Week 6 2020

Zo, week 6 was vrij intens! Ik lanceerde een nieuwe online training die boven verwachting goed ging, dat was echt fantastisch. De hele week was ik hier mee bezig, was het niet écht qua werk, dan was het wel mentaal. Verder ging ik een paar keer top uit eten en had ik een medische check. Ik vertel je er graag meer over!

Leestijd

Privé

Deze week deed ik iets heel leuks en een beetje spannends: ik liet een medische check doen! Ik werd gevraagd door Ancora of ik in een van hun pilotgroepen wilde zitten en daar heb ik volmondig ja tegen gezegd. Bij Ancora kan je je dus helemaal laten doorlichten, waarna je een uitgebreid rapport krijgt van je gezondheid. Allemaal heel duidelijk en leesbaar voor ‘gewone’ mensen. Vervolgens zitten daar concrete aanwijzingen bij voor wat je kan doen om de dingen die nog niet zo heel goed zijn, te verbeteren.

Er wordt enorm veel getest, zo wordt urine en bloed afgenomen voor zowel reguliere tests als een genetische test (om te kijken welke afwijkingen of ziektes eventueel genetisch kunnen voorkomen bij mij), maar wordt ook mijn conditie getest, hartslag, bloeddruk, plaque in de aderen, vet (ook visceraal, dus om de organen), kracht, balans en zo kan ik nog wel dertig dingen opnoemen. Mega interessant! En ik doe dit dus niet omdat ik ziek ben, maar omdat ik mijn gezondheid en fitheid juist heel graag wil verbeteren zonder dat er eerst iets ‘aan de hand moet zijn’.
Ik vond de tests al heel leuk en interessant om te doen, ik kreeg al veel uitleg daarbij, maar ik ben nu echt razend benieuwd naar het rapport dat ik krijg en wat daar dan concreet uitkomt. Ik zal daar zeker meer over delen zodra het zover is.

Even voor de volledigheid: ik doe dit niet om af te vallen of om mijn uiterlijk te veranderen. Wat ik in de spiegel zie is voor mij niet zo van belang (want ik ben heel blij met hoe ik er uit zie), voor mij is het belangrijk dat ik me fit en gezond voel en ik wil simpelweg wat meer hiermee bezig zijn.

Vanaf april kan iedereen dit doen bij Ancora, voor nu zijn ze nog druk bezig met alles testen en verbeteren.

Verder was deze week aardig rustig qua privé dingen, dat had ik expres zo gepland. Dit weekend kwam Martin gezellig langs en verder heb ik niet zoveel mensen gezien, haha.

Werk

Deze week was qua werk ontzettend leuk: ik lanceerde mijn nieuwe online training, de Structuurjunkie Plantraining. Het is dan toch echt spannend wat er precies gaat gebeuren, qua ticketverkoop, maar óók qua techniek. Ik liet een hele nieuwe academie bouwen, maar alles ging helemaal goed! Zo fijn. Meer dan 700 mensen meldden zich aan, echt zo awesome en het ging mijn doelen ver voorbij. Echt te gek! En de leuke reacties van mensen die meedoen zijn goud waard.

Verder was ik deze week veel ‘gewoon’ aan het werk en hadden we een borrel van ons Broodfonds.

Eten & drinken

Donderdagavond gingen Willem en ik met Harold & Harma naar De Nieuwe Keuken, een vrij nieuw restaurant in Zwolle. We aten ‘met de pot mee’ en dat was vijf gangen vegetarisch. Ze koken hier zoveel mogelijk lokaal en we hebben hier echt fantástisch lekker gegeten. Meer hierover later, maar voor nu: sowieso een aanrader als je zoekt naar verrassend goed en betaalbaar eten hier.

Het was een intensieve en juist daardoor een fantastische week. Volop van genoten!

Komende week is íets rustiger (ik lanceer geen nieuwe training 😉 ). In het vorige weekoverzicht zei ik dat ik deze week naar de kapper ga maar dat was helemaal niet waar, ik ga komende week! Verder heb ik wat afspraken, zoals een marketingmeeting voor mijn boek Wandellust dat binnenkort verschijnt. En een meeting bij Pillows om het liveweekend te bespreken en komende events door te nemen. Vrijdag ga ik naar Rotterdam, waar ik ga lunchen met een klant en waar ik ook lekker blijf logeren. Zoveel zin in!

Bedankt voor het lezen weer!

Liefs,

Cynthia


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.

Gerelateerde artikelen

13 reacties
 1. Marjon

  Dag Cynthia, wil je in je berichtgeving over die preventieve onderzoeken ook aandacht schenken aan de schadelijke kanten van screenen? Meer informatie daarover kun je vinden via De Gezondheidsraad.

 2. Anna

  Leuke foto’s weer! Interessant trouwens die medische check, ben heel benieuwd!

 3. Jolet

  Had even op de link van Ancora geklikt maar alles is in het engels. Spreken ze daar ook Nederlands?
  En wat kost zo’n medische check?

  • Cynthia Schultz

   Ja hoor, ook Nederlands! De exacte prijzen weet ik niet 100% zeker, maar volgens mij is de eerste check (die je in deze blog ziet) €199 en daarna een paar tientjes per maand. Maar zoals ik zei, ik weet het niet helemaal precies.

 4. Lucinda

  Wauw, wat gaaf dat zoveel mensen zich aangemeld hebben, zal goed voelen, want lijkt mij altijd spannend als je iets nieuws lanceert. Ben laatst ook door een hele medische molen gehaald en dat is wel erg prettig om te weten waar je staat en waar je nog wat kan winnen. Ben zelf juist wel druk bezig met afvallen en een gezonde levensstijl aanmeten, wat alles behalve gemakkelijk is.

 5. hilde

  Wow, wat bizar veel mensen trek je aan met dat plannen 😛 Ik heb niets te plannen maar het is je zeker gegund!

 6. rachel

  lekker weekje weer cynth! en een compleet medische checkup is altijd goed vind ik dat zouden meer mensen moeten doen. en je springrolls zien er heel lekker uit!! daar wil ik wel een keer een recept van voorbij zien komen 😀

 7. Ier

  Ik kan op de website van de Nieuwe Keuken geen prijzen vinden. Ligt het aan mij of worden deze niet vermeld?

 8. Britt

  700 x € 89 = € 62.300. Lekkere omzet in een week 😉

  • Johanna

   Ja ma da komt echt ni van zijn eigen aangewaaid ze 🙂 Daar is noeste arbeid voor nodig geweest en onkosten en al .. Goe bezig Cynthia, je succes is gegund want (ontgetwijfeld want ik zat er niet naast natuurlijk) hard voor gewerkt

  • Cynthia Schultz

   Wat lief Johanna. En Britt, wat heb jij dat goed uitgerekend 😉 Klopt overigens niet helemaal gezien er veel acties liepen.

 9. M

  Leuke sneakpeek weer! Gebruik jij ook je eigen structuurjunkieplanner?
  Ik heb er nu een van papermint maar hij valt me wat tegen.