Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5

Week 7 – 2017

Het is dinsdag en dat betekent dat het tijd is om mijn week met je door te nemen! Ik had een lekker volle week waarin ik twee lezingen gaf, in zowel Sneek, Rotterdam als Den Haag verbleef en heel veel leuke dingen deed.

Leestijd

Afgelopen week was best hectisch! Als ik een lezing geef, ben ik altijd een beetje nerveus en dat brengt toch altijd wat spanning met zich mee. Daarnaast had ik veel afspraken, was ik veel bezig met content voor de site en was ik veel heen en weer aan het reizen. Maar: het was vooral allemaal héél erg leuk! Ik laat je weer zien wat ik afgelopen week heb gedaan.

Vanuit jullie feedback begreep ik dat de ‘gallerijen’ die ik gebruik om de foto’s te laten zien niet zo heel erg worden gewaardeerd in dit type blogpost. Ik heb het nu op een andere manier geprobeerd, met kleine horizontale collages. Laat me even weten of dit bevalt zo!

Dank voor alle feedback! Ik ga weer terug naar hoe ik ‘vroeger’ de Sneak Peeks deed: met grotere foto’s en niet in collages.

Maandag

Maandag! Een dag waarop ik thuis werkte en wat afspraken had. Vandaag zet ik de laatste puntjes op de i voor mijn lezing morgen in Emmeloord. Ik ben al helemaal klaar, maar ik oefen hem nog een keer goed en check mijn Keynote, of alles goed staat.

Goedemorgen! Bij het ontbijt mijn favoriete sapje met biet en gember. En daarna natuurlijk m’n gebruikelijke ochtenwandeling. Wat een winterwonderland is het ineens weer he, van mij mag de zon wel komen!

Na de ochtend thuisgewerkt te hebben, wandel ik naar de stad voor een lunchafspraak met de mensen van Pedala. Als ik terug naar huis loop, verwonder ik me weer over de mooie straatjes van Assendorp.

Willem sms’t: ‘Ik zie je om 18.00u bij Vaca Negra.’ Ik vind dat soort dingen zó leuk! En dus eten we mega lekker, alvast voor Valentijn. Eigenlijk doen we niet eens echt aan Valentijn, dus dan vind ik het extra leuk dat Willem met zo’n verrassing komt. Daarna ben ik thuis even heel sexy aan het doen met wat maskertjes.

Dinsdag

Dinsdagochtend ga ik al vroeg naar Sneek voor mijn lezing! Ik geef een lezing op een lerarendag van het ROC in Emmeloord. Dat gaat goed, iedereen is mega enthousiast, en ik dus ook. ’s Ochtends vraag ik op Instagram aan jullie tips voor Sneek en na de lezing rijd ik door naar het centrum van de stad om eens even te kijken wat jullie hotspots inhouden. Dat is echt leuk! Ik besluit dat ik mezelf vaker die tijd ga gunnen. Normaal rijd ik altijd zo snel mogelijk naar huis om verder te werken, maar op deze manier heb ik weer een leuke input voor een artikel over een stad en zie ik zelf weer eens nieuwe dingen.

De plek waar ik de lezing geef heeft dit uitzicht. Wauw! Ik ben er al om kwart over acht dus ik zie prachtig de zon opkomen. De lezing gaat heel goed, ik krijg superleuke reacties! Ik besluit daarna even Sneek in te gaan. Binnenkort komt er een artikel online met (volgens mij en jullie) de leukste plekjes van deze stad. ’s Avonds maak ik rode kool uit de groentetas en dat wordt zó lekker! Met appel, speculaaskruiden, wat suiker en rode wijn. De foto is mega lelijk, maar dit is dan ook geen recept artikel.

Woensdag

Op woensdag neem ik me voor om eindelijk weer eens op de racefiets te stappen! Het is zulk lekker weer. De afgelopen maanden vond ik het telkens te koud, te nat en/of te glad, nu we richting het voorjaar gaan krijg ik er weer helemaal zin in.

Maar eerst gewoon even een ochtendje thuis aan de slag.

Ik lunch met een van mijn favoriete salades met tomaat, buffelmozzarella, rucolamelange, geroosterde pitjes en pesto.

Yes fietsen! Heerlijk is het weer. Ik moet er wel weer even inkomen, ik heb meteen een stijve nek en polsen, maar dat komt vanzelf wel weer goed als ik vaker op de fiets zit.

Ik ben weer in de stad, want Willem en ik gaan naar La La Land! Vooraf eten we de lekkerste pizza van Zwolle bij Michelangelo (ik neem altijd de Dolce met geitenkaas, parmaham en honing).

De nieuwe bioscoop had ik nog helemaal niet gezien en ik vind het zó mooi geworden! Ik vind La La Land ook echt een waanzinnige film – ik had niet verwacht dat ik hem zo leuk zou vinden.

Donderdag

Vandaag begint de hectiek! Ik heb een afspraak met mijn advertising agency in Amsterdam en daarna ga ik naar een persevent van Vichy. Dan stap ik snel in de trein richting Rotterdam, waar ik incheck in het CitizenM hotel dat ik boekte voor vannacht. Even eten en op naar de Bibliotheek, waar ik vanavond een lezing geef! Het lukt allemaal precíes qua tijd, gelukkig.

Nieuw versus oud! Ik draag deze Adidas Stan Smiths praktisch elke dag sinds afgelopen september, dus het was wel tijd voor nieuwe. Met dank aan Omoda!

