Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5

Week 8 – 2018

Onze laatste week op Terschelling, een kort weekend in Groningen en daarna: op naar huis! Ik doe wat werk op het eiland en natuurlijk chillen we nog even goed tijdens onze laatste dagen.

Leestijd

Pech!

Maandag startte onze auto ineens niet meer! Dat hebben we nog nooit eerder gehad. Al snel kwam er hulp en het probleem was opgelost toen de accu los werd gekoppeld (en daarna natuurlijk weer vast werd gezet).

Een tafeltje vakantie. Spelletjes, speciaalbiertje, kaas, toastjes: blijer kan je me bijna niet maken.

Goedemorgen! Vroeg naar het strand met Kees. Willem die is wat minder een ochtendmens dan ik, dus meestal doe ik de ochtendwandeling alleen. Of nou ja, samen met Kees, dus.

Even bloemen halen op West.

De bloemen zijn voor Suzanne, waar ik vandaag een binnenkijker fotografeer! Ze heeft samen met haar man en kinderen een prachtig huis in het oudste straatje van Terschelling en daar ben ik een paar uur zoet met het maken van foto’s. Ik vind dat altijd zo leuk om te doen, en de binnenkijkers worden ook zo goed gelezen, dus dat is extra reden om het vaker te doen.

Suzanne woont praktisch naast het Groene Strand dus daar maak ik na onze afspraak nog even een wandelingetje.

Zo wordt Kees graag geaaid…

In de duinen maken we een selfie met z’n drietjes en we moeten zó hard lachen om hoe Kees hier kijkt… Net alsof ze meelacht.

Dinsdagavond gaan we weer lekker bij Loods eten.

We eten weer heerlijk! En we nemen Kees trouwens overal mee naartoe. Ze doet dat heel goed, in restaurants gaat ze gewoon onder de tafel of in een hoekje liggen en dan hoor je d’r niet. Zo fijn! Alleen als ze een andere hond ziet wordt ze wel heel nieuwsgierig, maar meestal is dat maar van korte duur. We oefenen deze weken ook regelmatig met ‘alleen zijn’, dan gaan we kort weg (en dan zet ik mijn iPad aan om te filmen wat ze doet) zodat ze eraan went dat ze soms alleen is. Dat gaat nog niet altijd goed, dus daar moeten we samen gewoon veel mee oefenen.

Zo mooi, al die bandensporen op het strand.

Ik krijg vaak de vraag welke blush en highlighter ik nu precies gebruik. Dat is nu al maanden L’Oréal Le Blush in Peach en The Balm Mary-Lou Manizer.

Sinds kort is er een nieuw restaurant in Midsland: Pura Vida. Eindelijk gaan we er lunchen en wat is het daar leuk! De sfeer is goed, de inrichting is tof en het eten is fantastisch lekker.

Zzzzz.

Lekker rennen op een heel nat Groen Strand.

Na onze wandeling kunnen we gewoon eventjes in de zon zitten bij De Walvis! Het is windstil, de lucht is strakblauw, echt fantastisch. Ik had vooraf gehoopt zo’n momentje mee te kunnen pakken, en dat is gelukt! Trouwens, de lekkerste frituursnacks die er zijn: Kaastengels.

O Mijn Goederen!

Tijdens onze laatste avond gaan we weer naar Pura Vida, de lunch was zo lekker dat we nu het diner gaan proberen. Als hoofdgerecht neem ik een bowl met gamba’s, zoete aardappel, sperziebonen, wortel en curry. Het is heerlijk. De zoete aardappel is boterzacht, de curry lekker romig, de sperziebonen en gamba’s knapperig: perfect.

De laatste zonsopgang! Wat heb ik veel mooie zonsopgangen mogen zien deze drie weken, we hebben echt fantastisch weer gehad.

We maken een lekker stevige wandeling door de duinen en daarna is het tijd om richting het vasteland te gaan. Dag, Terschelling! Tot snel. Het was heerlijk.

We gaan nog niet naar huis, we maken een omweg langs Groningen, waar de ouders van Willem wonen. Zij hebben Kees nog niet gezien, dus tijd om even kennis te maken.

Vrijdagavond gaan we met z’n vieren gezellig eten bij Uit de Buurt in Helpman.

’s Ochtends vroeg maak ik per ongeluk met flits een foto van een slapende Kees en ze kijkt niet alsof ze dat heel chill vindt. Daarna lekker lang wandelen!

Zaterdag einde middag komen we thuis. Zo cliché, maar wat blijft het altijd heerlijk om thuis te komen. We wonen komende zomer alweer twee jaar in ons nieuwe huis en we zijn er echt élke dag weer zo gelukkig mee. Het is zo’n ontzettend fijn huis op een fijne plek. Ik droom er regelmatig van om ooit naar Terschelling te verhuizen, maar als ik dan weer in Zwolle terugkom in ons lekkere huisje, weet ik het toch nog net zo niet… 😉

Poké bowl tijd! Wij nemen altijd de Sriracha Spicy Tuna van Poke Bowl King.

Ik kan echt niet stoppen met het maken van foto’s van Kees, haha… We hebben nu voor in de auto een riem voor haar waardoor ze veilig op de achterbank kan liggen. Voorin is ze heel gestrest, rillerig en hijgerig, op de achterbank gaat ze gewoon rustig liggen… Misschien omdat ze dan meer ruimte heeft, en van zich af kan kijken als ze wil?

Zondagochtend gaan we even naar mijn ouders en daarna gaan we wandelen met Kees en Chubby in het bos.

Leuke post, mijn Tasteclub box is er weer! Elke maand krijg je met een Tasteclub abonnement een box met wijn. Het is elke keer een verrassing, op basis van een smaaktest die je vooraf doet op de website. Zo drink je eens wat anders! En heb je altijd wijn in huis 😉 Ik heb deze box gekregen.

Dit vind ik zo’n toffe nieuwe serie op Netflix!

In Ugly Delicious gaat chef David Chang met zijn eetvrienden de hele wereld over om op zoek te gaan naar hét lekkerste eten. En dan niet de instagram-perfect opgemaakte bordjes en gerechtjes, maar ugly eten, zoals pizza’s, taco’s, Chinese gebakken rijst en gefrituurde kip. De aflevering over pizza vond ik echt waanzinnig, en ik ben echt fan van David Chang.

Ik heb afgelopen week trouwens een Instagram aangemaakt voor Kees. Je kan hier al haar avonturen volgen, dat hele account draait om Kees! Op mijn eigen Instagram deel ik natuurlijk ook nog Keesdingen, maar natuurlijk ook veel andere dingen.

Nu is er weer een gewone week aangebroken! Of nou ja, wat is nu eigenlijk gewoon… In ieder geval ga ik weer ‘gewoon’ aan het werk, aan de slag met blogs, mijn lezing voor de Goal Diggers Club Sessions van zondag voorbereiden, bezig met een nieuw Structuurjunkie project en natuurlijk ook verder met het voorbereiden van mijn Structuurjunkie Masterclass die op 18 maart in Zwolle plaatsvindt! Er zijn nog tickets, dus als je wel wat extra structuur, productiviteit, inspiratie en een schop onder je kont kan gebruiken, check dan even deze pagina voor alle info.

Fijne week, tot de volgende!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.