Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5

Week 9 – 2023

Wat een héérlijke week. Naast ‘gewoon’ werken en sporten ging ik twee dagen naar een van mijn favoriete steden Maastricht om mezelf even te treaten, verder liet ik mijn wenkbrauwen weer tatoeëren  en at ik heel veel lekkere dingen.

Leestijd

Prive

Maastricht

Woensdag en donderdag was ik in Maastricht! Ik had met Susannah afgesproken om bij Beluga te gaan eten dus dat was een groot feest.

Werk

Eten & drinken

Wat een ontzettend lekkere week was dit. Goede combi van lekker werken, leuke dingen doen, op pad en thuis, sporten en chillen – loved it.

Komende week wordt ook fijn. Even een weekje niet sporten, wat ook wel een keer lekker is, want het scheelt me zo zeven uur, haha. In het weekend ben ik met een groepje klanten en mijn assistent Elsemiek weer een paar dagen in het fijne Strandhotel in Cadzand voor een Structuurjunkie weekend en daar kijk ik érg naar uit. Verder lekker werken en lekker chillen.

Dank voor het lezen!
Liefs,

Cynthia


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.