Week 8 – 2020

Week 8! Een week waarin ik ‘gewoon’ veel werkte als voorbereiding op een paar dagen vakantie. De nieuwe planners zijn er bijna en het Structuurjunkie Notitieboek kwam binnen!

Leestijd

Werk

Kees

Eten

Overig

Zo dan. Werk wise was het een vrij heftige week waarin een aantal dingen ‘achter de schermen’ niet gingen zoals ik wilde of zoals gepland was. Dat leverde wat onrust en stress op, maar verder kon ik me goed aan mijn planning houden en aardig de rust bewaren. Tja, je hebt niet altijd controle over alles, dan is het belangrijk enigszins flexibel te blijven en los te laten… Leerpuntje 😉

Verder was het een prima week waarin ik mega productief was en vooral gewoon heel veel gewerkt heb. Komende week zijn we een paar dagen in Italië, in Bologna en Modena, dus ik had wat werk voor te bereiden voor vertrek. Ik heb heel veel zin in deze dagen, en woensdag gaan we eten bij Osteria Francescana in Modena… Niet normaal hoe ik daar naar uit kijk.

Bedankt voor het lezen!

liefs,

Cynthia


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.

Gerelateerde artikelen

17 reacties
 1. Saskia

  Ahh die foto van jou als kind, zo lief!

  Mag ik vragen waar je dat bord (of is het een schaaltje?) hebt gekocht op de foto met de risotto?

 2. Anna

  Wat een leuke foto’s weer! Gisteren las ik dat het corona virus is uitgebroken in Italie (iedereen zit binnen en er is niks te beleven), hopelijk niet op de plek waar jullie verblijven? 🙁

 3. M

  Je hebt echt een mooi handschrift!

 4. Suzanne

  Wat leuk om te zien en wat ben je goed bezig met het sporten!

 5. Vera

  Doe je voorzichtig met alles wat er op dit moment in Italië speelt?

 6. Jessica J.

  Osteria Francescana! Ik ben zo ontzettend benieuwd! Morgen al, wahh! Geniet ervan!

 7. Merel

  Dat notitieboekje, zo mooi! Ik heb er meteen drie besteld.

  • Kasia

   Hoi Cynthia, en ik ben erg benieuwd naar jouw rode kettinkje, als het geen geheim is zou ik mogen weten waar komt deze vandaan?

 8. Meryll

  Ben je op de hoogte dat er voor sommige delen van Italië een negatief reisadvies is? Hopelijk niet voor de plekken waar jullie heengaan! 😊

 9. rachel

  haha weer die risotto! en elke keer als ik hem bij je zie denk ik ooh ja ik zei toen tegen dr hier op de bank dat ik dat snel een keer ging maken….kuch ahum 5 jaar laten niks noppes nada risotto haha. je notitie boekje is een musthave en heb ik op mijn moet ik halen lijstje gezet 😀 en oh kijk die kleine cynth foto haha en die trui kan je overal wel kopen toch? niet exact dezelfde maar zoiets!

 10. Lucinda

  Oeh dat notitieboekje moet ik echt halen, die kleur is veel te leuk en men kan niet genoeg notitieboekjes hebben vind ik (terwijl ik er ik weet niet hoeveel, leeg, nog heb).

 11. Audrey

  Mmm, aspergerisotto is een goed idee! En heel schattig, die kinderfoto.

 12. Anne

  Haha, zo herkenbaar, die stapels op stoelen 😊 Veel plezier in Italië!

 13. Lisa

  Tof weekje, lekker die boterhammen. Ik moet ook eens dubbel beleg er op doen. En wat tof, het notitieboek! Ik weet nog dat je vorig jaar aangaf dat deze misschien ook kwam, en nu is die er echt. Mooi!

 14. Tineke

  Wat een schatje was je vroeger, echt die wangetjes! Het notitieboek is prachtig, ziet er heel luxe uit.
  Liefs