een emoticon oid en komt het door mijn mobiel, maar idk 🙂

  Ga zo door! X Paula

 174. Kirsty

  Gefeliciteerd met de lancering van je nieuwe site! Ik ben benieuwd wat er de komende tijd online gaat komen hier. Dat je aangeeft dingen echt te willen houden vind ik alleen maar heel mooi, want ik houd helemaal niet van mensen die doen alsof ze een perfect leven hebben,zoals je wel eens ziet op bijv. social media. Ik waardeer eerlijkheid ook altijd heel erg. Succes met Cynthia.nl!

 175. Jackelien

  Wauw Cynthia, het ziet er prachtig uit! Heel clean, volwassener. Gefeliciteerd! Ik blijf zeker regelmatig langskomen natuurlijk!
  Liefs

  • Jackelien

   Oei kleine bug: als ik gereageerd heb, kom ik op een pagina met alleen mijn reactie en verder niks.

 176. Kimberly

  Wauw Cynthia, het is zo ver! Ik was zo onwijs benieuwd toen ik opstond vanmorgen en geloof me, het eerste wat ik deed was naar Cynthia.nl surfen. Ik vind je blog er heel erg mooi uit zien, strak, maar toch gezellig. De blogposts die ik nu heb gelezen zijn precies mijn ding. En ik kan ook zien dat het echt jouw ding is! Ik wens je super veel succes, en geluk, en heb zin in dit nieuwe avontuur!

 177. Thari

  Wat lijkt het me spannend om de site live te gooien! Maar ook super leuk, gefeliciteerd!
  Ik vind het lekker overzichtelijk, vijf onderwerpen waar je uit kunt kiezen en als je liever een totaaloverzicht hebt is dat er ook. Top!

  Oh en: dikke thumbs up voor de mobiele variant, echt een verbetering :).

  X

  • Cynthia Schultz

   Dankjewel Thari! Ja daar ben ik ook blij mee, de vorige mobiele website was echt een regelrechte ramp, alles is nu veel beter leesbaar. We werken nog aan wat kleine dingetjes dus het wordt nog beter, maar voor nu is het al zooooveel mooier!

 178. Kelly

  Lieve Cynthia,
  Heel hartelijk gefeliciteerd met je prachtige nieuwe website!
  Ik volg je al bijna vanaf het begin en ik snap de keuze voor de overstap naar Cynthia.nl volkomen.
  Het ziet er nu echt al uit als “jij”, als ik dat mag zeggen na zoveel jaar volgen en je denk te kennen haha.
  Heel veel succes met dit nieuwe hoofdstuk in je leven!

 179. Michelle

  Wauw! Ik reageer eigenlijk nooit, maar moet het toch even kwijt! Wat een super leuke layout. Echt helemaal Cynthia! Veel plezier en succes met alles. Liefs Michelle

 180. Yvette

  Gefeliciteerd met je nieuwe website! Ik hou van de nieuwe categorieën en ik denk dat ik me hier helemaal thuis ga voelen! De look is totaal niet mijn stijl en daar had ik misschien iets meer van verwacht, maar dat is oke, het is jouw plekje, je mag het inrichten zoals jij wilt, als de artikelen maar leuk zijn en daar twijfel ik niet aan! Heel veel geluk en plezier voor de komende jaren!

  • Cynthia Schultz

   Dat kan natuurlijk, smaken verschillen! We hebben de site zo ontworpen dat hij precies past bij mij, waar ik over blog en mijn waarden. Ik hoop dat je wel alles smooth vindt werken en dat je inderdaad de content leuk vindt! Dat is het allerbelangrijkste 🙂 Dankjewel!

  • Yvette

   De smoothness en de content zit inderdaad helemaal goed hoor! 😀 Top!

 181. Kirsten

  Gefeliciteerd met deze nieuwe stap! Ik vind het zo moedig van je dat je het roer durfde om te gooien. De website is trouwens echt prachtig. Voor mijn gevoel past ‘ie veel beter bij jou; het oogt ook een stuk volwassener 🙂 Ik kijk nu al uit naar de artikelen die nog zullen komen. Ik wens je heel veel succes met de nieuwe site. Ik was en blijf in ieder geval een grote fan. Liefs

 182. Susan

  Mooie stap heb je gezet Cynthia! Ik vind de layout nog een beetje wennen, maar snap wel dat dit beter bij je past dan de vorige. Vooral de pagina van recepten vind ik er professioneel uit zien!

