Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5

Week 9: Terschelling

De afgelopen week was ik op Terschelling! Samen met Kees, om vanaf daar te werken. Wat had ik een geluk met het weer, de eerste paar dagen was ik de hele dag buiten van de zon aan het genieten. Qua werk was het helaas wel een wat stressvolle week, maar ik heb wel erg genoten van het eiland.

Leestijd

Je kent mijn Terschelling weekoverzichten: veel van hetzelfde. Ik deel het deze week dus weer even in categorieën op, haha.

Ik ging deze week naar het eiland omdat ik gewoon heel veel zin had om weer naar Terschelling te gaan. Willem kon niet mee in verband met zijn werk, dus ik ging gewoon alleen die kant op (maar mijn ouders en vriendin Annemieke kwamen me nog even opzoeken). Qua werk was het helaas onverwacht een stressvolle week, door wat dingen waar ik zelf geen invloed op had. Ik kreeg te maken met een juridisch issue waar ik totaal van in de stress schoot en zo was er deze week nog iets vergelijkbaars. Niet zo lekker wat timing betreft, maar ja, je hebt het niet voor het uitkiezen met dit soort dingen. Alles is nu opgelost, maar het heeft me afgelopen week veel onrust bezorgd. Gelukkig heb ik wel lekker van Terschelling kunnen genieten.

 

Natuur

Ik krijg echt nooit genoeg van het strand en de duinen.

Eten & drinken

Kees

Fijn om hier weer even te zijn. Inmiddels ben ik weer thuis en ben ik weer ‘gewoon’ aan het werk. Vandaag (maandag) is mijn Structuurjunkie Productiviteitscursus op Instagram gestart, dus daar gaat deze week veel energie heen. Je kan nog instromen tot en met 7 maart, dus het geeft niet als je je nog niet hebt aangemeld, maar wel mee wilt doen.

Verder heb ik vrijdag een afspraak met mijn agentschap in Den Haag voor de kick-off van een campagne, woensdag laat ik mijn nagels weer bijwerken en dit weekend heb ik ook twee zakelijke afspraken. Verder: lekker thuis werken en bezig met mijn cursus.

Bedankt voor het lezen!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.