Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5

Week 6 2017

Week zes was een héle leuke: ik mocht naar Londen voor de LUSH Summit! Ik ontdekte héél veel (nieuwe) LUSH dingen en ging zelf Shoreditch een dagje verkennen. En toen werd m’n vlucht geannuleerd…

Leestijd

Maandag

Maandag deed ik niet zo heel veel. De dag voordat ik op een tripje ga, wil ik altijd het liefst thuis werken zodat ik rustig mijn koffer in kan pakken en alles kan afronden voor vertrek. Zeker nu: ik merk dat ik het lastig vind om Cynthia.nl los te laten, dus ik wil even rustig de tijd nemen om alles goed te checken en klaar te zetten.

Dinsdag

Dinsdag is het zover: op naar Londen! We vliegen om een hele fijne tijd, rond drie uur ’s middags, dus ik hoef niet zo vroeg naar Schiphol. Voor ik naar Schiphol ga, heb ik nog even een afspraak bij de sitebouwers om wat dingetjes door te nemen die nog aangepast moeten worden. Daarna: op naar Londen! Onderweg kan ik lekker veel doen, ik schoon mijn hele inbox op en ben lekker productief. We komen tegen het einde van de middag in het hotel aan en ’s avonds eten we lekker relaxed in het hotel. Op tijd naar bed en klaarmaken voor twee dagen LUSH Summit!

Woensdag & donderdag

Voor deze blogpost heb ik niet mega veel foto’s gemaakt van het event, omdat ik die dagen ben gaan vloggen! Er komt dus nog een video online over de LUSH Summit. Ik heb natuurlijk wel een paar foto’s, maar ik heb me gefocust op de video.

Het event is echt verrassend leuk. Naast dat er een heleboel nieuwe producten zijn om te bekijken en te testen, zijn er ook erg veel interessante lezingen. Zo opent de oprichter en eigenaar van LUSH, Mark Constantine, op woensdag de Summit en krijgen we allemaal inzichten in hoe het met LUSH gaat en waar ze allemaal voor staan. Op donderdag ga ik naar een lezing over Blockchain & Bitcoin en een lezing over Creative Commons. Ook is er een ‘Book Nook’ waar je allerlei boeken kan kopen die de werknemers van LUSH interessant of leuk vinden. Verder draait het ook veel om dierenrechten, mensenrechten en het milieu.

Dit zijn de enige foto’s die ik maakte, ik was zo druk bezig met alles vastleggen voor de video! En natuurlijk voor de blogpost over alle nieuwe LUSH producten van de komende maanden.

Op woensdagavond gaan we met z’n drietjes (Amadea van LUSH, Elfi en ik) eten bij een Indiaas restaurant, Darbaar. Op donderdagavond gaan Amadea en Elfi naar het Unicorn feestje van LUSH, ik bestel roomservice en blijf even binnen. Op vrijdag ga ik namelijk nog de hele dag de stad in, dus ik moet even energie sparen.

Vrijdag

Vrijdag is voor mij een hele volle dag, want ik ga voor een reisverslag hier op Cynthia.nl langs héél veel hotspots in Shoreditch! Vooraf maakte ik een kaartje op Google Maps en ik ga zoveel mogelijk leuke plekken fotograferen. Ook daar maakte ik foto’s van voor de blogpost, dus met mijn telefoon maakte ik er niet megaveel. Het reisverslag met alle tips komt deze week nog online, dus nog heel eventjes geduld!

Ik ben al vaak in Londen geweest, maar ging altijd snel heen en weer voor en event. Ik heb besloten dat ik vaker mezelf de tijd en ruimte ga geven om na een persevent wat langer te blijven om de omgeving ook zelf te ontdekken.

Al een tijdje wilde ik iets geks doen: in mijn eentje eten bij een chic restaurant. Ik ga wel eens alleen uit eten, dus dat is voor mij niet iets raars, maar wél om dat te doen bij een restaurant met een ster. Een vriendin van mij ging laatst in haar eentje naar de Librije en dat vond zij zó tof, dat ik besloot het ook te doen. Maar dan in Londen! Ik boekte weken geleden een tafeltje bij The Clove Club, deze staat in de lijst van de vijftig beste restaurants ter wereld, op nummer 25 welteverstaan.

Het was waanzinnig. Vooraf was ik een beetje nerveus, maar toen ik eenmaal zat (en toen er eenmaal een glas champagne in zat), zat ik vreselijk te genieten. Het was zó tof. Ik ga er nog een hele blogpost aan wijden, ook over hoe het eten was (want dat was echt te gek). Vind je het leuk om een apart stuk te lezen over alleen in een chic restaurant te eten? Of zal ik dat combineren met de review van het restaurant waarin ik de gerechten bespreek? Ik twijfel nog een beetje.

Zaterdag

Zaterdag: tijd om naar huis te gaan. Om 12.15u vlieg ik naar huis, dus rond negenen ga ik naar het vliegveld. Al snel blijkt dat dat allemaal niet zo soepeltjes gaat als ik hoopte: mijn vlucht wordt geannuleerd. Na heel wat onduidelijkheid gaan we met een bus naar een ander vliegveld (London Southend) en vlieg ik daar rond vijven wel richting Amsterdam. Wat een gedoe! Vooral de onduidelijkheid vind ik dan vervelend, het wachten op zich is nog niet zo’n drama. Ik had m’n laptop bij me en had genoeg werk te doen, dus ik heb er gewoon een werkdag van gemaakt. Rond negen uur ’s avonds was ik thuis, terwijl ik eigenlijk al rond drieeën thuis zou zijn… Ach ja.

Zondag

Zondag is een werkdag! Ik moet aardig wat dingen doen, zoals twee video’s opnemen en wat blogposts afmaken. Verder doen we boodschappen en komen mijn ouders even koffie drinken en borrelen.

Zo, wat een week was dit! Ik werd mega geïnspireerd door de trip naar Londen. Door het LUSH event, maar ook door even zelf rond te kunnen struinen en zelf lekker te eten. Het was echt mega leuk en ik heb er erg van genoten.

Komende week is weer even wat normaler! Of nou, normaal… Ik geef twee lezingen, een in Sneek en een in de Bibliotheek in Rotterdam (daar kan je hier nog kaartjes voor kopen!), en vrijdag is de LUSH Beauty School in de LUSH in Den Haag. Niet zo gewoon dus, maar wel érg leuk. Bedankt voor ’t lezen!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.