Mama is even op bezoek met Chubby, die zich niet helemaal lekker voelt. Hij is heel loom, slaapt veel, reageert wat suffig. Mama gaat met hem naar de dierenarts, ik hoop dat het niks ergs is.

Amsterdam! Links zie je een foto van het Vichy event. Ik mag qua producten nog niks laten zien, want de meeste dingen liggen pas in mei in de winkels. Daarna stap ik in de trein naar Rotterdam en tijdens de reis kan ik mooi nog even werken. Oh, mijn voeten liggen niet op het bankje, maar op mijn koffer.

Hey Rotterdam! Wat een leuke avond is dit en wat tof dat ik dit mag doen! Tijdens de eerste #GIRLBOSS avond interviewt Evita de Roode mij over Miss Lipgloss en Cynthia.nl. De zaal zit lekker vol en achteraf kan ik nog even kletsen met wat bezoekers. Ik krijg erg leuke reacties en vond het zelf ook onwijs leuk om te doen!

Rond tienen ben ik terug in het hotel. Tijd voor een biertje en House of Cards.

Vrijdag

Vrijdag overdag besluit ik lekker te relaxen. Vanavond om zeven uur is de LUSH x Cynthia.nl Beautyschool in Den Haag en omdat ik best moe ben, doe ik vandaag overdag even lekker weinig.

Ik zet geen wekker, blijf nog even lekker liggen met een boek als ik wel gewoon wakker word om zeven uur en ik moet lachen om de tekst in de lift. ‘Since we only want to lift your spirits there is no access to -1.’

Daar is Merel! Ik ontbijt vandaag met Het Groene Meisje. We hebben al jaren contact, maar het afspreken kwam er nooit van. Ik stuurde Merel afgelopen woensdag een berichtje, met ‘Hey, ik ben vrijdag in Rotterdam, ontbijten?’ en zij zei ‘JA’ en dus ging het gebeuren. We eten een acai bowl bij Lilith en we kletsen tot het weer lunchtijd is. Ik vind haar in het echt nóg leuker.

Kijk dan wie ik heel random in Rotterdam tegenkom! Leonie van Gewoon Wat Een Studentje ’s Avonds Eet.

Rond half vier ga ik naar Den Haag en tot die tijd ben ik lekker series aan het kijken (hoera voor late checkout). Ik ga in Den Haag met Mariët eten bij Little V! Oooh, wat is dat lekker! We delen summer rolls en nemen daarna alleen een bun. Dit is allemaal veganistisch en het smaakt fantastisch! Wat een leuk restaurant – en ook helemaal niet duur.

Vietnamese slow coffee en cheesecake na.

Blij ei.

Dan is het eindelijk tijd voor de LUSH x Cynthia.nl Beautyschool met negen lezeressen van Cynthia.nl. Wat is het léuk. We krijgen een workshop over (natuurlijke) huidverzorging en we mogen zelf Angels on Bare Skin maken. Op de foto zie je dat we een beetje enthousiast waren met de kaolin klei… Het was echt een mega toffe avond! De blogpost hierover met alle mooie foto’s van Mariët verschijnt komende week.

Om tien uur stap ik in de trein en héél laat ben ik thuis – lekker naar bed.

Voor het eerst win ik de Workweek Hustle! Dit is een challenge die je met vrienden kan doen in de FitBit app. Woohoo!

Zaterdag

Zaterdag is een mega chill-dag. Het enige wat ik echt doe is boodschappen, de groentetas ophalen en wandelen. Verder hang ik op de bank met een film. En ik val nog een keer in slaap. Heerlijk: zo’n dag lekker hangen.

We eten ook nog lekker vandaag. Mijn salade die je al eerder zag en we maken broccolisoep. Jum! Ik ga ook eindelijk weer eens gamen: ik maak heel wat vooruitgang met mijn park in Planet Coaster. Wat een leuk spel is dat.

Zondag

Zondag zet ik geen wekker en ik word gewoon pas om half negen wakker! Dat gebeurt me bijna nooit – echt lekker. Ik werk de hele ochtend en ga daarna even lekker naar buiten voor een wandeling.

In de middag ga ik naar een optreden van het shantykoor waar mijn vader inzit. Ik ben er nog nooit bij geweest en ik vind het erg leuk om te zien. Ik haal de gemiddelde leeftijd wel omlaag!

’s Avonds bestel ik sushi en drink ik bier van mijn broer! M’n broer organiseert elk jaar het rock-festival Stone Rock in Dalfsen en hij heeft nu ook zijn eigen speciaalbier laten brouwen en bottelen. Heel tof en het is erg lekker! Het is een Pale Ale American Style, wat bitter maar het bier heeft ook wat zoete fruitnoten. Je kan het hier bestellen. Willem is echt een speciaalbierfan en het laatste jaar drink ik steeds vaker een biertje met hem mee – ik kan een lekker biertje dus ook wel steeds meer waarderen.

Dat was me het weekje wel! Ik heb echt megaveel gedaan en ben naast alle afspraken vrij productief en actief geweest. Echt lekker! En alles was ook echt zó leuk om te doen.

Komende week is even wat rustiger. Omdat ik volgende week voor zes dagen naar New York ga, ben ik de komende dagen weer wat meer thuis.

Zo kan ik alles goed inplannen op de site en werkzaamheden afronden. In New York ben ik voor een even van een beautymerk dus ik zal niet heel veel achter mijn computer zitten dan.

Dus: veel thuis aan ’t werk, nog wel wat afspraken maar in principe niks bijzonders.

Tot volgende week!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.