Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5

Week 8 – 2020

Week 8! Een week waarin ik ‘gewoon’ veel werkte als voorbereiding op een paar dagen vakantie. De nieuwe planners zijn er bijna en het Structuurjunkie Notitieboek kwam binnen!

Leestijd

Werk

Kees

Eten

Overig

Zo dan. Werk wise was het een vrij heftige week waarin een aantal dingen ‘achter de schermen’ niet gingen zoals ik wilde of zoals gepland was. Dat leverde wat onrust en stress op, maar verder kon ik me goed aan mijn planning houden en aardig de rust bewaren. Tja, je hebt niet altijd controle over alles, dan is het belangrijk enigszins flexibel te blijven en los te laten… Leerpuntje 😉

Verder was het een prima week waarin ik mega productief was en vooral gewoon heel veel gewerkt heb. Komende week zijn we een paar dagen in Italië, in Bologna en Modena, dus ik had wat werk voor te bereiden voor vertrek. Ik heb heel veel zin in deze dagen, en woensdag gaan we eten bij Osteria Francescana in Modena… Niet normaal hoe ik daar naar uit kijk.

Bedankt voor het lezen!

liefs,

Cynthia


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.