Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10

Week 7 – 2021

Week 7 was een intense week, want ik lanceerde een nieuw thema van mijn Structuurjunkie Gáán Membership waarbij ik drie live webinars gaf. Het was een succes en dat gaf dan ook weer veel energie. Verder genoot ik van het lekkere weer en was ik vooral eigenlijk veel aan het werk.

Leestijd

Prive

Werk

Eten & drinken

Weinig foto’s deze week, er gebeurde niet heel veel bijzonders om te fotograferen én ik was gewoon lekker bezig, haha. Hoe lekker was het weer afgelopen weekend? Daar heb ik echt zó van genoten. Vind het ook echt zo chill dat al die sneeuw weer weg is. Op naar de lente!

Komende week is weer vol met werk (over een maand heb ik 3 weken vakantie dus dat betekent nu even extra knallen) en heb ik vrijdagmiddag een afspraak in Utrecht. Dat is ook alweer maanden geleden dat ik naar een andere stad ging voor een meeting. Zin in. En komend weekend heb ik 0 plannen, daar kijk ik naar uit!

Bedankt voor het lezen en tot volgende week.

Liefs,

Cynthia


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.