Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5

Week 7 – 2019

Week 7 was een goeie: ik gaf een superleuke en succesvolle Structuurjunkie Masterclass in Rotterdam en plakte daar met Willem een mini weekendje weg aan vast. Verder had ik goede afspraken en ging ik lekker uit eten. Ook kreeg ik wat minder leuk nieuws…

Leestijd

Maandag

Maandag maak ik alleen deze foto’s. Ik werk de hele dag thuis en ga ’s ochtends koffie drinken bij Edith. ’s Avonds maak ik nasi.

Dinsdag

Make-upje! Links voor, midden alleen foundation (de Bourjois Air Mat), rechts met alle make-up.

Ik ben dit jaar ambassadeur van Start Jouw Leesclub, een tof initiatief van Libris. Je kan op de website jouw leesclub aanmelden, een boek uit de longlist van de Libris Literatuurprijs kiezen die jullie gaan lezen en dan maak je kans op toffe prijzen. Zoals veel boeken, aanwezigheid bij de uitreiking van de Libris Literatuurprijs in het Amstel Hotel (!) of een bezoekje van mij aan jullie leesclub. En ik kom natuurlijk ook niet met lege handen. Superleuk dit! Op dinsdag filmen we de video’s die hiervoor gemaakt worden, deels thuis, deels bij Waanders. En daar gaan we ook lekker lunchen. Deze salade was echt top, met veel paddenstoelen, noten en blauwe kaas.

Kees doet schattig en ’s avonds maak ik deze ovenschotel met knolselderij, appel en brie.

Woensdag

Woensdag start ik vroeg met koffie bij Maling, waar ik een uurtje werk. Daarna laat ik mijn nagels doen Willem en ik hebben een discussie over deze Twingo’s: zijn ze allebei blauw of is de achterste groen?

Woensdagavond gaan Willem en ik samen naar Vaca Negra… Zó goed altijd.

Donderdag

Helaas moet mijn auto donderdag weer naar de garage. Laatst had ik dat gedoe met dat lawaai, nu komt er een gek geluid uit de motor… Ik moet hem achterlaten zodat ze kunnen kijken wat er aan de hand is, gelukkig krijg ik wel een leenauto mee.

Ahhh Keessie. Het gaat trouwens goed met haar, komende week wordt haar urine weer gecontroleerd om te kijken of haar blaasgruis en -ontsteking dan opgelost is.

Donderdagavond ga ik met Aukje en Judith eten bij het Weeshuys. Dit is echt een heerlijke week vol lekker eten, je merkt het al wel. En er komt nog meer lekkers aan, ik waarschuw je vast.

Donderdag

Drie keer word ik blij van. De lente hangt in de lucht! Zo heerlijk, ik geniet er volop van deze week.

Vrijdagmiddagborrel op het terras met Harold en de hondjes Hunter & Kees.

Vandaag krijg ik eindelijk mijn uitslag van mijn WSET3 wijnexamen! En… ik ben gezakt. Of nou ja, half gezakt. Ik ben met distinction (dus 80%+ score) geslaagd op theorie, maar het proeven heb ik op 5 punten na niet gehaald. Daar baal ik als een stekker van. Inmiddels kan ik wel een beetje trots zijn op de theorie, maar ik vind het natuurlijk maar niks dat ik dat diploma nu niet in the pocket heb. Gelukkig kan ik alleen het proeven overdoen in juni. Dus dat wordt tot die tijd nog veel proeven, oefenen en ervaring opdoen.

Troostvoer 😉 Ik had met mezelf afgesproken dat de Champagne openging, of ik nou geslaagd was of niet. Willem haalt de lekkerste patat OOIT bij het Eethuys en we gaan de bank op met een film. Ik kijk Zwaar Verliefd, de film naar het boek van Chantal van Gastel en dat is echt even heel fijn op een avond als deze.

Zaterdag

Goedemorgen.

Maar we gaan door, want ik geef vandaag een Structuurjunkie Masterclass in Rotterdam! Yes, eindelijk is het zover. Ik ben natuurlijk altijd al maanden vooraf bezig met het plannen van zo’n middag, en het is dan zo leuk als het eenmaal daar is.

Ik geef de masterclass deze keer bij TSH Collab in Rotterdam, een super inspirerende werkplek bij The Student Hotel. Op deze plek kan je zowel vaste als flexibele plekken huren om te werken, en zoals de naam al zegt werken voor huurders met elkaar samen. Het ziet er allemaal zo tof uit en ik krijg echt energie van deze plek.

En dan is het tijd om te starten!

Het is een toffe sessie met enthousiaste deelnemers die allemaal de deur uitgaan met zin en energie om de boel even goed aan te pakken. Ik word hier zo blij van! We hebben nog even een borrel met z’n allen en dan zit het er alweer op.

Er staan nu twee Structuurjunkie Masterclasses gepland, in Amsterdam en Maastricht, morgen meer daarover.

Na de borrel checken Willem en ik in, we slapen vanavond ook lekker hier in The Student Hotel. Normaal rijden we altijd terug na een masterclass, nu besloten we om lekker te blijven. Heel relaxed. Ik zal je onze kamer even laten zien.

Nadat we onze spullen op de kamer hebben gezet, gaan we op zoek naar wat te eten. We willen ramen eten, maar het restaurantje waar we heen willen is zo druk dat er letterlijk een rij buiten staat. We sterven allebei van de honger (lekker overdreven) en we lopen tegen Little V aan, dus daar gaan we lekker Vietnamees eten.

Zondag

Zondag gaan we weer naar huis, maar niet voordat we lekker ontbeten en een beetje rondgestruind hebben.

Wat een goede week was dit. En dat wéér! Echt heerlijk.

Komende week horen we meer over hoe het nu met Kees gaat, ik heb gisteren (maandag) urine gebracht naar de dierenarts, dus even kijken of haar blaasgruis en blaasontsteking nu opgelost is. Ik hoop het. Maandag (gisteren dus) heb ik een afspraak en ’s avonds ga ik met Emmy eten. Dinsdagmiddag heb ik een fotoshoot vanuit mijn uitgeverij, voor nieuwe auteursfoto’s. Verder heb ik woensdag met mijn moeder afgesproken en gaan we gezellig de stad in. ’s Avonds kom ik samen met mijn wijnproefgroep om samen te proeven (dat is nu al helemaal nodig) en verder werk ik thuis. Ik ga de content voor mijn online Structuurjunkie Productiviteitscursus afmaken en bezig met andere dingen voor de site en voor Structuurjunkie. Ik heb er zin in 🙂 Hopelijk wordt het weer zulk lekker weer!

Bedankt voor het lezen en een fijne week!

Shop hier mijn favorieten van deze week

Deze blogpost bevat affiliate links. Als je via de link producten koopt, krijg ik daarvoor een kleine vergoeding. Dat heeft geen invloed op mijn mening.

Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.