Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5

Week 7 – 2020

Week 7 was een week vol ‘gewoon’ werk! Ik zat veel achter de computer. Op vrijdag ging ik naar Rotterdam waar ik bij een restaurant met 2 Michelinsterren ging eten en een dubbele niet heel aangename verrassing kreeg.

Leestijd

Werk

Ik ga met een klant lunchen bij FG Restaurant in Rotterdam. Een restaurant waar ik al tijden heen wil, en toen ik zag dat ze een mooie lunchdeal (€77 voor 3 gangen all in, met drankjes en koffie) hadden, besloot ik te reserveren. Eenmaal aan tafel kregen we een verrassing: omdat het Valentijnsdag was, konden we alleen een menu van minimaal 7 gangen bestellen voor €170 pp, zonder drankjes en koffie… Raar wel, dat dat nergens staat vermeld, niet online, niet toen ik ze twee keer telefonisch heb gesproken, maar goed. Weg kon niet (dan was ik mijn €100 aanbetaling kwijt én ik wilde natuurlijk niet meer naar een ander restaurant gaan zoeken, we zaten al aan tafel met een drankje en wilden hier nu ook wel echt gaan eten…), dus ik besloot de knop om te zetten en te gaan genieten van dit culinaire avontuur. Zomaar op een vrijdagmiddag! Of nou ja, op Valentijnsdag dus. Maar daar heb ik niet zoveel mee. 😉 Wel een beetje heftig, voor €400 lunchen ipv voor de geplande €150, maar goed…

Zaterdag ga ik meteen nadat ik wat geprobeerd heb te eten meteen naar huis. Ik voel me gedurende de dag langzaam beter gelukkig, maar heb uiteraard niet echt zo lekker genoten van het hotel als ik vooraf had bedacht. Maar goed, kan gebeuren, heel vervelend, maar het is niet anders. De wereld vergaat niet, maar toch jammer.

Kees

Eten & drinken

Overig

Al met al was het een hele goede week, op die voedselvergiftiging na, dan… Pfff 🙂

Komende week ben ik weer veel gewoon aan het werk, want volgende week gaan Willem en ik voor een paar dagen naar Italië! Dus eventjes knallen en taken afvinken. Al doe ik dat altijd wel, maar zo’n week voor een korte vakantie is het toch even met extra focus.

Bedankt voor het lezen!

Liefs,

Cynthia


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.