Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5

Week 7 – 2018

Tijdens de tweede week op Terschelling worden we getrakteerd op bijna alle soorten weer en komen Jorien en Bernard gezellig langs!

Leestijd

Goed, laten we gewoon beginnen met alle strandfoto’s. Hebben we dat meteen gehad, haha. Ik doe deze weken toch geen dagindeling, want op sommige dagen maak ik helemaal geen foto’s. Normaal gesproken ga ik hier elke dag wel naar het strand, maar op sommige dagen is het zo guur dat ik liever de duinen in ga, of het bos. Tot zover mijn spannende verblijf hier, haha.

Naast alle strandwandelingen, wijntjes en boeken wordt er ook nog gewerkt 😉 Thuis achter de laptop en ik ga even naar Fraai, een van mijn favoriete winkels op het eiland, om de Werkboeken die daar liggen te signeren! Dus: als je op Terschelling bent en je wilt graag een gesigneerd exemplaar van Werkboek voor een Structuurjunkie in Spe, ze liggen bij Fraai.

Als je drie weken in een huisje zit, betekent dat ook: huishouden. Thuis heb ik daar echt een hekel aan, maar omdat ik hier toch zeeën van tijd heb, vind ik het helemaal niet erg om schoon te maken, te stofzuigen, bedden te verschonen, wassen te draaien… Ok, ik doe het liever niet elke dag, maar als het dan even moet gebeuren vind ik het ook niet zo’n probleem. Ik mis alleen onze vaatwasser, haha…

Deze foto’s maakte ik een dag na elkaar, wat een contrast! De ene dag volle bak zon, de andere dag een pak(je) sneeuw.

Het huis spik en span gemaakt voor de komst van Jorien en Bernard. Na een dag ligt het hier alweer vol met zand altijd, het komt gewoon naar binnen door de kieren.

Bij een nieuwe juwelier op West zie ik deze enorm mooie kettinkjes. Helaas zijn ze dicht vanwege vakantie, de volgende keer maar even kijken.

Lunchen bij Zeezicht met een broodje pulled veggie – smaakt goed!

Na 24 uur op Terschelling gevuld met strandwandelingen, lekker eten en drinken en spelletjes spelen, gaan Jorien en Bernard weer terug naar huis.

We hebben O Mijn Goederen echt helemaal ontdekt deze week. In Zeeland eind 2017 speelden we het voor het eerst en nu hebben we echt de smaak te pakken. Wat een leuk kaartspel! Het doet me in de verte denken aan Kolonisten, maar het is wat simpeler.

We hebben een heerlijke avond bij De Zee.

Vroeg wakker worden (ik kan er gewoon niks aan doen) en dan zodra het licht wordt nog even terug naar bed om te lezen: ultiem vakantiegevoel.

Op een middag is het zelfs zulk mooi weer dat ik eventjes met een wijntje en een boekje buiten kan zitten! Uit de wind, kom maar door voorjaar!

We koken hier veel en we eten eindelijk weer eens spitskoolschotel! Je vindt hier het recept.

Kusjes van Kees!

Ik ben deze week ook bezig met het voorbereiden van mijn lezing op de The Goaldiggers Club Session op 4 maart! Ik ga je mijn allerbeste structuur- en plantips geven, een soort mini Structuurjunkie Masterclass! Dit event is echt een aanrader als je geïnspireerd wilt worden op business-gebied, als je wilt netwerken en gewoon als je een supertoffe dag wilt hebben. Tickets zijn hier te koop en met de code CYNTHIAXTHEGOALDIGGERSCLUB krijg je 10% korting.

Ik kan niet anders zeggen dan dat ’t weer een heerlijke week was. Alleen al het ontbreken van een wekker vind ik echt zo’n lekker gevoel! Vrijdag gaan we weer naar huis, dus nog even een paar dagen de zeelucht opsnuiven en met Kees over het strand rennen. Ok, en lekker eten, lezen en met Willem knuffelen.

Tot volgende week.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.