 183. Thessa

  Wow! Wat een heerlijke site! Heel rustig en overzichtelijk! Ben nu al meteen geneigd het boek HYGGE te kopen 😉 en mocht je ooit in de buurt een binnenkijker voor interieur nodig hebben mijn deur staat voor je open! Heel veel succes en plezier met deze nieuwe site! Liefs Thess

 184. Angelica

  Waauw Cynthia! Joiw eigen éigen pagina! Hoe geweldig is dit niet :)! Ik heb, net als jouw andere trouwe lezers, met jou meegeleefd naar dit moment en gedeeld in jouw enthousiasme.
  Bedankt om altijd jezelf te zijn!
  Heel veel succes met de nieuwe website. Ik kijk ernaar uit om jouw nieuwe artikels te lezen en jouw avonturen te volgen.
  Veel liefs!

 185. Cindy

  Het tienermeisje van Miss Lipgloss is volwassen geworden, zo duidelijk te zien op de site!
  Ziet er erg mooi uit. En de inhoud spreekt mij ook erg aan.
  Ben al wat ouder en volg je al vanaf het begin maar las niet alles meer op Miss Lipgloss, denk dat ik nu vaker blogposts van je ga lezen.
  Veel succes!

 186. Mano

  Gefeliciteerd met je nieuwe site! Hij ziet er echt heel goed uit.
  Knap hoe je er echt je eigen draai aan hebt gegeven, en zo goed uitgedacht per categorie, ook geheel met vormgeving, Chapeau! Dit is een unieke site in bloggers-land!

 187. Petra

  Goedemorgen Cynthia
  Wakker en gelijk gaan kijken
  Wat leuk is het geworden !
  Mooi strak
  Heel veel succes en geniet van al dit moois
  Liefs petra

 188. Georgina

  Wow je nieuwe blog is echt super leuk geworden Cynthia! Ik ga nu lekker je blogposts lezen terwijl ik ontbijt voordat ik naar school ga?? super!! Xx

 189. Jose

  Hey Cynthia,

  Je site ziet er hip en fris uit!
  Wel is het lettertype op mijn mobiel wat groot maar dat las ik elders ook al.
  Je Praag vlog is super, veel tips ga er over 2 weken zelf een weekend heen.
  Ik blijf je volgen. Succes voor de toekomst!

 190. Marieke

  Hoi Cynthia! Je nieuwe site ziet er geweldig uit! Ik vind het een mooie stap dat je alleen gaat uploaden wanneer jij dat wil. Dat is een stuk minder druk die je dan jezelf oplegt! Ik blijf je zeker volgen!

  Ik lees dit nu op mijn telefoon en zoals iemand hierboven al benoemde vind ik ook het lettertype iets aan de grote kant. Ook valt op dat de antwoorden op reacties héél ver inspringen. Ik krijg dan echt een zo’n lange regel naar beneden met tekst, dat maakt het lastig te lezen.

  Heel veel succes met alles en vooral: geniet ervan! Ik ga nu gelijk alles snel bekijken! Liefs.

  • Huub

   SUPER! Het draait allemaal en het ziet er strak uit. Van harte met deze nieuwe en grote stap. Trots zijn we op alles wat je tot nu toe al bereikt hebben. Mooi om dit vanaf de zijlijn mee te maken. Op naar vele jaren Cynthia.nl!!!

 191. Brenda Andriese

  Gefeliciteerd met je mooie nieuwe site! Vanavond na het werk uitgebreid bekijken 😉 Fijne dag en geniet van de lieve reacties xx

 192. Melissa

  Wauw! Hij is erg mooi geworden, een hele sjieke en volwassen uitstraling.. ik volg je al zo lang dat het net is of we samen volwassen zijn geworden! Ik blijf je volgen en ben benieuwd naar de invulling. Liefs Melissa

 193. Valérie

  Hoi Cynthia! Onwijs leuk hoe de nieuwe site er uit ziet! Heel veel geluk ermee. Ik volg je al ongeveer 2 jaar en kom dagelijks op je blog. Door jou heb ik zelf al veel nieuwe dingen geleerd én gekocht! Ik zal nu ook niet afhaken maar gewoon mee verhuizen 🙂 heel veel succes!! X valérie

 194. Janne Schuijn

  Van harte gefeliciteerd met deze mooie stap en site!
  Authenticiteit is iets moois én iets spannends, zeker als je al zolang gewend bent dingen op een bepaalde manier te doen. Des te meer respect.
  Succes en geniet er lekker van vandaag!

 195. Ellen

  Van harte met je nieuwe site! Ziet er mooi uit. Ik blijf je zeker volgen. Heel veel plezier gewenst! Groetjes Ellen ????

