Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5

Week 8 – 2019

Week 8 was lekker rustig! Ik werkte veel thuis, bracht een dagje door met mijn moeder en ging eindelijk naar Bohemian Rhapsody in de bioscoop.

Leestijd

Voor ik begin met mijn weekoverzicht (of nou ja, eigenlijk hoort het erbij want deze week heb ik weer nieuwe content gefilmd voor de cursus): volgende week is mijn Structuurjunkie Productiviteitscursus op Instagram! Van 4 – 8 maart geef ik je in meer dan 300 stories een heleboel productiviteitstips. Ook doe ik op 5 maart om 19.30u een live sessie waarin je vragen kan stellen. Een ticket kost 64,49. Check hier alle info en hoe je mee kan doen! Het is trouwens geen probleem als je die week er niet ‘live’ bij kan zijn: alles blijft tot 9 april op het account staan. Je mist dan de live sessie, maar die neem ik op zodat je hem wel kan kijken als je er niet bij bent.

Maandag

Goedemorgen! Top om de dag zo te starten samen met Kees.

Zo leuk, deze week zijn mijn filmpjes voor Start Jouw Leesclub online gekomen. Dit jaar ben ik ambassadeur voor Start Jouw Leesclub en ik daag je uit je eigen leesclub te beginnen! Je kan op de website een boek uit de longlist van de Libris Literatuurprijs kiezen en dan maak je kans op hele toffe prijzen. Zo kan je aanwezig zijn bij de uitreiking van de Libris Literatuurprijs in het Amstel hotel, je maakt kans op stapels boeken én ik ga bij één leesclub langs. Met cadeautjes natuurlijk.

In de ochtend heb ik een afspraak bij hotel Pillows. Ik kom iets eerder en ga wat later weg, om wat werk te verzetten. Dit doe ik de laatste tijd steeds vaker, ik vind het soms echt prettig om even ergens anders te werken. Verder geniet ik natuurlijk van de zon. Zo lekker, dit weer.

’s Avonds ga ik met Emmy sushi eten.

Dinsdag

Mogge. Koffie en een wandeling. Vandaag werk ik tot een uur of twee thuis. Daarna rijd ik naar Lelystad, waar ik een fotoshoot heb. Mijn uitgever Blossom Books heeft dit voor al haar auteurs georganiseerd, zodat zij goede auteursfoto’s hebben. Bianca Toeps maakt de foto’s en volgens mij is het resultaat heel mooi – al moet ik daar nog wel even op wachten.

Woensdag

Sorry hoor, maar Kees blijft gewoon zo schattig… Hoe ze daar voor de deur zit! Alsof ze héél zielig is… Deze week brengen we trouwens opnieuw urine naar de dierenarts. Haar waarden zijn beter, maar haar blaasontsteking en blaasgruis is nog niet opgelost. Ze moet dus nog wat langer antibiotica en speciaal voer. Ik ben in ieder geval blij dat het helpt!

Vandaag ga ik met mama de stad in, om een beetje te shoppen en bij te praten.

De enige foto die ik maak is van mijn lunch bij Waanders. Vorige week at ik deze salade met paddenstoelen en blauwe kaas, die was zo lekker dat ik hem nu weer bestel.

Proefgroep! Ik kom samen met mijn wijnproefgroep om samen weer een aantal wijnen te proeven. Ik nam een Sparkling Shiraz mee, een mousserende rode wijn uit Australië, en die was echt verrassend lekker.

Donderdag

Van donderdag heb ik alleen deze foto’s, ik werkte de hele dag thuis. ’s Avonds eten we deze pasta met warmgerookte zalm en citroen, echt een topper! Dit is het recept. Daarna kijk ik een webinar van Rosanne Raubun.

Vrijdag

Ik loop meestal alleen met Kees, maar sinds een tijdje gaan Willem en ik één ochtend in de week samen met haar op pad. Vandaag gaan we naar het Engelse Werk samen. Overal sneeuwklokjes!

Mijn vrijdagmiddag/avond: snacks, lekkere wijn en Temptation Island. Ik begon per ongeluk met seizoen 2017, maar daar werd ik al snel op gewezen door Instagramfollowers. Haha, ik ga dat nu nog wel afkijken, want ik ben pas in 2018 ‘aangehaakt’. Maar ik ben toch even geswitcht naar seizoen 2019. Heerlijk.

Zaterdag

Zaterdag slaap ik lekker uit en overdag doe ik niet zoveel. ’s Avonds is het date night! Willem en ik gaan naar Bohemian Rhapsody in de bioscoop en daarvoor gaan we uit eten.

Vorige week aten we zó lekker bij Vaca Negra dat we daar nu ook weer voor gaan. Daarna nog even een drankje bij het Wijnhuis en door naar de bios. Ik vond de film echt waanzinnig. Ik houd sowieso al van Queen en de muziek, en ik vind het hele verhaal goed neergezet. Wel jammer dat veel niet waarheidsgetrouw is en ik vind ook dat er echt een belangrijk deel mist, maar ik heb wel echt genoten van de film. Voornemen: vaker naar de bios! Wat is dit toch eigenlijk leuk en ik doe het niet zo vaak.

Zondag

Zondagochtend werk ik en ’s middags gaan we met Kees naar het Heerderstrand om lekker te wandelen.

Dat was ‘m weer! Prima weekje, lekker rustig, weinig bijzonders. Op het moment van schrijven zit ik op de boot naar Terschelling! Ik zou laatst een paar dagen naar de kust met Kees, om te schrijven en lekker met haar strandwandelingen te maken, maar omdat ze toen ziek was ging dat niet door. Nu ga ik dat ‘inhalen’. Lekker schrijven en werken en natuurlijk genieten van het eiland.

Tot volgende week!

Shop hier mijn favorieten van deze week


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.