Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5

Week 9 – 2017

Ik was afgelopen week in New York! Deze week verschijnen daar vlogs en fotoverslagen van, maar in deze blogpost laat ik je alvast een voorproefje zien.

Leestijd

Gisteren kwam de eerste New York vlog online, je kan die hier zien:

Door Dove werd ik uitgenodigd om naar hun events te komen ter ere van hun zestigjarige bestaan. Wat een eer! Er komt nog een vlog van online en twee (of misschien drie) fotoverslagen van mijn dagen in New York. In deze blogpost alvast een klein voorproefje van wat je de komende week hier op de site gaat zien! Het is nog niet mega uitgebreid – anders zou het erg dubbelop zijn. Het is een hele verzameling random foto’s, dus deze keer ook geen dagindeling zoals je gewend bent. Volgende week wel weer!

Het is maandag, de laatste dag voor ik naar New York vertrek! Ik werk vandaag gewoon thuis en rond een heleboel dingen af. Wat een mooie lucht tijdens mijn ochtendwandeling! ’s Middags ga ik met een vriendin nog even naar de Healthy Body Lounge om te sporten.

Yes, de planken in onze slaapkamer worden opgehangen! Als ik terug ben van New York ga ik ze ‘inrichten’. En wat een bijzondere luchten toch vandaag!

Bij het inchecken krijg ik de mogelijkheid om voor €250 mijn stoel te upgraden naar Business Class. Dit is iets wat ik al zolang wil proberen maar wat me nooit aangeboden werd, dus ik hoefde er niet lang over na te denken. Het was zo’n toffe ervaring, wat is dát relaxed vliegen! Ik ga je er in een blogpost meer over vertellen. Ik zou wel altijd zo willen vliegen.

Na een best voorspoedige reis komen we aan in New York! We slapen in het NoMo Soho, een heel sfeervol en gezellig hotel middenin SoHo, een van mijn favoriete wijken. Het uitzicht is nu nog een beetje lelijk door het licht, maar is in het echt heel vet.

Het duurt nog even voor we gaan eten en ik besluit een blokje om te maken. Even een frisse neus halen! Om de hoek van het hotel kom ik dit grappige kleine winkeltje tegen vol met Aziatische maskertjes.

Met Manon (Tilstra), Hilmar van Libelle en Féline van Dove ga ik bij het restaurant van het hotel eten. Ik ga voor zalm met bietenrisotto en dat is echt zo lekker!

Voor ik ga slapen ga ik nog even lekker in bad. Dit is LUSH Yoga Bath Bomb.

Ik ben om vier uur wakker maar blijf nog liggen tot zes – al slaap ik niet écht meer. Ik ga lekker ontbijten in het restaurant van het hotel en ga voor deze citroen-ricotta pannenkoeken. En die zijn waanzinnig! Ze zijn mega dik en fluffy en vooral de pistachenoten die erbij zitten zijn een goede combi. Wat een top ontbijt!

Dit zie je ook al in de vlog! Pas om half tien gaan we naar het event van Dove, dus ik ga even door de wijk banjeren. SoHo is zo mooi!

Bij het event hangt dit ‘kunstwerk’ van Dove zeep. Wow!

Op het event worden we ondergedompeld in zestig jaar Dove. We zien een tijdlijn met allemaal oude foto’s, campagnebeelden, producten en commercials. Zo tof om te zien, het merk heeft echt een rijke historie.

De facewashes van Dove zijn in Azië een enorme hit, hier zijn ze helaas (nog) niet te koop. Ik ben wel erg benieuwd en hoop dat ze naar Nederland komen! Je ziet ook de test met de papieren poppetjes: op drie verschillende zepen wordt een papieren poppetje gelegd en je ziet dat hij op de Dove zeep helemaal intact blijft. Dat is leuk aan het event: er worden veel kleine wetenschappelijke dingetjes getoond en er zijn veel mensen van research & development aanwezig om wat dieper op de producten in te gaan.