 196. Daniëlle Springer

  Wat ziet het er allemaal ontzettend leuk uit! Zo tof ook dat je een aantal artikelen alvast klaar hebt staan om door te kunnen lezen! Ben benieuwd wat je allemaal voor ons in petto hebt.

 197. Daniëlle

  Wauw Cynthia! Wat is het mooi geworden. Straks de site nog even verder bekijken, maar super mooi! Heel veel succes met cynthia.nl!

 198. Marieke

  Wauw! Wat is je nieuwe site mooi! Ik vind dit nu al zo bij je passen. Ben erg benieuwd naar de toekomstige blog’s/video’s en blijf je zeker volgen. Succes!

 199. Bregje

  Jaaaaa, het is prachtig!

 200. Lenneke

  Ben erg enthousiast en benieuwd naar wat er nog allemaal komen gaat!

 201. Eliene

  Heey Cynthia!
  Je nieuwe site ziet er geweldig uit! Proficiat!
  Ik vroeg me wel af hoe je je oude artikelen van Misslipgloss terugvind?
  Groetjes!

  • Cynthia Schultz

   Gewoon naar beneden scrollen op de homepagina! En met de zoekfunctie kan je ze ook nog vinden.

  • Eliene

   Gevonden! Bedankt!

 202. Melissa

  Wat ziet ziet het er leuk uit! Ben héél benieuwd naar de rest! 😀

 203. Noelle

  Super leuk en spannend! Exciting 🙂 Ik ga je blijven volgen en wellicht wat vaker commenten op Posts die me aanspreken. Succes en vooral veel plezier met het nieuwe hoofdstuk!

 204. Sannne

  Wohoooo! Cynthia.nl is on!! Looks very good!
  Succes Cynthia, ik kom regelmatig spieken!

 205. kim

  Wat een fijne en mooie site! Ik ben nu al fan.

 206. Rosalie

  Gefeliciteerd! Na maanden nadenken heb je een nieuwe stap gemaakt. Van harte. Ik ben benieuwd. Ter info, op de browser van mijn telefoon zie ik een paar keer een teken tussen je tekst staan waarvan ik vermoed dat het een smiley oid zou moeten zijn. Ik gebruik Chrome. Groetjes

 207. Cindy

  Ah, spannende dag voor je! Heb je kunnen slapen? Maar, mijn complimenten. Ziet er mooi & strak uit hoor, tof!

  • Cynthia Schultz

   Ja, viel als een blok in slaap om half elf, was zo moe van de spanning! En dankjewel Cindy!

 208. Mandy

  Complimentrn voor deze stap en de mooie, frisse website! Het allermooiste hieraan is dat je het loslaat om te ‘moeten’! Cynthia.nl wordt zeker een groot succes!

  Liefs Mandy

 209. Carina

  Ik verhuis gewoon mee hierheen 🙂 ik lees je site voornamelijk op mijn telefoon dan dan vind ik het lettertype van je posts wat aan de grote kant 🙂 verder werkt het zover ik dat weet prima!

  • Carina

   Oke, toch nog een dingetje, als ik een reactie plaats kom ik dan niet terug naar de blogpost maar zie ik een pagina met alleen mijn reactie. Weet niet zeker of dat de bedoeling is 🙂

  • Carina

   Sorry, resctie nr3 :’) nu ging het wel goed dus was vermoedelijk eerder mijn telefoon die niet goed laadde.. het is nog vroeg.

  • Roos

   Op mobiele site is de derde reactie moeilijk leesbaar omdat deze erg smal is

  • Cynthia Schultz

   Ja, die heb ik al doorgestuurd naar de sitebouwer. Thanks!

  • Marlies

   Vind ik ook! Maar verder wil ik je van harte feliciteren met je nieuwe site, looks pretty!

 210. Aarti

  Van harte gefeliciteerd met je nieuwe site.
  Echt mooi ik zal je blijven volgen.
  Spannend nieuwe dingen.
  Fijne dag gewenst liefs Aarti

 211. Sandy

  Wowww wat ziet dit er leuk uit! Ik ga zo eerst een half dagje werken maar als ik straks terug thuis kom pak ik er een bakkie thee bij en ga even rustig rondsnuffelen! <3

 212. Aarti

  Van harte gefeliciteerd met je nieuwe site.
  Ziet er echt mooi uit zal je blijven volgen.
  Spannend de nieuwe dingen.
  Fijne dag gewenst liefs Aarti

 213. Kirsten

  Gefeliciteerd met je nieuwe blog! Het ziet er echt super mooi uit en ik ben heel benieuwd naar al je artikelen 🙂 Heel veel succes en je mag trots zijn op jezelf!

