Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10

Week van Emmy – week 38 (+ Mallorca tips)

Voor deze keer deel ik de maand van Emmy even op in weken 38 en 39 omdat ik op vakantie ging en het MEGA veel foto’s zijn. Vandaag zie je week 38 en morgen week 39 🙂

Leestijd

Voordat we op vakantie gingen hadden we nog een bruiloft! De derde dit jaar haha en tevens de laatste. Aan de ene kant ben ik er wel gek op omdat ik dan lekker in de glam kan en weet dat ik lekker ga dansen, aan de andere kant heb je ook altijd wel zo’n gevoel van ‘ik mag niet weg tot het zo en zo laat is’. Vooraf vind ik die gedachte altijd minder, maar tijdens denk ik daar echt letterlijk 0 keer aan.
We hebben echt drie hele verschillende bruiloften gehad dit jaar, dit keer was de locatie eigenlijk een weiland naast een ouderlijk huis. Daar was van alles opgezet en geregeld. Heel leuk al die verschillen!

En dan onze vakantie. Voor het eerst boekten wij pas heel last minute onze vakantie. We hadden het plan om twee dagen na de bruiloft weg te gaan en na de bruiloft moesten we nog boeken. Gewoon, om eens uit te proberen of dat iets voor ons is; last minute boeken. We wisten eigenlijk nog niet eens zeker of het Mallorca werd, maar daar zijn we uiteindelijk wel voor gegaan.
Ik doe dit nooit meer op deze manier. Niet om de reden dat de meeste mensen bij mij denken haha. De meeste mensen verwachten van mij dat ik het vast wil hebben staan, gepland, en alles al weet. Maar dat was het niet, alhoewel ik vind dat je jezelf op deze manier ook een stukje voorpret ontzegt.
Het voornaamste was dat we geen geweldige hotels voor normale prijzen meer konden vinden. Het vliegen werd er ook niet goedkoper op naarmate we wachtten. Wij ook zijn niet de types die bij een reisorganisatie een compleet pakket afnemen, wij zoeken graag zelf de dingen bij elkaar.

Uiteindelijk gingen we voor een hotel dat we normaal nooit zouden hebben gekozen, puur omdat de fijne en leuke hotels al vol zaten. De volgende keer doe ik het lekker weer op mijn eigen manier haha. Maar, goed om eens uitgeprobeerd te hebben ;).

Dat gezegd; het hotel was uiteindelijk prima hoor. Het heeft niks afgedaan van onze vakantie, maar we zijn gewoon gewend geraakt aan meer inspirerende plekken dan deze. Verwend noem je dat.

Dat was een stukje vakantie en een stukje week, morgen neem ik je mee naar de andere helft van onze vakantie met nog meer tips voor wanneer jij ze al aan het verzamelen bent voor jouw Mallorca-trip :).

Mocht je wat willen weten, je mag me altijd een dm sturen op Insta @emmystudiomint!


Emmy ter Horst

Een beetje prettig gestoord en geobsedeerd door sushi en mijn mini-me Novae. Ik hoop dat je mijn schrijfsels leuk vindt, mocht je me ook op Instagram willen volgen dan kan dat via @emmystudiomint :)