Waar het ooit mee begon zestig jaar geleden.

Wow… Goedemorgen. Omdat ik elke ochtend zo vroeg wakker ben, kan ik de zonsopkomst telkens mooi zien.

Deze hele dag ga je zien in de tweede vlog van afgelopen week. Deze dag gaat over ‘Real Stories’: in een heel mooi ‘Dove huis’ zijn verschillende sessies en lezingen van verschillende inspirerende vrouwen. Zo zie je ‘The Bionic model’: Rebekah Marine. Zij is geboren zonder onderarm. Zij maakte hier in plaats van haar zwakte haar kracht van en is inmiddels wereldberoemd als ‘het model met de robot-arm’. Ook horen we een verhaal van Ibtihaj Muhammad, de eerste moslima in het Olympische team van de Verenigde Staten. Deze vrouwen vertellen over hun ‘beperkingen’, uitdagingen waar ze mee te kampen kregen door hun uiterlijk of overtuigingen en hoe ze het omdraaiden en er hun eigen succesverhaal van maakten.

Blogger Jessica Torres praat ons bij over bodypositivity. Dit hele event draait eigenlijk om bodypositivity, houden van jezelf ongeacht wie je bent of hoe je eruit ziet. Het zet mij weer even aan het denken en ik vind het erg inspirerend.

Dit is Daphne Selfe, het oudste nog professioneel werkend model ter wereld. Op haar twintigste werkte ze als model en inmiddels reist ze nog steeds hele wereld over. Haar levensles: Be adventurous, be curious, be positive, be on time.

Heerlijk: in de zon door Central Park lopen.

Zo wakker worden is toch fantastisch? Op deze dag bestel ik ontbijt op mijn kamer dus ik zit met dit uitzicht lekker te eten. Vandaag is mijn eerste ‘vrije dag’. Ik wandel even langs het appartement dat gebruikt werd in Friends, dat blijft zo leuk om te zien. De binnenkant werd overigens niet gebruikt, dat is allemaal in een studio opgenomen.

Vanaf The Whitney Museum heb ik dit uitzicht over de stad. Het blijft leuk om op hoge gebouwen te staan en van het uitzicht te genieten.

Moe maar blij!

Over de Williamsburg Bridge lopen. Zó tof!

Fietsen door Brooklyn en méga lekkere pizza eten = helemaal top.

Wat een schatje.

Overal in New York zie je vette streetart, deze foto maak ik snel vanuit de taxi. Ik móet natuurlijk een keer bij Shake Shack eten en dat doe ik op zaterdagavond. Oef, wat is dat toch ontzettend lekker… Wanneer komt het nou naar Nederland?

Mijn laatste lunch in New York: dumplings bij Mimi Chengs en die smaken heerlijk. Ze worden voor m’n neus in elkaar gevouwen, erg leuk om te zien.

Zondag ga ik om twee uur richting JFK en ik vlieg met een beetje vertraging om zeven uur ’s avonds weer naar Amsterdam. Wat een ontzéttend leuke week was het! Wat is het toch tof dat New York elke keer weer anders is, geen bezoekje is hetzelfde en dat maakt het zo leuk. Ik heb er erg van genoten. Uitgebreide vlogs en blogs ga je dus nog lezen over de dagen, de eerste vlog vind je dus hier. Donderdag komt de tweede vlog online en vrijdag en zaterdag de blogs over de andere dagen. Ook ben ik bezig met een uitgebreide ultieme reisgids voor New York met ál mijn (praktische) tips en leuke plekjes verzameld in één naslagwerk dat je er bij kan pakken als je zelf (weer) naar New York gaat.

Ik ben in ieder geval helemaal geïnspireerd (en een beetje moe) teruggekomen. Komende week is weer een stuk normaler – ook wel erg fijn. Ik heb de hele week wat afspraken en werk verder aan content voor Cynthia.nl.

Bedankt voor het lezen! Liefs.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.