Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5

Week 52 – 2020

De een na laatste week van het jaar, de week waarin het kerst was! Heerlijk, ik houd zó van de kerstdagen. Ik laat je zien wat ik deze week allemaal deed.

Leestijd

Privé & (niet-kerst) eten

Kerst

Werk

Jeetje man, wat een week. Qua werk was het intens: ik deed een hele succesvolle lancering met de drie webinars, maar er ging ook van alles aan de achterkant mis (wat je aan de voorkant als ‘klant’ niet merkte) en dat leverde nogal wat stress op. Gelukkig kwam (zoals altijd) alles helemaal goed, maar het was wel een beetje heftig. De kerstdagen kwamen dus precies op het juiste moment en ik heb echt het gevoel alsof ik een week vakantie heb gehad, echt lekker.

Komende week ben ik gewoon aan het werk en op oud- en nieuwjaarsdag heb ik vrij genomen. Willem heeft nu vakantie. Dus ik werk de dagen dat ik werk van ’s ochtends vroeg (uurtje of zes) tot vroeg in de middag zodat we samen ’s middags kunnen chillen. Met oudjaar komen Harold en Harma hier om spelletjes te spelen en te eten. Verder wordt het een rustige jaarwisseling (maar dat is bij mij meestal het geval, haha).

Bedankt voor het lezen en een hele fijne jaarwisseling.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.