 214. Heleen

  Woehaaa wat leuk! Wat ziet het er mooi uit! Ik ga snel even overal op klikken en ontdekken 😀

 215. Danielle | Mama Lifestyle Blog

  Super dat je nieuwe site online is! Gefeliciteerd Cynthia! Hopelijk verliep de overgang zonder al te veel problemen. Ik ga even rondstruinen op je site !

  • Cynthia Schultz

   Ja, tot nu toe wel (even afkloppen)! Gisteren nog heel druk geweest met de laatste dingen, maar alles was mooi op tijd af. Dankjewel!

 216. Mandy

  Oh Cynthia ik vind je site er zo mooi uit zien! En die stap die je gezet heb naar een meer persoonlijke blog vind ik zo stoer van he! Ik ben trots op jou!

 217. Miriam

  Gefeliciteerd Cynthia, het ziet er fantastisch uit en de eerste complimenten heb je in de pocket. Wat een heerlijk gevoel zal dat geven. Dat gevoel deel ik met je vandaag want ik ga straks om 12 uur mijn freelance bedrijfje inschrijven bij de KvK. Nooit eerder voor mezelf gewerkt, dus allemaal nieuw en spannend. Ik herken jouw enthousiasme, de inspiratie en eindeloze zin om aan de slag te gaan. Ik kan ook niet wachten. Veel succes, ik blijf je volgen hoor! Xx

  • Cynthia Schultz

   Dankjewel Miriam en van harte gefeliciteerd met deze stap! Ik weet nog zo goed dat ik zelf naar de KvK ging. Heel veel succes met alles!

  • Miriam

   Hey naamgenootje! Van harte gefelicitieerd en veel succes met je bedrijf!

  • Miriam

   Dank je Miriam, wat leuk om zo gefeliciteerd te worden door een onbekende naamgenoot! 🙂

 218. Viv

  Wauw! Wat ziet je nieuwe site er prachtig uit! Ontzettend gefeliciteerd en geniet van vandaag!

 219. Maaike

  Het ziet er mooi uit Cynthia! Geniet van alles wat komen gaat en ik zal je zeker blijven volgen!

 220. Mieke

  Jaaaaaa, tof, Cynthia!
  Ik verhuis vrolijk met je mee en kan niet wachten op wat je allemaal voor ons in petto hebt. Succes, girl!

 221. Marjolein

  Hé Cynthia
  Het ziet er super mooi uit!

  Zie op mijn telefoon wel twee keer zo’ n zandlopertje in de tekst hierboven.
  Bijv voor de tekst ‘ik benaderde in de zomer’.

  Maar goed, ik ga lekker verder lezen.

  Groet!
  Marjolein

  • Cynthia Schultz

   Hey Marjolein, mega bedankt! Zou je een screenshot hiervan naar hallo@cynthia.nl kunnen sturen? Dan zet ik het door naar de sitebouwers.

 222. Linda

  Van harte gefelicteerd met je nieuwe website, heel veel plezier en succes!!

 223. Marloes

  Gefeliciteerd met je nieuwe Blog! Heel veel plezier en geniet van alle indrukken van iedereen. Ik ben in elk geval positief verrast!

  • Cynthia Schultz

   Dankjewel, ik zit heel blij achter m’n computer. Zo maar eens ontbijten.. 🙂

 224. Natasja

  Wauw, wat ziet het er waanzinnig mooi uit! Gefeliciteerd met deze nieuwe stap Cynthia, ik wandel als lezeres graag met je mee deze nieuwe fase in. Veel succes!

 225. marije

  Mooie stap! Love het design van je nieuwe plekje en ben erg benieuwd wat je ons allemaal gaat brengen. Heel veel succes maar ik geloof dat dat goed gaat komen.

  • Cynthia Schultz

   Dankjewel, ik ben er ook mega blij mee. En daar heb ik ook alle vertrouwen in!

 226. Heleen

  Wauw Cynthia, het is zo ver! Heel spannend en net als op misslipgloss ga ik je volgen. Heel veel succes!
  Een duidelijk artikel heb je gemaakt, al ben ik een van vele als ik elke dag eventjes kijk of er wat nieuws staat en om even te snuffelen. En het echt houden, daar maak ik mij niet druk om! Liefs

  • Cynthia Schultz

   Heleen, je bent de eerste commenter op Cynthia.nl! Van harte gefeliciteerd 😉 En goedemorgen… Dankjewel voor je lieve reactie.