Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5

Week 9 – 2021

Week 9 was werk voor en werk na. Dat was wel leuk hoor, want ik deed allemaal toffe dingen voor Structuurjunkie én ik werkte twee dagen vanuit een hotel. We sloten de week af met een auto die afgevoerd moest worden en een verdwaalde hond… Ik laat je weer zien hoe mijn week eruit zag.

Leestijd

Prive

Werk

Ik start mijn week met twee dagen ’thuiswerken’ bij Pillows hier in Zwolle. Zo heerlijk om er even uit te zijn, om echt productief te werken maar ook te chillen in zo’n fijne hotelkamer.

Eten & drinken

Zo dan, wat een week. Ik heb echt bérgen werk verzet! Lekker. Daaromheen vrij weinig gedaan, haha, het stond allemaal echt in het teken van werk. Wel even wat gezeik met de auto, maar ja, dat komt wel weer goed.

Komende week is dat niet heel anders! Ik heb namelijk bijna 3 weken vakantie, dus er moet wat vooruit gewerkt worden zoals je begrijpt. Even knallen en straks vet relaxen. Heb wel echt zin in komende week, er staan leuke werkdingen op de planning. Zo heb ik maandag een 1 op 1 Structuursessie met ondernemer Maaike en vrijdag heb ik de hele dag een strategiesessie voor Structuurjunkie met mijn marketingteam. Dat wordt echt top.

Fijne week en bedankt voor het lezen!

Liefs,

Cynthia


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.