Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5

Week 9 – 2018

Mijn eerste normale werkweek na drie weken weg! En het was heerlijk om weer in het gewone ritme te zitten en lekker veel werk te verzetten.

Leestijd

De week begint met een ochtendwandeling over de dijk in plaats van door de duinen of het strand van Terschelling.

En de eerste werkdag is enórm productief. Gaat lekker!

Wauw, goedemorgen!

Onderweg naar Amsterdam voor drie afspraken. Ik ga met de auto naar Kampen-Zuid, want tussen Zwolle en Kampen-Zuid en ’t Harde rijden deze week geen treinen.

Dit is toch wel echt een plaatje. Wat is het enorm koud deze week – maar dat had je zelf natuurlijk ook al wel gemerkt.

Bij Betty Blue heb ik drie afspraken. Eerst ga ik koffie drinken met Loren van een PR-bureau, om even bij te praten en toffe plannen te maken. Daarna ga ik lekker lunchen met Kim van Kimpact en de Social Media Matters week op Curacao. We hadden op Curacao al afgesproken elkaar in Amsterdam op te zoeken, dus dat doen we vandaag. We lunchen heerlijk én wisselen leuke ideeën uit. Mijn laatste date is Karin van Chapter Fifty, we kennen elkaar al jaren en gaan gewoon even bijkletsen vandaag.

Samen gaan we door naar het nieuw geopende Motel One in Amsterdam, waar Piet Hein Eek veel voor het interieur heeft gedaan. We zouden een toffe rondleiding van hem door de wijk krijgen met uitleg waar hij zijn inspiratie vandaan haalt, maar helaas had hij een dubbele afspraak waardoor dit niet doorging.

Helemaal blij thuis aan het werk.

Hier kan ik dus helemaal van genieten: een bos mooie bloemen en een stapel boeken.

Woensdagavond is mijn zwager Maarten bij De Wereld Draait Door! Hij heeft een bijzonder ticketsysteem, GUTS, waarbij het ‘duur’ of illegaal doorverkopen van tickets voor events wordt tegengegaan. Daar vertelt hij over en ik ben supertrots op hem! De tickets voor mijn masterclasses en workshops zijn trouwens ook via GUTS te koop.

De laatste tijd denk ik veel bewust na over waar ik meer van wil in mijn werkweken, waar ik blij van word, waar ik motivatie van krijg of wat me gewoon energie geeft. Na drie weken op Terschelling en constant in de natuur zijn, wil ik hier thuis ook vaker de natuur opzoeken. Vrijdagochtend ga ik samen met mama een stevige wandeling maken op de Horte. Er is echt geen betere manier om de dag te starten.

Bij de kapper!

Ik liet deze twee jaar oude foto van mezelf zien bij de kapper, want ik wil in de zomer wel weer deze kleur. Wat lichter en meer koper.

Het resultaat! In de lengtes is het iets geblondeerd en de kleur is meer koper geworden. Ik ben er erg blij mee, ik vind het erg leuk om richting de zomer (ja, laten we maar bedenken dat we richting de zomer gaan) mijn haar weer wat lichter te hebben.

Van de uitgeverij krijg ik Het kwaad in ons van Corine Hartman opgestuurd en ik vind het dan zo’n leuk detail dat ze er chocolade-eitjes bij doen.

To be read… Overal in huis liggen dit soort stapels, omdat we niet echt een boekenkast hebben. Het probleem moet nog opgelost worden. Haha.

<3

Zondagochtend is het vroeg dag!

Want ik ga naar Amsterdam om te spreken op de Goal Diggers Club Sessions! Ik stemde mijn nagellak even vakkundig af op mijn broek.

Samen met Kees rijd ik eerst richting Bussum, waar Willem gisteren een feestje had bij vrienden. Daar drinken we samen even koffie en dan gaat hij mee richting Amsterdam. Terwijl ik mijn lezing geeft, gaat Willem met Kees het Amsterdamse Bos in en daarna gaan we samen naar zijn zus in Amstelveen.

Mijn publiek! Ik geef mijn zes beste tips om je doelen te behalen en daarna doe ik nog een Q&A met organisator Eve en het publiek. Wát een enorm tof event, vol leuke en inspirerende vrouwen die enorm betrokken zijn en vooral heel enthousiast. Hier word ik echt blij van!

De rest van de dag zijn we bij Willem zijn zus in Amstelveen en daar blijven we ook eten (met friet van de Frietfabriek – echt te lekker).

 

Deze week ben ik hier onder andere mee bezig: meer Structuurjunkie Masterclasses! 18 maart is de tweede in Zwolle (er zijn nog tickets!) en omdat ik zoveel vraag krijg naar masterclasses in andere delen van het land, werk ik daar nu aan. Komende week heb ik een afspraak bij een potentiële toffe locatie, dus binnenkort meer informatie hierover. Ook ben ik bezig met het ontwikkelen van andere workshops en trainingen – ik merk dat ik het ontzettend leuk vind om mijn kennis over structuur, planning, doelen en productiviteit te delen en mensen te helpen bij hun struggles hiermee. Dus reden genoeg om eens te kijken of ik er wat meer mee kan doen!

Komende week ben ik weer een dag in Amsterdam voor een event en afspraken, ga ik weer naar de tandarts, fotografeer ik een binnenkijker én ik heb besloten dat ik meedoe met de Nationale Week zonder Vlees. Tot volgende week!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.