Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5

Week van Emmy – 3 – 2023

Ja je leest het goed, we maken er de week van Emmy van. Ik zal jullie nu wekelijks, in plaats van tweewekelijks vervelen met mijn leven haha. Vandaag week 3!

Leestijd

Briljant staaltje fotografie weer hè? Ik ben het sporten weer een beetje aan het opbouwen. Ik doe elke week nu ook een zwangerschapsyoga, wat heel relaxed is en waar ik heel veel leer. Daarnaast ga ik weer naar de sportschool, zonder pressure. Ik doe het rustig aan maar ik weet dat bewegen gewoon heel belangrijk is. Juist nu.

Mams ging trouwen! Niet met een witte jurk maar in een pak met een bloemetjes blouse. Zij en mijn stiefvader zijn al wel heel erg lang bij elkaar maar afgelopen week was dan het moment dat ze toch zich voor de wet aan elkaar verbonden. Ik kan wel zeggen dat het alleen romantische overwegingen waren maar het waren ook praktische overwegingen haha. Ik was samen met mijn zusje getuige, en na het gemeentehuis in Wierden (zij wonen in Hoge Hexel) zijn we naar Happen bij de baas in Almelo gegaan voor lekkere koffie en een etagere voor Italiaanse heerlijkheden. Zo’n leuke tent!
In de avond zijn we ook nog met z’n zessen uiteten geweest, een hele gezellig dag.

Na de yoga op woensdagochtend ben ik verder gaan werken bij Rosy’s onder het genot van één van de lekkerste kopjes koffie van Twente. En oké, later een hele ontbijtplank. Lekkere ochtend!

We keken ook al vast naar wat behang opties voor de babykamer. Ik vond deze echt geweldig. Hij is van Eijfinger uit de Posy collectie. Als je daar op zoekt op hun website zie je hem wel. Ik zat eerst te denken aan de gehele kamer, maar ik vind €85,- per rol en dan minimaal 8 rollen nodig hebben toch ook wel aan de prijs voor alleen behang. Het kan nog veel gekker, dat weet ik, maar ik blijf ook een praktische Twentse deerne en het kan ook veel minder gek haha. Dus nu zitten we te denken aan een tussenweg. Misschien toch één wandje en de rest verven. Ik heb een proefstaaltje opgevraagd en daarmee ga ik even langs verfstalen en kijken wat ik er mooi bij zou vinden.

Ik kreeg het ook weer eens in m’n bol toen ik een stoel in de aanbieding zag bij Karwei. Hij was bijna overal uitverkocht en goed afgeprijsd. Ik ben er uiteindelijk voor naar Eibergen gereden waar ze er nog eentje hadden, heb daar een stagiair zover gekregen om hem in de auto te tillen (Luuk kon niet mee op dat moment, en het moest op dát moment hahaha) en daar ging ik.

Hij staat ook echt super in onze slaapkamer. Het is een soort hybride tussen een stoel en een bankje. Ben er heel blij mee!

Ik kreeg van MAC een heel leuk pakketje, ik krijg eigenlijk niet zo vaak meer pakketjes en dan eigenlijk al nooit van MAC dus ik was verbaasd. Ik ben nu deze aan het testen, een soort serum/primer hybride (dit woord komt te vaak voor in dit artikel) dat er heel lekker op glijdt met de bijpassende kwast. Tot nu toe vind ik dat de make-up er iets meer dekkend van aan te brengen is, het er in eerste instantie iets gehydrateerder uit ziet en dat het de houdbaarheid ten goede komt.

Weekend dingen! Brownies voor een filmavond bij vrienden en lekker koffie en een ontbijtje bij Frank & Charlie op zaterdagochtend.

In dit leuke pak van Asos maternity (bump valt op de foto helemaal weg haha) ging ik met drie vriendinnen naar restaurant Valencia in Deventer. Mega leuk en heel erg lekker. Hier ga ik vaker reserveren!
Zie je dat reuzenrad daarachter? De keuken is verdeeld over twee verdiepingen en op de bovenste verdieping bakken ze mini pizza’s die je kan bestellen als onderdeel van het shared dining. Als die pizza klaar is leggen ze dat in dat rad en dan pakken ze hem er beneden af. Dat is toch te leuk.

Op zondag ging ik nog met fotografe Lizet Beek op stap. Wij kennen elkaar al heel erg lang en af en toe kruizen we elkaars pad weer. Zij had een ‘model’ nodig voor een niche-workshop die zij deed en ik vond het alleen maar leuk om ook deze periode op beeld vast te laten leggen. In de kou, met mijn Emily in Paris laarzen gingen we op stap. Als ik de foto’s heb, laat ik ze uiteraard zien.

Nou, toch nog best veel te lullen voor maar één weekje! Tot volgende week 🙂


Emmy ter Horst

Een beetje prettig gestoord en geobsedeerd door sushi. Verder ben ik ook GEK op ander lekker eten en ook op iets te vaak op vakantie gaan. Ik hoop dat je mijn schrijfsels leuk vindt, mocht je me ook op Instagram willen volgen dan kan dat via @emmystudiomint :)