Week 9: Terschelling

De afgelopen week was ik op Terschelling! Samen met Kees, om vanaf daar te werken. Wat had ik een geluk met het weer, de eerste paar dagen was ik de hele dag buiten van de zon aan het genieten. Qua werk was het helaas wel een wat stressvolle week, maar ik heb wel erg genoten van het eiland.

Leestijd

Je kent mijn Terschelling weekoverzichten: veel van hetzelfde. Ik deel het deze week dus weer even in categorieën op, haha.

Ik ging deze week naar het eiland omdat ik gewoon heel veel zin had om weer naar Terschelling te gaan. Willem kon niet mee in verband met zijn werk, dus ik ging gewoon alleen die kant op (maar mijn ouders en vriendin Annemieke kwamen me nog even opzoeken). Qua werk was het helaas onverwacht een stressvolle week, door wat dingen waar ik zelf geen invloed op had. Ik kreeg te maken met een juridisch issue waar ik totaal van in de stress schoot en zo was er deze week nog iets vergelijkbaars. Niet zo lekker wat timing betreft, maar ja, je hebt het niet voor het uitkiezen met dit soort dingen. Alles is nu opgelost, maar het heeft me afgelopen week veel onrust bezorgd. Gelukkig heb ik wel lekker van Terschelling kunnen genieten.

 

Natuur

Ik krijg echt nooit genoeg van het strand en de duinen.

Eten & drinken

Kees

Fijn om hier weer even te zijn. Inmiddels ben ik weer thuis en ben ik weer ‘gewoon’ aan het werk. Vandaag (maandag) is mijn Structuurjunkie Productiviteitscursus op Instagram gestart, dus daar gaat deze week veel energie heen. Je kan nog instromen tot en met 7 maart, dus het geeft niet als je je nog niet hebt aangemeld, maar wel mee wilt doen.

Verder heb ik vrijdag een afspraak met mijn agentschap in Den Haag voor de kick-off van een campagne, woensdag laat ik mijn nagels weer bijwerken en dit weekend heb ik ook twee zakelijke afspraken. Verder: lekker thuis werken en bezig met mijn cursus.

Bedankt voor het lezen!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.

Gerelateerde artikelen

15 reacties
 1. Renate

  Wat n gave foto’s, mooi met dat strand!
  Heerlijk zo’n huisje in de duinen, welk huisje had je daar??

 2. Manon

  Wat een heerlijke foto’s!
  Door jouw reisjes daarheen ben ik ook enthousiast geworden… Dus ik ga in mei richting het eiland.
  Heerlijk kamperen, alleen, geen gedoe… Zie er nu al naar uit!

 3. Anna

  Wat een prachtige foto’s van Terschelling! Deze maand ga ik waarschijnlijk ook naar een Waddeneiland, ik kan nu al niet wachten! 😀 Maarre, op die ene foto van het strand, zie ik nou een zeehond?!

 4. Robin

  Door jouw verhalen en mooie foto’s wil ik ook zo graag naar Terschelling!:)
  X Robin

 5. Dionne

  Oh man wat ziet het er onwijs mooi en gezellig uit. Het is zo heerlijk om uit te waaien

 6. Juliette

  Hey Cynthia,

  De foto’s van Terschelling zijn weer zo mooi! En wat gaaf dat je met de auto het strand op kon, vroeger mocht ik altijd met mijn vader mee terreinrijden en dat was ook zó leuk altijd.

  Kom als je vrijdag in Den Haag bent bij Le Pastis eten! Of liever een andere dag want ik werk vrijdag toevallig niet. We hebben heeeeeel veel wijnen (en een wijnkeldertje) en veel soorten franse kaas *lokt*

 7. Suuz

  Ik moet gewoon een keer jouw voorbeeld volgen en in m’n eentje een paar dagen weggaan. Wat een heerlijke ontspanning, prachtige foto’s, heerlijk eten.
  Fijn dat je stresszaken zijn opgelost, maar vervelende timing natuurlijk.

  In juni ga ik weer naar Terschelling voor een weekje (net voor Oerol). Deze keer voor het eerst richting zomer ipv winter. Heel benieuwd hoe het eiland er dan uitziet.

 8. Eline

  Wat een prachtige kleuren op het strand! Heerlijk zeg.

 9. Hilde

  Nog meer zin om in april naar Terschelling te gaan 😀

 10. Annelies

  Zo te zien en te lezen was het een fijne week op Terschelling! 😉

 11. Saskia

  Ik ga in april weer een weekje naar een Waddeneiland en als ik jouw foto’s zie 😍

 12. rachel

  meid wat heerlijk weer!! en rijden over het strand is zo relaxt 😀 al een paar keer mogen ervaren omdat familie op het strand werkt dus heerlijk!! en broodje pulled paddenstoel rules 😀

 13. Leonoor

  Wat zien de Terschelling foto’s er toch altijd fantastisch uit!

 14. Amy

  Wat een fijn overzicht, ik geniet altijd enorm van jouw (overigens erg mooie) Terschelling foto’s. Het is zo mooi daar en die kleuren! Ben afgelopen december/januari zelf enkele dagen op Ameland geweest en dat was ook al zo heerlijk 🙂