Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10

Week 8 – 2017

Het is dinsdag en dat betekent dat ik je weer meeneem mijn afgelopen week in! Ik werkte veel aan content voor Cynthia.nl en ik had een paar afspraken in Amsterdam.

Leestijd

Maandag

De week begint rustig met een dag waarop ik vooral lekker productief thuis werk. Ik werk aan video’s, blogposts, werk e-mail weg en zit dus vooral gewoon achter mijn computer.

Hoe suf: dit is de enige foto die ik maak maandag. Want dit is zo lekker! Een pistoletje uit de oven, nog warm besmeren met Nutella en pindakaas. Het zijn de kleine dingen, he…

’s Middags ga ik naar Roos van Moderosa om foto’s te maken van haar huis voor een binnenkijker.

Dinsdag

Dinsdag is nog zo’n thuiswerkdag! Omdat ik volgende week de hele week in New York ben, vind ik deze dagen extra fijn. Tijd om dingen af te ronden, in te plannen en te regelen voor ik weer eventjes weg ben. Op reis werk ik ook altijd wel, maar ik vind het altijd erg prettig om alles gewoon klaar te hebben staan. Vandaag heb ik twee telefonische afspraken en ’s middags ga ik eindelijk naar de tentoonstelling van Joseph Klibanksy in het museum!

Bij de tentoonstelling van Joseph Klibansky in De Fundatie.

Er hangt ook een kleine expositie van Fiep Westendorp. Zo leuk!

Op weg naar huis loop ik spontaan even naar binnen bij een nieuwe opticien aan de Sassenstraat, Tijs Oogmode. Heel impulsief koop ik daar een bril! Ik wil al een tijdje een andere bril – ik heb een bril die ik vooral in de auto draag, maar die ik niet meer zo mooi vind. Vorig jaar was ik al eens bij Ace & Tate geweest, maar uiteindelijk kocht ik niks. En nu wel!

Het eerste kopje koffie buiten in onze tuin! De voortuin (in de achtertuin is nog geen zon), maar toch… Lekker!

Woensdag

Woensdag komt Emmy hier thuis om samen aan het werk te gaan. We gaan vooral aan de slag met wat video’s!

Actie?

Editen!

We nemen een video op waarin we samen de nieuwe L’Oréal Colorista sprays testen (die video staat sinds gisteren online!) en in de regen probeer ik mezelf dus goed te beschermen, anders heb ik naast een roze staart straks ook een roze jas…

Donderdag

Donderdagochtend werk ik lekker thuis en rond twaalven ga ik naar Amsterdam voor twee afspraken. Van de eerste maak ik helemaal geen foto: ik ga naar uitgeverij Bruna voor een leuke samenwerken. Ik vond Hygge zo’n fantastisch tof boek dat we een reisje naar Denemarken aan het plannen zijn in samenwerking met Visit Denmark. Ontzettend leuk – ik ga dus zelf ultiem Hygge ervaren.

Daarna ga ik naar Escape voor de presentatie van de nieuwe ASUS ZenFone 3.

Ik ben bij Sanny! Ik logeer vanavond bij haar en Jorg en we koken en eten samen. Deze gevulde aubergines zijn echt heel erg lekker.

Vrijdag

Na een ontbijtje met z’n drietjes gaat Sanny naar de kapper en ik loop even naar de LUSH winkel op Amsterdam centraal. Volgende week heb ik de hele week een bad tot mijn beschikking en ik mag wat lekkere dingetjes uitzoeken om te testen. Zo lief en leuk!

En wat kies je dan? Pfff, moeilijk!

Rond een uur of tien ben ik weer thuis bij Sanny. We gaan aan het werk: ik maak foto’s van het huis voor een binnenkijker en Sanny interviewt mij voor een video. We zijn net op tijd klaar om rond kwart voor twaalf op pad te gaan, we hebben namelijk een lunch met TUI!

En wel bij de Kanarieclub! Wat een leuke plek. We hebben een lunch met TUI omdat ze een nieuwe app lanceren waarvan wij al een preview krijgen. En als ik wij zeg, bedoel ik een aantal influencers waar ik zelf ook onderdeel van ben. Ik heb dit jaar een hele leuke samenwerking met TUI wat onder andere inhoudt dat ik dit jaar twee keer met ze op reis ga en jullie digitaal ga meenemen.

Ik eet deze lekkere gezonde en gevulde salade. Ik ga daarna onderweg naar het hoofdkantoor van LaDress waar ik een aantal jurken ga passen voor I Love Beauty! Dat is alweer heel snel en ik wil er natuurlijk wel een beetje leuk uitzien.

Ik neem drie jurken mee naar huis en ik moet nog kiezen welke twee het daadwerkelijk gaan worden en welke afvalt…

Rond vier uur zit ik in de trein naar Zwolle.

Zaterdag

Goedemorgen! Ik zet geen wekker, maar ben toch gewoon om zeven uur wakker zoals altijd. Ik ga lekker rustig ontbijten. Mijn favoriet van de laatste tijd is trouwens een beschuitje met pindakaas en muisjes…

Ik wandel naar de stad en haal even een mooie bos bloemen. Dat vind ik altijd zo leuk om te doen.

Sporten! Ik zit weer een half uurtje in de AquaBike bij de Healthy Body Lounge.

Ik kon mijn bril al ophalen! Ik ben er zó blij mee. Het merk heet Garrett Leight. Ik heb ook een hele mooie zonnebril clip-on.

Rond lunchtijd ben ik thuis en de rest van de dag ben ik deels aan het werken, deels aan het lezen en relaxen. Ik zit helemaal in House of Cards, dus daar vermaak ik me prima mee. Verder werk ik aan wat blogposts voor dit weekend en komende week.

Zondag

Goedemorgen! Ik ontbijt op tijd en ga daarna aan het werk. Ik vertrek dinsdag naar New York en ik moet nog wat dingen afronden voor vertrek. Ik doe die dan liever deels vandaag dan dat ik maandag in de stress kom.

Ik ben sinds een paar weken helemaal in de ban van House of Cards dus ik probeer vandaag te relaxen met een paar afleveringen.

Zondag nemen we vaak lekker de tijd om te koken, we maken samen een stoofpot vandaag.

Ik zei het al: komende week ga ik naar New York! Voor een event van Dove vlieg ik dinsdag naar een van mijn favoriete steden. Ik blijf zelf nog iets langer waardoor ik anderhalve dag heb om nog zelf even rond te slenteren. Voor vrijdag heb ik al gereserveerd bij Ivan Ramen, een heel bekend ramen restaurant dat ook op Chef’s Table was. Zin in!

Op Instagram kan je me een beetje volgen de komende week en natuurlijk ga ik er ook over bloggen/vloggen – ik moet nog even kijken wat de beste manier is de komende dagen. Ik kijk er in ieder geval heel erg naar uit.

Bedankt voor het lezen weer en een hele fijne week!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.